Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na volt tegnap/ma nagy bebaszás?😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Fürdesz vagy zuhanyzol?
A heavy cost. I pay it gladly.
Boldog vagy?
mikor keltél?
de amúgy nekem teljesen mindegy.
na és színbõl konkrétan mit tartasz (és mit nem) vállalhatónak autó esetén?
"The trees move. Do you not see it?"
Mennyit híztál kb az ünnepek alatt?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Páran még most is tudnak szépen írni. (Még én is, ha akarok.)
Szereted a pezsgõt?
#83517 nem, de bárkinek segítek, aki rászorul. nem bírom annyira a szenvedést, hogy tömegesen el tudjam viselni. 1-1 eset rendben, de a kórház már tészta.
te hogy vagy vele?
Figyelted már régen milyen szépen írtak az emberek?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Dolgoznál ápolóként?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Heparinnál visszaszívtad, vagy csak simán bõr alá?
Volt már rákos ismerõsöd, akinek végignézted a halálát?
5-6 perc a víz alatt nem sok. miért ne lennének addig lenn? egyébként amíg ilyen unalmas jelenetek vanank mindig csinálok valami mást.
mikor voltál alkalmassági vizsgálaton?
Bírod a filmekben mikor 5-6 percig, vagy tovább dolgoznak a víz alatt egy szuszra. Pl a 2012-ben a hajós jelenetnél? 😄
Meddig tudsz a víz alatt maradni élve, oxigén nélkül?
Ismered a megyeszékhelyeket fejbõl?
Te?
Mondjuk amúgy se vagyok rá hajlamos. (Mondjuk az ivásra sem...)
Szeretted a Legyen Ön Is Milliomost? (Az eredetit, Vágóval, 3 segítséggel.)
(Persze vannak kivételek, pl randiról nem szoktam késni, vonatot/buszt talán 3-at késtem le életemben (abból csak 1-et önhibából), a beadandókat idõben meg szoktam csinálni, maximum nem szoktam lefeküdni az utolsó este. <#zavart1>#zavart1>)
Nekem itthon még nem szabták meg, hogy mire érjek haza. (Mondjuk fiú létemre talán nem fura. 😄) Viszont ha nem mondtam mikor megyek haza, hajlamosak voltak felhívni, hogy élek-e még...
Hogy telt eddig az év elsõ napja?
Tartod a határidõket / idõpontokat, vagy hajlamos vagy elkésni?
Cigit egy slukkot szívtam még 10 éves koromban, nem jött be. (Azóta viszont már volt, hogy valaki erõteljesen próbált rám tukmálni egy szálat, de nem sikerült Neki.)
Te jó gyerek voltál? 😄
Nem dohányzom, a füstjét se nagyon bírom.
Próbáltál már valamilyen drogot?
- Csak akkor veszik be a punkok maguk közé, ha õ is nyomja.
- Depressziós, kell neki valami, és a cigaretta már nem elég.
- PartyPeti, és ott kell valamit nyomni, hogy még jobb legyen a buli.
- Önhibáján kívül kapta/szokott rá. (pl. Tudta nélkül belerakták az italába.)
- Rászokott valamilyen gyógyszerre. (Ha a gyógyszer drognak számít.)
Sajnos a mai fiatalok ostobák, szóval vélhetõleg az elsõ 3 áll fent fõként oknak.
A krokodil meg... egyszerûen nem bírom felfogni hogy egy épeszû ember mi a fenéért akarna ilyen szert bevinni magának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy bulin belõnek vele valakit akarata ellenére, mert az mekkora poén. (De ahhoz meg szerintem drága lehet, hogy csak úgy pazarolják, biztos léteznek olcsóbb partidrogok is.)
Te dohányzol?
(Amúgy eddig én sem tudtam, mi a különbség az aligátor és a krokodil közt, fél órája olvastam egy cikket. Csak annyit tudtam, hogy a kettõ nem ugyanaz. 😄)
Mi viszi rá az embert arra, hogy ilyet használjon, vagy hogy egyáltalán drogozzon?
Hallottál a krokodil drogról?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod mi a különbség a krokodil és az aligátor között?
bebasztál tegnap?
Fáj most valamid?
Ágnes Vanilláról vélemény?
Mi a szebb, a napfelkelte vagy a naplemente?
Hogy-hogy még ébren ily késõn?
Ha megkérdik tõled, hogy mi újság, akkor automatikusan mondod, hogy semmi, vagy rendesen válaszolsz?