97995
-
#86449 nem lehet mindegyiket. nyaffal bármit lehet tenni, de ölbe, karba venni nem. kotor kifelé olyankor. attól még szelid, csak meg van a saját akarata.
#86447 ? -
kamionosjoe #86448 Dehogy, olyan mint a többi.
Segítesz felrakni a téligumit? :) -
#86447 ahha.
péntek 13 szerencsétlen nap? -
#86446 Nem vagyok én macska.
#86438: Mert meg kell szelídíteni. ;)
Szereted a játszótereket? -
#86445 indián egyetemisták szoktak. tetszik is :D
szoktál napközben aludni? -
kamionosjoe #86444 Elég változó, de nagyjából éjfél körül fekszem és 8-kor kelek.
Vannak felétek utcazenészek? -
#86443 Azon kívül, hogy megfenyegetem cukros üdítővel való leöntéssel és leselejtezéssel, nem sok fegyverem van ellene.
Mikor szoktál kelni és feküdni hétköznap? -
#86442 emberfüggő, "rendes" borotva inkább férfias, diákbajusz borosta meg inkább komikus
hogyan raksz helyre lázadó és beakadó billentyűt billentyűzet szétszedése nélkül? -
#86441 Szerintem (bár ugye a nők véleménye lenne most a meghatározó) nem lesz attól férfias valaki, hogy van borostája, de cserébe igénytelen tőle. :D
Szerinted? -
#86440 Tejföl.
A borosta férfias vagy igénytelen? -
#86439 nem a kérdésedre céloztam, pusztán kérdést írtam. :)
#86438 nem :D
tejföl, vagy tejfel? hogy mondod? -
#86438 Bárhová felengedném, de ez egy antiszoc érintésgyűlölő kis dög. Dorombolást is egyedül akkor kapok, amikor mélyalvásból ébresztem és félkómában nem tud magáról. Sosem jön simogatásért.
Írsz / írtál valaha blogot? -
#86437 a céklán kívül mindegy. annak a szagát sem bírom. ha jön valaki, akkor mindig megkérdezem mit főzzek, azt a legszívesebbe csinálom olyankor.
te mit? -
#86436 A mirelit pizzát. :D
#86431: Nem érzem úgy, hogy személyeskedő lett volna a kérdésem.
Na, és a hátadra felengeded a macskát? -
#86435 Ágyazás után pár napig ki van tiltva a hálóból, konyhapultra nem mehet, máshova mindenhova.
Melyik ételt szereted leginkább elkészíteni? -
#86434 persze. alhatnak ágyon, fotelben, konvektoron. asztalra tilos a menetel.
nálatok? -
#86433 Mivel én sem szeretem, másokon sem nagyon alkalmazom.
A cicák minden szobába bemehetnek? -
#86432 #86429 Kedvelem, bár kicsit el van varázsolódva és nehezen értjük egymást. Szakmailag a topon van, csak korábban sosem volt vezető beosztásban, és ez kissé látszik (hátrányunkra) a feladatok kiosztásánál. De emberileg jól jártunk vele.
#86430 Őszintén... Fogalmam sincs... Itt a topikban nagyon sokáig nem jegyeztem meg senki kérdését-válaszát, összefolytak az emberek. Nem tudok első benyomást elkülöníteni senkinél.
Beelőztek. ._. -
#86431 tudod te azt.
hogy neki mi, szerintem azt is tudod.
szeretsz zavarba hozni másokat személyeskedő kérdésekkel? -
#86430 Jelenleg nincs főnököm.
#86426: Nincs. Nem infó kellett, hanem az egyetértése.
Rólam mi volt az első benyomásod? -
#86429 3 volt, abból 1-et nagyon szerettem, de elment nyugdíjba. a másik kettő egy dilettáns. tönkre is vágták a gyárat. nem véletlen jöttem el onnan.
te hogy vagy vele? -
#86428 ez teljesen jó :D
nekem egy mese maci volt, amelyik a meseerdőben egy útkereszteződésben állt. a jelzőtáblán a feliratok: remény, szeretet, hűség. -
#86427 #86422 Nem, nem az én műfajom.
#86424 Egyetértek.
Kedveled a főnököd? -
#86426 ilyen nincs. azt vallatásak hívják.
így van? -
#86425 Nekem ez a kép van a tesós bögrémen. :) -
#86424 nem, az csak az első. sőt, az esetemben elég gyakran változik is ahogy jobban megismerem az illetőt.
te hogy vagy ezzel? -
#86423 Nem feltétlen, de nagyon fontos. Általában az első benyomásom mindig helyes volt.
#86422 -
#86422 Igen. Nem tehetek róla, hogy mások tévednek.
Térítettél már embert "jobb belátásra", azzal, hogy megkínoztad? -
#86421 Mindenkinek megvan a maga igazsága, senkire nem erőltetem a sajátomat.
(Kivéve, ha hátrányosan érint és valamiben akadályoz a dolog.)
Az első benyomás végleges? -
#86420 nekem is az volt a kedvencem, amit tesómtól kaptam :) megsirattam. -
#86419 Nekem több is van, amit szeretek. Egy fehér alapon fekete macskás, amire bátyám tetette rá a képet; egy szolid mintás, amit ketten választottunk barátommal és mindkettőnknek van; egy sárga Tschibo-s, ami a családomat juttatja eszembe...
Kérdés lent. -
#86418 őszintén.
mindig a te igazad az igaz? -
#86417 #86414: Pár helyen azt olvastam, hogy a halak február 19-én kezdődik (nem 20-án). Szóval lehet, hogy még hülyeség is van ráírva... :D
#86412: Szerk: Nem felnyalni szoktam, hanem lenyalni az arcáról. Mehet a perverziók közé, azt hiszem... -
#86416 Csikizéssel, őszinteséggel, az igazsággal... Iiigen.
Őszintén válaszolsz, ha a tanácsodat kérik, vagy hajlamos vagy azt mondani, amit hallani szeretnének? -
#86415 az eltört, azóta nincs.
neked van? -
#86414 Csillagjegyes. Rá van írva, hogy "halak", "feb.20-márc.20.", plusz ez a kép van rajta. Az egész bögre fekete, csak a szöveg és a kép arany színű.
Te is szeretsz másokat kínozni? -
#86413 #86410 Igen, kedvenc kínzóeszközöm, és volt hozzá megfelelő alanyom. :D
#86412 Vannak olyanok, akik nem a "semmi sem számít, mert a végeredmény ugyanaz" vallást vallják. :P
Nem vagyok náthás.
Milyen a kedvenc bögréd? -
#86412 Volt rá példa. De nem fulladt meg. A könnyeit meg felnyaltam.
#86409: De miért? Az ember nem kerülheti el a sorsát. :)
Szoktam. Elég értelmes képet vágnak, biztos meg is értik, amit mondok. :D
Nem vagy náthás? -
#86411 igen.
#86410 ? -
#86410 nem. csak tudja az ember, hogy mennyire csikis.
te csikiztél már meg valakit annyira, hogy elsírta magát, vagy nem kapott már levegőt?