97995
-
#86729 Én már elígértem magam a könyvemnek, de sok sikert a tagtorozáshoz. :D
Bejövősek a képregények alapján készített filmek? -
#86728 megteszi
nem jöttök tag pro-zni ebben a csoportban? -
#86727 Abban sajnos nem segíthetek, nőket nem ütök meg.
A szöcskelabdákat és a madzagokat szeretik, de leginkább kényeztetésért vannak oda, nem a játékért. (Illetve, az ölbefekvés a fő prioritásuk.)
Milyen a kedved? -
#86726 Nem vagyok pofozkodós, szóval nem. De azért valaki megpofozhatná helyettem, azt elviselném. Egyik kolléganőmet.
Mivel szeret a cicád leginkább játszani? -
#86725 Végülis, igen.
Neked? (És ha igen, akkor kit?) -
#86724 #86722 Hogy nincs-e? Nemrég új folyamidelfin fajt fedeztek fel Dél-Amerikában, hát mi ez, ha nem új?! :D
#86723 Most még szimpatikusabbak. :D
Van valaki, akit szívesen felpofoznál? -
#86723 azoknak ott már rég megtörték a lelkét és minden harci kedvét, az igazi kecskék nem olyanok... az igazi kecskék gigantikus seggfejek, akiknél minden emberi interakció végcélja az, h minél rosszabbá tegyék az életedet. amit a birkák ostobaságból csinálnak, azt a kecskék rosszindulatból. [URL=http://www.cracked.com/blog/6-things-no-one-tells-you-about-living-farm/]itt #5 remekül körülírja[/URL] kecskék alapvető működését, de röviden és tömören egy kecske az, amikor a nyers gonoszt belekényszeríted egy ízletes négylábú testébe.
#86720: túlzottan szeretem a ujjaimat/lábujjaimat ahhoz, és nincs bennem akkora túlkompenzálási vágy
és beelőztek, mert kisregényeket írok megint -
#86722 jót nevettem :D
hallottad a hírt, hogy nincs új a nap alatt? -
#86721 Nem igazán.
Hallottad a hírt, hogy 24 órán belül becsapódik a Földbe egy meteor, és mindenki meghal? Mit szándékozol most tenni? -
#86720 igen.
szeretnél hegymászó lenni? -
#86719 #86717 Csak állatkertben, de imádom őket, olyan gügyék. :D És mindent megrágnak, legutóbb csak a nadrágom szárát, a pulcsim ujját és zipzárját kezdték el rajtam enni. Ja meg persze az állatkerti térképet rögtön kikapták a kezemből. :D Veled mit műveltek?
#86718 Hát olvasgass utána, miért én gyűjtsek neked cikkeket? :D
Van kiadva nálunk riasztás.
Nálatok van hó? -
#86718 öhmm.. ez verhetetlen bizonyíték, meg vagyok győzve :D
annyit tudok, hogy a gallérosokat kerülni kell ívben.
van pár, amit ismerek, de ne bízd rám a szakértést :D
a te megyédre van előlátásban ónos eső miatti 3. fokozatú riasztás? -
#86717 tudom h milyen csiperke gomba, és... ööö... ennyit.
találkoztál már kecskével "rendes" környezetükben?
bónusz: és tudod h mekkora gigantikus, rosszindulatú seggfejek? -
#86716 Amikor anno először olvastam, akkor nem akartam elhinni, de tényleg az. Ősszel voltunk állatkertem, direkt a szemükbe is bámultam. Ilyen. :D Szerintem ez közelelebb van a téglalaphoz, mint az oválishoz.
Ismered a gombafajtákat? -
#86715 én nem annak láttam, de érdekes, mert horizontális a potenciális lakhelyeik miatt. (tényleg ? mert én enyhén oválisnak láttam mindig :D)
cikket olvastál erről? -
#86714 Sosem sikerült túl jól.
Tudtad, hogy a kecskéknek téglalap alakú a pupillájuk? :D -
#86713 nem :D kézel állni is csak akkor, ha segítenek.
te cigánykerekezni? -
#86712 Max egyházi iskolában.
Tudsz kézen járni? -
#86711 régen voltam már, pedig szerettem.
iskolai kötelező hittant jó ötletnek tartod? -
#86710 Nem, nincs tévénk. De ha lenne sem nézném.
Színházba szoktál járni? -
#86709 sajnos nem. állatkertben, állatsimogatóban többször is.
szoktad nézni a fókuszt? -
#86708 Nagyon nem.
Voltál már vadasparkban? -
#86707 nagyon :D meg is tudom csinálni.
te szereted? -
#86706 Tusfürdő.
Szereted a marcipánt? -
#86705 megnézem a gyűrűk urát tévében (közben meg netezek), macskázás, mert folyton pöckölget a tappancsával, hogy simizzem, cipőket le kell mosni a szmötyitől, hajmosás, ilyesmi.
habfürdő, vagy tusfürdő inkább? -
#86704 Döglés.
Neked? -
#86703 volt rá példa.
esti program? -
#86702 Nem. Egy páran már felajánlották, hogy szívesen kivasalnák, de tartok tőle, nem akarom szétégetni a hajam.
Te? -
#86701 szerintem nem, de az illatáért teljesen oda-vissza vagyok. a szegfű színei fognak meg, nem a formája.
szoktad vasalni a hajad? -
#86700 #86697 Valószínűleg félretenném lakásvásárlásra, hogy a mostanit le tudjuk cserélni. Annyira senki nincs megszorulva a családomban vagy az ismerőseim közt, hogy el kellene osztogatnom.
#86698 Jó de te macskás vagy, szerintem nem ez az alap. :D
A szegfű szép? -
#86699 hihi, legalább azt felismerik a ffiak, hogy kutya :D
#86697 ? -
#86698 ööö... tippem sincs, igazából mi férfiak így látjuk a kutyákat
és beelőztek, mert képet kerestem :C -
#86697 az egyik legszebb, majdnem annyira szeretem, mint a malammutot és a huskyt.
ha örökölnél 2 millát kivel osztanád meg? (megosztanád egyáltalán?) -
#86696 Eddig se, ezután se fogok.
A skót juhász szép kutya? -
#86695 az pont az, amit ablakon vágnék ki. hp 1-2 megnézve, de csak unokatesók kedvéért. onnantól inkább sírjanak, de a többire rá nem vesznek.
dohányoztál/dohányzol? -
#86694 Nem húztak még szerencsére.
(Egyszer már kihoztam a könyvtárból, de így sem sikerült elkezdeni. :D Még nem jött el az ideje asszem.)
Harry Potterről vélemény? -
#86693 nem kellett, a doki azt mondta, hogy ilyen fogsort szeretne látni minden szájban.
(szánd rá magad a könyvre, sokkal jobb, mint a film :))
húztak már fogat neked? -
#86692 Nincs. Filmen nem tetszett annyira (kivéve az entek, őket imádtam), és még nem szántam el magam az olvasásra.
Legalább lesz indokom megúszni a táncot. :D
Volt valaha fogszabályzód? -
#86691 (nekem olyan volt a menyasszonyi ruhám, menni még oké, de táncolni már gáz.)
-
#86690 hogyne. egyik kedvenc kategóriám könyvben, filmen egyaránt.
gyűrűk ura trilógia könyvben megvan neked?