98419
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• The Protector
    Nincsen,nem szeretem a cukrokat.
    Azok a mini cukrok viszont egész jók.

Neked?
  • Calver
    e!

kedvenc cukorkád?
  • The Protector
    És tényleg.:)Érdekes,biztos van jelentősége.Talán ez jelképezi legjobban a személyünket.Egy szem mindent elárul.

Mi jut eszembe a logomról?
  • Calver
    mert... tetszik? leginkább.

észrevetted már, h szinte mindenkinek szemek vannak a logójában ebben a témában?
  • The Protector
    Én sem ettem még földönkívülit:)

Miért ez a logo-d?
  • Calver
    olyat még nem ettem

te?
  • videobaby
    e.t. tuti

te hiszel a földönkívüliekben?
  • kamionosjoe
    Nagyjából.

Hisznek a földönkívüliek az emberekben?
  • videobaby
    dehogy.

meg tudod különböztetni az ázsiaiak arcvonásait nemzeti hovatartozás szerint?
  • Calver
    nem

te?

#87144: salviát nem eszünk, mert kicsit hosszú lesz a trip. lehet egyáltalán enni? inkább szopogatni szokás, nem-e?
  • videobaby
    olyan nincs is.

vadásztál már?
  • Kontrakcio
    nyaaam

és ettél már látnok zsályát?
  • Calver
    próbáltál te már reggeli merevedéssel pisálni? egyszerűbb kitakarítani az ágyat, mint lemosni a budi plafonját

kakukkfű teát szoktál vedelni torokgyulladásra?
  • videobaby
    ezt honnan tudod?

és te a páratlan napokon?
  • Kontrakcio
    nyaam

idén miért vizeltél ágyba minden páros napon?
  • videobaby
    igen. de csak amelyik nem erős.

szeretsz mosogatni?
  • BRAT
    nem

kínai kaja bejövős?
  • videobaby
    oké, mégis fáradt vagyok, bocsi :)
    természetesen én vagyok a főnök.
  • Fresh Duke
    Nem épp így értettem a kérdést. A kérdés a saját világodra vonatkozott, nem arra, hogy a környezetedben ki a "főnök". Mindegy, már nincs kedvem jobban elmagyarázni mire gondoltam.
  • videobaby
    jaj, ehhez már késő van :D

tócsni: eze. ilyet lekvárral? ( műszakvezetőm azzal ette... ehh)
    http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B3csni
  • Calver
    most fogalmam sincs, h miről van szó. (2:1)

#87134: de pont ez a lényeg, az egyesüléssel lázadnak maga az anarchizmus alapelvei ellen, ezzel a filozófiát annyi réteg irónia alá rejtve, h troll legyen, aki kibogozza.
  • videobaby
    minek? akkor már épp a lényegüket veszítik el, mert kell valami szervezettség az egységbe. maradjanak maguknak külön-külön és örömködjenek.
    #87132 munkahelyen a műszakvezetőm, itthon talán én, bár mit tudom én. baráti társaságban pedig nincs kiskirály. a magánszférámban egyelőre senki.

ettél már mackot lekvárral? (tócsni, vagy nem tudom még minek szokták nevezni)
  • Calver
    az én kis világomban a hatalomra törőket elpusztítják a világ közel sem egyesült anarchistái. na nem erőszakosan, simán addig hergelik, amíg inkább fejest ugrik 8 emelet magasból.

#87132: itt elvileg holnap 9°C lesz... bár már napok óta mindenütt latyak van, szóval igazán elolvadhatna már az a rohadék

világ anarchistái egyesüljetek? (vagy sem?)
  • Fresh Duke
    A gyalognak nem az a célja, hogy eljusson valahová, hanem hogy védje a királyát.

#87130: Hiába nincs utánpótlás, nem süt eleget a Nap ahhoz, hogy elolvadjon. Viszont elvileg esős időszak következik, annak van esélye kicsit csökkenteni a mennyiséget, plusz melegebb is lesz; viszont szerintem egy darabig még ott lesz a mocsok.

#87129: Most.

A te kis világodban ki a vezér/király?
  • videobaby
    amíg el nem olvad :D

hová szeretne eljutni a gyalog a sakktáblán?
  • Calver
    tag pro-ban új rank megvan, nemsoká asszem

meddig lesz még hó az utcákon?
  • videobaby
    kb 1.5 óra múlva.

te?
  • Fresh Duke
    Az legyen mindegy.

Mikor fekszel?
  • videobaby
    ha úgy érzem, hogy kell valami miatt, akkor igen.

milyen terepen?
  • Fresh Duke

#87123: Kissé. Régen voltam terepen.

Jól olvasol a sorok között?
  • videobaby
    mert csak. van ilyen nap is.

én meg dolgoztam, mégsem fáradtam el. ez hogy lehet? :D
  • kamionosjoe
    Előfordul.

Egész nap alig csináltam valamit mégis marha fáradt vagyok. Vajon miért?
  • videobaby
    igen, de akkor inkább átolvasom amit leírok. nem mindig, de általában.

elfáradtál ma?
  • Calver
    nincs konkrét technika, emberfüggő... pl egy "csendes" kétlábút próbál az ember berántani és agresszívan áll hozzá finomkodás helyett, nos, akkor baszhatja. ami szinte mindenkinél működik az az, h mélyen a szemébe nézel, villantasz rá egy gyér mosolyt, majd farkasként vonyítva lepisálod a cipőjét. innentől tudni fogja, hogy hozzád tartozik.

sokat ütsz félre (akár betűt, akár egész szavakat) fáradtan?
  • Fresh Duke
    Szombaton dolgozom, vasárnap alszok.
    Dr Pepper, az őrült tudósok itala.

Mit teszel, hogy felkeltsd mások érdeklődését?
  • chhaya #87120
    Az érdektelenség csak abban az esetben problémás, ha szeretnéd a másik érdeklődését felkelteni. Nálam az ilyen ritkán fordul elő.
  • Calver
    döglés, habtestem aszondja aludni kellene, lehet h engedelmeskedek neki

arrafelé? / kedvenc üdítőd?
    válaszd a szimpatikusat

off: "negatív" hozzáállást szvsz sokkal egyszerűbb megfordítani - senki sem "szereti" elbaszni a másik napját, és még kevésbé szereti, hogy ha erre rámutatnak. érdektelenség... problémásabb.
  • chhaya #87118
    #87116 Nálunk most mindkét kolléga előfordul, és szívem szerint egymáshoz csapnám a fejüket. A lustában semmi kreatív ötlet, így ő munkakerül, helyette mi dolgozunk. A butuska lelkesen végzi a dolgát, de rosszul, így időben 3x addig tart, mint kellene. Szóval helyette is mi dolgozunk. És mellette még lustának is tűnik, mert én megoldom 12 másodpercben, amit ő 25 perc alatt. Nekem van időm kifújni magam, neki nincs. És nem hallgat rám.

Off2-re: büszke vagyok magamra, hogy bárkinek is tudok filmet ajánlani, pláne egy aktív filmfogyasztónak. *-*

#87115 Minden rendben, most fejeztem be a könyvem, és újfent a mit olvassak című dilemma közepén járok. És örülök, hogy holnap végre péntek.

Hétvégi program?
  • Fresh Duke

Off: Én is inkább az érdektelenséget díjazom, mert általában első találkozáskor úgy állok a másikhoz. Ha undorral/megvetéssel/ellenszenvvel tekint rám, az se mozgat meg, révén nekem semmit sem jelent a létezése. (Sőt, nem csak nekem, de a Multiverzumnak sem számít.)
  • Calver
    utóbbi, lustaság és intelligencia kombinációja kreativitást szül.

szerinted?

off1: hmmm, ezen a válaszon... meglepődtem, nálam homlokegyenest az ellentéte igaz
    off2: köszi The Man from Earth ajánlást, megnéztem, veszettül jó volt. kivéve a képminőséget, a digitális kamerák kinyalhatják.