98419
-
Nincsen,nem szeretem a cukrokat.
Azok a mini cukrok viszont egész jók.
Neked? -
e!
kedvenc cukorkád?
-
És tényleg.:)Érdekes,biztos van jelentősége.Talán ez jelképezi legjobban a személyünket.Egy szem mindent elárul.
Mi jut eszembe a logomról? -
mert... tetszik? leginkább.
észrevetted már, h szinte mindenkinek szemek vannak a logójában ebben a témában? -
Én sem ettem még földönkívülit:)
Miért ez a logo-d? -
olyat még nem ettem
te? -
e.t. tuti
te hiszel a földönkívüliekben? -
kamionosjoe #87148 Nagyjából.
Hisznek a földönkívüliek az emberekben? -
dehogy.
meg tudod különböztetni az ázsiaiak arcvonásait nemzeti hovatartozás szerint? -
nem
te?
#87144: salviát nem eszünk, mert kicsit hosszú lesz a trip. lehet egyáltalán enni? inkább szopogatni szokás, nem-e? -
olyan nincs is.
vadásztál már? -
nyaaam
és ettél már látnok zsályát? -
próbáltál te már reggeli merevedéssel pisálni? egyszerűbb kitakarítani az ágyat, mint lemosni a budi plafonját
kakukkfű teát szoktál vedelni torokgyulladásra? -
ezt honnan tudod? 
és te a páratlan napokon? -
nyaam
idén miért vizeltél ágyba minden páros napon? -
igen. de csak amelyik nem erős.
szeretsz mosogatni? -
nem
kínai kaja bejövős? -
oké, mégis fáradt vagyok, bocsi :)
természetesen én vagyok a főnök. -
Nem épp így értettem a kérdést. A kérdés a saját világodra vonatkozott, nem arra, hogy a környezetedben ki a "főnök". Mindegy, már nincs kedvem jobban elmagyarázni mire gondoltam. -
jaj, ehhez már késő van :D
tócsni: eze. ilyet lekvárral? ( műszakvezetőm azzal ette... ehh)
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B3csni -
most fogalmam sincs, h miről van szó. (2:1)
#87134: de pont ez a lényeg, az egyesüléssel lázadnak maga az anarchizmus alapelvei ellen, ezzel a filozófiát annyi réteg irónia alá rejtve, h troll legyen, aki kibogozza. -
minek? akkor már épp a lényegüket veszítik el, mert kell valami szervezettség az egységbe. maradjanak maguknak külön-külön és örömködjenek.
#87132 munkahelyen a műszakvezetőm, itthon talán én, bár mit tudom én. baráti társaságban pedig nincs kiskirály. a magánszférámban egyelőre senki.
ettél már mackot lekvárral? (tócsni, vagy nem tudom még minek szokták nevezni) -
az én kis világomban a hatalomra törőket elpusztítják a világ közel sem egyesült anarchistái. na nem erőszakosan, simán addig hergelik, amíg inkább fejest ugrik 8 emelet magasból.
#87132: itt elvileg holnap 9°C lesz... bár már napok óta mindenütt latyak van, szóval igazán elolvadhatna már az a rohadék
világ anarchistái egyesüljetek? (vagy sem?) -
A gyalognak nem az a célja, hogy eljusson valahová, hanem hogy védje a királyát.
#87130: Hiába nincs utánpótlás, nem süt eleget a Nap ahhoz, hogy elolvadjon. Viszont elvileg esős időszak következik, annak van esélye kicsit csökkenteni a mennyiséget, plusz melegebb is lesz; viszont szerintem egy darabig még ott lesz a mocsok.
#87129: Most.
A te kis világodban ki a vezér/király? -
amíg el nem olvad :D
hová szeretne eljutni a gyalog a sakktáblán? -
tag pro-ban új rank megvan, nemsoká asszem
meddig lesz még hó az utcákon? -
kb 1.5 óra múlva.
te? -
Az legyen mindegy.
Mikor fekszel? -
ha úgy érzem, hogy kell valami miatt, akkor igen.
milyen terepen? -

#87123: Kissé. Régen voltam terepen.
Jól olvasol a sorok között? -
mert csak. van ilyen nap is.
én meg dolgoztam, mégsem fáradtam el. ez hogy lehet? :D -
kamionosjoe #87124 Előfordul.
Egész nap alig csináltam valamit mégis marha fáradt vagyok. Vajon miért? -
igen, de akkor inkább átolvasom amit leírok. nem mindig, de általában.
elfáradtál ma? -
nincs konkrét technika, emberfüggő... pl egy "csendes" kétlábút próbál az ember berántani és agresszívan áll hozzá finomkodás helyett, nos, akkor baszhatja. ami szinte mindenkinél működik az az, h mélyen a szemébe nézel, villantasz rá egy gyér mosolyt, majd farkasként vonyítva lepisálod a cipőjét. innentől tudni fogja, hogy hozzád tartozik.
sokat ütsz félre (akár betűt, akár egész szavakat) fáradtan? -
Szombaton dolgozom, vasárnap alszok.
Dr Pepper, az őrült tudósok itala.
Mit teszel, hogy felkeltsd mások érdeklődését? -
Az érdektelenség csak abban az esetben problémás, ha szeretnéd a másik érdeklődését felkelteni. Nálam az ilyen ritkán fordul elő.
-
döglés, habtestem aszondja aludni kellene, lehet h engedelmeskedek neki
arrafelé? / kedvenc üdítőd?
válaszd a szimpatikusat
off: "negatív" hozzáállást szvsz sokkal egyszerűbb megfordítani - senki sem "szereti" elbaszni a másik napját, és még kevésbé szereti, hogy ha erre rámutatnak. érdektelenség... problémásabb. -
#87116 Nálunk most mindkét kolléga előfordul, és szívem szerint egymáshoz csapnám a fejüket. A lustában semmi kreatív ötlet, így ő munkakerül, helyette mi dolgozunk. A butuska lelkesen végzi a dolgát, de rosszul, így időben 3x addig tart, mint kellene. Szóval helyette is mi dolgozunk. És mellette még lustának is tűnik, mert én megoldom 12 másodpercben, amit ő 25 perc alatt. Nekem van időm kifújni magam, neki nincs. És nem hallgat rám.
Off2-re: büszke vagyok magamra, hogy bárkinek is tudok filmet ajánlani, pláne egy aktív filmfogyasztónak. *-*
#87115 Minden rendben, most fejeztem be a könyvem, és újfent a mit olvassak című dilemma közepén járok. És örülök, hogy holnap végre péntek.
Hétvégi program? -
Off: Én is inkább az érdektelenséget díjazom, mert általában első találkozáskor úgy állok a másikhoz. Ha undorral/megvetéssel/ellenszenvvel tekint rám, az se mozgat meg, révén nekem semmit sem jelent a létezése. (Sőt, nem csak nekem, de a Multiverzumnak sem számít.) -
utóbbi, lustaság és intelligencia kombinációja kreativitást szül.
szerinted?
off1: hmmm, ezen a válaszon... meglepődtem, nálam homlokegyenest az ellentéte igaz
off2: köszi The Man from Earth ajánlást, megnéztem, veszettül jó volt. kivéve a képminőséget, a digitális kamerák kinyalhatják.