Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#84380 Igen.
Miért, szerinted nem?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem voltam ma még kint sötétben. De szerintem fogok majd látni. Ha nincs nagyon beborulva. 😄
Mennyi az annyi?
"In this world wherever there is light there are also shadows. As long as the concept of "winners" exist there will also be "losers". The selfish desire of wanting to maintain the peace causes wars... And hatred is born to protect love."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#84375: Nem, köd van, és felhõk.
Többet ésszel, mint erõvel?
A heavy cost. I pay it gladly.
nem tudom, mit tennék, de az biztos, hogy összeszedném a szeretteimet és velük maradnék.
láttál ma csillagokat?
Van értelme a háborúnak?
Ha mondjuk holnap törne ki, nem tudom mit tennék, mivel amúgy sincs letisztázva jó pár dolgom jelenleg.
Te megengednéd a Párodnak, hogy elmenjen katonásdit játszani?
Mit csinálnál, ha kitörne a háború?
Voltál már valamilyen ügyben ügyvédnél?
tetszenek a mágneses ékszerek?
Hordasz valamilyen ékszert?
Te?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Mi volt a legtávolabbi hely, ahová elutaztál, és milyen messze kb?
Arra esik az esõ?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Hogy telt eddig a napod?
akarod, hogy a tiéd legyen?
#100000 -es komment kié lesz?
te meg angol mániás vagy?
Szereted a hatalmas Facebook bölcseleteket? (Mint például, az eddigi aláírásaid.)
kipróbálnád a downhill bike-ot?
Bár fogalmam sincs, hogy mi az, amit bal kézzel nem lehet csinálni, mert a csúnya jobbkezesekre gondoltak csak... (Plusz, a billentyûzet gépelés szempontjából szerintem kifejezetten balkezes cucc.)
Hiszel a véletlenekben?
(már te is kétlábúzol?)
miért jobb kezes irányítású ez a világ? (mindent jobb kézre találnak ki, a balosokra nem gondolnak)
Van kutyád?
Neked?
Mai progi?
szeretsz túrázni? ha igen, akkor merre jártál már?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
mennyi idõre próbálnád ki a nomád életmódot?
Westernfilmek bejövõsek?
Dolgoznál postán?
beelõztek, de nem baj 😄
Melyik évszakot szereted leginkább?
te?
"The trees move. Do you not see it?"
félsz a vihartól, ha odakinn kap el?
legnagyobb vihar, amihez életedben szerencséd volt?
nem lennék képes úgy nyelvet tanulni szerintem.
robbantottál már virslit mikróban? 😄
Emlékszel még a Csokitó nevû csokira?
szerinted mûködhet ilyen?
Tudsz úgy nyelvet tanulni, hogy pl angol nyelvû sorozat alul magyar felirattal, felül 3. (tanulandó) nyelv feliratával és az agyad összerakja?
szerintem a kutyi valami erõset szagolhatott szergényke 😄 aranyos nagyon 😄
szûrésre nem járok.
#84333 kellene, de tojik rá mindenki. elég figyelni, hogy változik-e valami.
bundáskenyeret szereted?
kellene?
#84332: ez az... eb?... épp mit csinál? és akkor már, mic drop a köbön:

Ismerõs mondta, hogy vérellátóban csencselnek TÖRVÉNYESEN a vérrel. Itthon a sok idióta fasz ingyért adja a vért, azok meg Ausztriába eladják. Dunántúliak kajak ki tudnak járni mert osztrák tesók FIZETNEK a véradásért.
Jah és van egy TV-be nem leadott az XY ferezisközpont faszalkodásáról. 32 (min) hepa C-sek lettek, valami géphiba miatt. Majd rá pár hónap múlva újra küldik a behívókat, akiket szarrá riogattak, de nem kapták meg. Na, hogy plazmát nem adok soha a túróba az biztos!
vagy
Van egy legyintõs-niggeres, de azt most nem találom.
Anyajegyszûrésre jársz?