98421
-
azt hiszem, hogy október elején.
hogy érzed magad? -
Már nincs ilyen problémám, elég jól kiölték ezt belőlem már kiskoromban. (Például hangversenyen való szerepeltetéssel...)
#87652: Nem nagyon foglalkoztatna. (Vagyis, egyáltalán nem.)
Mikor készült rólad legutóbb fotó? -
és megint úgy hagytam, nem küldtem el :D
kérdés akkor: meglepődnél, ha 22.00-kor beállítana egy rokon? -
nem szoktam. sem vizsgán, sem előadáson, sem sehol.
te az vagy? -
ha számítok a figyelemre, nem, de hirtelen rám zúdul, akkor azért csöppet elpirulok.
te? -
Colgate.
Tömeg előtt lámpalázas vagy? -
nem. nem is nagyon akarok. tökre megfelel a csirke, meg a többi normális hús.
milyen fogkeféd van? -
az a baj ha kirobbanok akkor sérül valaki. de nagyon durva hülyeség és sok idő h eljussak a korona pontra... szóval békés ember vagyok , de nem számolok el 10ig, csak 5x kérem szépen h hagyja abba...
ettél már cápát?
-
szerintem kifejezetten robbanékony vagyok. engem körülvevők nagy része ezt tagadja, kisebb része egyetért, én meg már nem tudom kinek higgyek.
te? -
ha kocsival érted a bukfencet, akkor nem. ha háztetőre, akkor pár tollas labda, frizbi, kislabda és hasonlók. meg egy sörnyitó.
hamar mérges leszel? -
csak árokba parkoltam =)
raktál tetőre valaha valamit? -
nem. nálam "na bazd meg", vagy "megbaszod". előbbi mikor jön valami hülye levél, utóbbi mikor valaki nem adja meg elsőbbséget és vagy megállsz addig, vagy trash...
gázoltál már el gyalogost vagy koccantál már? -
front érzékeny rám
voltál már ugy hogy azt hittem h jujj , de még sem mert pfúú bazz lett belőle? -
macskának kint a helye.
frontra érzékeny vagy? -
ma először volt a héten, hogy elküldtem az alapanyagot a francba. alulteljesítettem önmagamat, olyan pocsék anyagot kaptam. viszont, sokat nevettünk, folyamatosan ásítozott mindenki, mert olyan fullt idő volt. leszakad a karom kb. hangulatra meg teljesen nyugi van szerencsére.
volt már, hogy a macsek vizes tappancs nyomot hagyott a frissen húzott ágyneműn?
-
Nagyon nyüzsgős volt, a nyugisabb napokat jobban szeretem.
Neked? -
sosem. illatgyertya volt nagyon rég.
hogy sikerült a napod? -
Hasonlóképp, focimeccs szokott menni, de nekem olyan megnyugtató elzsongító hallgatnom. Legfőkébb azért, mert angolul van a közvetítés általában.
Szoktál gyertyát égetni otthon, csak úgy? -
nem, de kényszerből hallom/látom.
te? -
Valamennyit mindig szoktam, nem sokat.
Szoktál valamilyen sportközvetítést nézni? -
most üres :D
hordasz magaddal kp-t? -
Elég sokat sétáltam ma, szóval igen.
Milyen a pénztárcád? -
ennek van köze ahhoz, hogy munkahelyet váltottam. a mondat második fele nem történt meg, mert baromi nagyot üt egy 2.40 m hosszú keményfa padló. csak jól esett volna.
voltál ma levegőzni?
-
"elküldöm a halál f..-ra aztán képen vágnám egy svédpadlóval"
A mondat második fele miért van feltételes módban, mikor az első fele nincs? -
nem vagyok :D
mire alapozod? :) -
Nem, de szívesen fotózok.
Miért vagy ilyen agresszív? -
a volt főnökömnek, miközben elküldöm a halál f..-ra aztán képen vágnám egy svédpadlóval. barátnőmnek, amikor megmondom neki, hogy nem csak lesz kaksiban, hanem már most nyakig ül benne, de legalább melegíti. egy srácnak, aki azt képzeli magáról, hogy baromi okos és tévedhetetlenek az okfejtései. pont ezért folyamatosan mellé is fog sok mindenben, de vak ezt meglátni. pedig tényleg nagyon okos ember. a volt kolléganőmnek, aki most veszítette el a 18 éves lányát autóbalesetben. neki nem tudnék mit mondani, de az is valami, ha tudja, hogy sokan vannak mellette.
szeretnél fotográfus lenni?
-
Mindent látnak, de én csak előre nézek.
Van valaki, akinek mélyen a szemébe néznél? Kiébe? -
40+ fokos makacs lázat 10 perc alatt leviszi, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is, de eléggé feszít mikor adják.
(jó kis program :D)
van mindentlátó szemed?
-
Megváltoztatom a világ uralkodó rendjét.
Az Algopyrin injekció mennyire hatékony? -
az még messze van.
esti program? -
Pár ember már megfordult itt.
Hétvégi program? -
Rendszeresen.MEg kaját is szoktam a madaraknak tenni a párkányra,míg esznek tök jó őket figyelni.
Volt,hogy vmi nagyobb állta berepült bement a lakásotokba? -
majdnem semennyire.
szokott az ablakod párkányára gerle, vagy galamb ülni? -
frankfurti
mennyire vagy naprakész az aktuálpolitikával? -
Egyikre sem vagyok kifejezetten büszke,főleg a magyarságra.Ez van.
Kedvenc levesed?
-
itt is, örülök is neki :)
elsősorban inkább magyarnak vagy inkább európainak tartod magad? -
Biciklis lámpa annak számít?
Ott is süt a Nap? -
Szerintem korrekt,de mások szerint botrányos a külalakom.
Mi volt a legutóbbi elektronikai kütyü amit vásároltál? -
iskolában tanított magyar kézírással (c-kötéses elmebaj) olvashatatlanul és nevetségesen lassan. a saját kézírási stílusommal (amerikai ball-and-stick-re hasonlít) kicsit kaotikusan, de szvsz szépen és viszonylag gyorsan.
te?