97995
-
#87710 előfordult, megbántam. nem.
ha orvos lennél mire szakosodtál volna?
-
#87709 kb 4éve.
12+ ba be szoktál nézni.
Calver:Egy időben nagyon megszaporodott a delfines posztjaid száma a 12+ban.Erre rájött az,hogy a seggberakós pisálós delfines játékvideót is te linkelted.Kis gondolkodás után összeállt a kép,hogy titkon vonzódsz ezekhez a korántsem aranyos,ferdehajlamú lényekhez. -
#87708 beszélgetni szoktam, de ilyen utyulu-putyulu, meg a társai nem játszanak (ha az ilyen babanyelvre gondoltál). ha a lágyabb hangsúlyra gondoltál, akkor igen.
mikor ittál alkoholt legutóbb? -
#87707 Nem az én reszortom a számlafizetés.
Szoktál gügyögni a kisállatoknak, kisbabáknak? -
#87706 rájöttem, hogy a török nagyon szép hangzású. már pár szót, mondatot tudok is.
a számlákat mindig időben fizeted?
-
#87705 Megbeszéltünk, hogy nem ajándékozunk meg semmi, ehhez képest mindketten hoztunk egymásnak valami apró nasit.
Melyik idegen nyelv a legszimpatikusabb számodra? -
#87704 Nem szeretem.Ratyi faszság.
Te ünnepled valahogyan a valentin napot? -
#87703 Szívesen úsznék delfinnel.
A valentin-nap miért jó/rossz? -
#87702 fix'd, bár őszintén szégyenlem magam de legalább sikerült egy jót találni
The Protectornak: #87489
másnak: #87701 -
#87701 NEm.
Úsznál együtt delfnekkel?
Calvernek nem szól a kérdés,mert őt tudom,hogy nem csak úszik velük.
Calver kérdése:Valentin nap van és még egy "szép dolog a szerelem" poszt sem született a 12+ban.Miért? -
#87700 konkrétan inkább egügy végzettségűnek sok esetben.
inland empire c. filmet láttad már?
http://www.imdb.com/title/tt0460829/ -
#87699 Szerintem ez itt a pokol. És ti mind csak a képzeletem szüleményei vagytok. Beigazolódni nem fog, mert nem szolgálna semmi célt sem. És ettől függetlenül nem számít semmi sem.
Néztek már orvosnak? -
#87698 hasonló témájú álmom volt többször is (nem a film hatására). szimplán érdekelt a dolog akkoriban.
örülnél, ha ilyenre fény derülne? (akkor tényleg minden tökmindegy lenne) -
#87697 A wc-ben igen, de az odavezető úton nem mindig, elég jól tájékozódom sötétben is. A számít meg eltalálom fény nélkül is.
#87696 -
#87696 Inkább bújósak, mint játszósak. Mondjuk ha egy szöcskelabdát eldobok vélhetőleg utána futnának, de ha ott hagynám nekik valaki kitörné rajta a nyakát...
Gondoltál már arra, hogy a világ, amiben vagy, mesterséges? (Kb úgy, mint a Mátrixban. Csak annyi különbséggel, hogy minden és mindenki mesterséges rajtad kívül.) -
#87695 felőlem nyugodtan elárulhatod a márkanevet, nem hiszem, hogy gond lenne. teljes választ adtál a kérdésre így is.
nincs nekik semmi nem tudom mennyiért megvehető játék. keresnek ők maguknak mundenfélét lakásban is, udvaron is :D időnként szoktam pl. szívószállal, tollal, kulcstartóval, más kisebb dolgokkal szórakoztatni őket. elhúzgálom az orruk előtt, tuti levadásszák. egyikük szereti levadászni az öveket, mert csörög a csatnál.
ha éjszaka ki kell menned pl inni, akkor kapcsolsz villanyt, vagy nem?
-
#87694 Füstölt sajt, gyümölcsjoghurtok, tejberizs, krémsajtok, kakaó... Mindegyikből elsősorban egy bizonyos márka, reklámozni nem akarok. (Vagy erre is kíváncsi voltál?)
Milyen játékaik vannak a cicáidnak? -
#87693 mindkét gépen win7 ultimate.
kedvenc tejterméked? -
#87692 Semmilyet, nem szeretem. Főzéshez szoktam néha, teljesen random, hogy milyet.
Milyen oprendszert használsz? -
#87691 (jó étvágyat hozzá :) nagyon rendi tőled, ha megcsinálod a kollégádnak a dogáját:))
nekem fura ízűek, szarvas volt a legfinomabb. inkább maradok a szokványos husiknál.
tejből milyet szoktál inni/venni? -
#87690 Szeretem, elég régen ettem, úgyhogy ma vettem magamnak. *-*
Szereted a vadhúst? -
#87689 #87687 eze :) -
#87688 már megvolt az első, rituálisan cthulhu oltárán feláldozott csirke
#87685 -
#87687 igen :D
ruszli=ecetes, hagymás páclében nyers apró hal. (pácolt hering)
te szereted/ettél már?
-
#87686 még mindig csak kisebb házimunkák, mert leszakad a karom, meg pilledés.(nagyon remélem, nem is barmol bele senki, vagy morcos leszek)
vacsi mi lesz? -
#87685 az mi az? (2:1) -
#87684 Szerintem ráveszem magam a szakdogaírásra.
Szereted a ruszlit? -
#87683 magamat javítottam csak ki :)
ööö... egyesek szerint italozás, egyesek kurvára meg fognak lepődni amikor ráébrednek, h nem piálok.
neked? -
#87682 jó na :D
nekem vegyesen vannak izzók. ahol sokat le-fel lenne kapcsolgatva (pl. wc, fürdő, kamra, konyha), ott wolfram izzók vannak, kislámpákban előszobaiban, utcaiban stb energiatakarékosak vannak.
#87681 terveim szerint apróbb házimunkákon kívül csak pilledés.
neked esti program?
-
#87681 Régi 100-as már nincs.
Esti program? -
#87680 legyünk pontosak: wolframszálas, nem pedig "hagyományos". -
#87679 van, szinte csak hagyományos és halogén izzók, lázadok ezek ellen az energiatakarékos fosok ellen
neked? -
#87678 kevés kivétellel igen.
van még hagyományos izzó a lámpáitokban? -
#87677 Szeretem, bár nem nézek túl gyakran.
Te a dokumentumfilmeket? -
#87676 sétálni szeretek, de csak úgy a semmitől ritkán szoktam.
természetfilmeket szereted? -
#87675 A családommal. Nem voltak képesek felfogni és megtenni egy egyszerű kérést.
Szeretsz csak úgy sétálgatni? -
#87674 egyszer csak felébrednek.
végre péntek :) elfáradtam.
a héten volt vitás dolgod valakivel? -
#87673 Habár péntek van a mai nap más okokból érdekes számomra.
#87672 -
#87672 Valami olyasmi.
Mit gondolsz az idealistákról? -
#87671 Egyáltalán nem.
Végre péntek?