Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a legnagyobb tévhit, amirõl nem lehet leszoktatni az embereket?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Csak nagyon minimálisan.
Meg szoktad nézni a horoszkópodat?
A heavy cost. I pay it gladly.
Tudod-e, hogy jelenleg melyik állat éve van?
Melyik évben születtél?
nem tartod legalább enyhén rémisztõnek, h a kétlábúak nagy része épp hogy csak a segglyukuk körméretét nem osztják meg mindenki számára látható helyen? (facebook és társai)
"The trees move. Do you not see it?"
mennyi infó lelhetõ rólad fel pár kattintással az internet mély és bûzös mocsarában?
megvalósítottál már valamit a terveidbõl?
tudja szerinted *bárki is* õszintén jellemezni magát?
#85870: Inkább a korlát fele húzok.
Jellemzed Magad?
#85868 Nemtom mennyit kell hozzá olvasni, gondolom sokat... Nekem egyetem alatt volt, hogy rendszeresen így kommentáltam magamban az eseményeket, nagyon szórakoztató. Csak mikor megpróbáltam leírni, akkor nem álltak össze úgy a mondatok, mint amikor csak úgy jöttek maguktól. Szóval annyira nem függ össze az olvasás mennyiségével az, hogy valaki mennyire tud írni. A minõségével inkább, de tehetséges író nem így lesz valakibõl, az szerintem is adottság.
#85866 Igaz! Amióta linuxot használok, még sosem volt vírusproblémám, és vírusirtót sem használok.
Jellemezed magad legalább 3 bõvített mondatban. (Nincsenek szempontok, ami neked eszedbe jut.)
Beelõztek, de akkoris. 😊
körfolyosónál nekilapulsz a falnak?
így már értem, ehhez könyvtár kell, vagy veleszületett adottság.
milyen magasságban kezdesz szédülni tériszony miatt?
de ha más kell... avast ingyenes, egyszerû, mûködõképes, tökéletesen elég.
szerinted?
#85865: értsd úgy, hogy teszem azt, ha egy olyan jeleneten gondolkozol, ahol józsika találkozik egy láncos buzogány fájdalmasabbik végével, az ne úgy jelenjen meg a buksidban, mint egy filmbõl egy pofozkodós jelenet, hanem úgy h teszem azt "pistike száguldó gondolatainak hirtelen véget vetett egy arcán beköszönõ, hasonlóan nagy sebességgel közlekedõ tüskés vasgolyó, buksijának tartalmát egy hangos csattanás keretében nagy területen szétszórva"
igaz?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
#85862: nem szeretem annyira az atkákat, h adjak nekik kellemes élõhelyet beágyazással
kérdés amelyik az elõzõ három közül szimpatikus
szerinted hány könyvön kell végigrágnia magát a kétlábúnak ahhoz, hogy a helyzetábrázolások papírra vethetõ formában jelenjenek meg a buksijában? (ellentétben teszem azt filmes/rajzfilmes/képregényes kiadással - avagy ahol szavakkal írod le szépen, hogy mi történik, nem pedig vizuálisan a másik orra alá tolod)
Mennyire vagy fáradt?
Fotózni szeretsz?
te?
Szoktál rajzolni?
#85855: én konkrétan kiszedem õket lavorba, összerázom úgy h egyenletes felületet kapjak, majd kilapátolom a radiátorra <#idiota>#idiota> megszáradni megszárad így is, és fogja a tököm egyesével rakosgatni. (nyáron meg ugyanezen elven ráborítom a szárítóra, amit a felsõ rács nem fog meg, azt majd az alsó)
a lustaság (vagy még mindig az értelmetlen faszságokra idõpazarlás kivédése) kreativitást szül?
szoktál tescoba járni?
te hogy vagy vele?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
szerinted?
na?
Melyik a legutálatosabb házimunka?
kielégitõ válasz? 😄
mi a jó technika macskaszõrtõl megszabaduláshoz?
#85847 Többet, mint kellene.
Mivel szabadulsz meg a macskaszõrtõl?
Mennyit netezel egy nap?
★★★★★
Van jövõnk?
★★★★★
Te?
nem kell kifejtenem ugye h mire gondolok?
melyik az a szó, aminek már a kiejtésére gyilkos indulatok töltenek el?
Te?
★★★★★
valami, amivel az elmúlt héten jobbá vagy rosszabbá tetted más életét?
Hol tanultál angolul?
★★★★★
gumit sûrûn látogatod?