Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Nem. Az általános jellemzésem nagyjából ismerem, meg hogy mennyire zavar be az aszcendensem ebbe. 😄 A napi horoszkópokat sosem nézem, nem érdekel.

Mi a legnagyobb tévhit, amirõl nem lehet leszoktatni az embereket?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fresh Duke
Nem, még a kígyó éve van, 31-én kezdõdik a ló éve. 😊
Csak nagyon minimálisan.

Meg szoktad nézni a horoszkópodat?

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Ló?

Érdekel az asztrológia?

Fresh Duke
A majom évében. Ha a tényleges szám érdekel, akkor keress vissza. 😛

Tudod-e, hogy jelenleg melyik állat éve van?

chhaya
De. Fel nem fogom, amikor valaki címet és telefonszámot is kiír, bizonyítványt tölt fel, stb. Bár én a "ki hülye, haljon meg" elvet vallom, vagyis ha felrak személyes információkat/képeket a netre, akkor ne csodálkozzon rajta, ha esetleg valaki visszaél vele.

Melyik évben születtél?

Calver
semmi.

nem tartod legalább enyhén rémisztõnek, h a kétlábúak nagy része épp hogy csak a segglyukuk körméretét nem osztják meg mindenki számára látható helyen? (facebook és társai)

"The trees move. Do you not see it?"

Ic3 m4n
szinte semmi, max volt iskolák..

rólad?

Calver
lengyelország már az én kezemben van (mert mindenki tudja, h lengyelországgal kezdünk), de a wikipedia sorra visszacsinálja a szerkesztéseimet... <#rolleyes>

mennyi infó lelhetõ rólad fel pár kattintással az internet mély és bûzös mocsarában?

videobaby
tudok tornádó lenni, vagy a leggyengédebb szeretõ, empatikus, vagy követelõzõ. nyílt, hirtelen és szangvinisztikus. érdeklõdõ majdnem minden iránt. kielégíthetetlen tudásszomjjal. túlérzékenységet hebrencsség mögé zsúfolom, inkább a pillanathoz alkalmazkodom, mint pók módjára szövögessem a terveket. engedelmes, ha szeretem az illetõt, makacs, ha nem kedvelem az illetõt.

megvalósítottál már valamit a terveidbõl?

Calver
#80464 <#nezze>

tudja szerinted *bárki is* õszintén jellemezni magát?

Fresh Duke
Egyszer feltettem egy hasonló kér(d)ést, és választ is adtam rá. #81975

#85870: Inkább a korlát fele húzok.

Jellemzed Magad?

chhaya
#85869 Nincs tériszonyom, magasságtól sosem szédülök.

#85868 Nemtom mennyit kell hozzá olvasni, gondolom sokat... Nekem egyetem alatt volt, hogy rendszeresen így kommentáltam magamban az eseményeket, nagyon szórakoztató. Csak mikor megpróbáltam leírni, akkor nem álltak össze úgy a mondatok, mint amikor csak úgy jöttek maguktól. Szóval annyira nem függ össze az olvasás mennyiségével az, hogy valaki mennyire tud írni. A minõségével inkább, de tehetséges író nem így lesz valakibõl, az szerintem is adottság.

#85866 Igaz! Amióta linuxot használok, még sosem volt vírusproblémám, és vírusirtót sem használok.

Jellemezed magad legalább 3 bõvített mondatban. (Nincsenek szempontok, ami neked eszedbe jut.)

Beelõztek, de akkoris. 😊

Calver
ööö... nem szoktam szédülni, csak felmegy a pulzusom a picsába és pánik fog el ha nem stabil talajon állok. ha van valami szilárd a talpam alatt, akkor meg max a kibambulás okoz enyhén kényelmetlen érzést, kivéve ha...

körfolyosónál nekilapulsz a falnak?

videobaby
szerintem comodo. ahhoz képest eset smart van.
így már értem, ehhez könyvtár kell, vagy veleszületett adottság.

milyen magasságban kezdesz szédülni tériszony miatt?

Calver
józan ész.

de ha más kell... avast ingyenes, egyszerû, mûködõképes, tökéletesen elég.

szerinted?

#85865: értsd úgy, hogy teszem azt, ha egy olyan jeleneten gondolkozol, ahol józsika találkozik egy láncos buzogány fájdalmasabbik végével, az ne úgy jelenjen meg a buksidban, mint egy filmbõl egy pofozkodós jelenet, hanem úgy h teszem azt "pistike száguldó gondolatainak hirtelen véget vetett egy arcán beköszönõ, hasonlóan nagy sebességgel közlekedõ tüskés vasgolyó, buksijának tartalmát egy hangos csattanás keretében nagy területen szétszórva"

videobaby
mondjam azt, hogy hülye? 😄 nem igaz 😄

Kontrakcio
linux 😄

igaz?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

videobaby
ezt értelmezni fáradt vagyok, a többire meg válaszoltam.

legjobb vírusirtó progi szerinted?

Calver
#85861: annyira, h szerintem fél óra múlva durmolni fogok

#85862: nem szeretem annyira az atkákat, h adjak nekik kellemes élõhelyet beágyazással

kérdés amelyik az elõzõ három közül szimpatikus

Calver
íráson kívül minden mûvészeti oldalam halott. a költõt én vertem agyon, a többi halva született.

szerinted hány könyvön kell végigrágnia magát a kétlábúnak ahhoz, hogy a helyzetábrázolások papírra vethetõ formában jelenjenek meg a buksijában? (ellentétben teszem azt filmes/rajzfilmes/képregényes kiadással - avagy ahol szavakkal írod le szépen, hogy mi történik, nem pedig vizuálisan a másik orra alá tolod)

videobaby
igen.

mindig elágyazol, vagy csak megigazítod, letakarod, vagy hagyod, ahogy van?

Fresh Duke
Igen, fõleg, ha van egy szép modellem. <#rolleyes>

Mennyire vagy fáradt?

chhaya
Hát jobban szeretek, mint amennyire tudok. Idétlen firkák és nonfiguratív rajzok mennek (utóbbi is csak azért, mert nem lehet elrontani), de pl. másolni vagy élethû dolgokat megalkotni képtelen vagyok. Mostanában viszont semmit nem alkottam. Gépen abszolút nem megy, egérrel béna vagyok.

Fotózni szeretsz?

Calver
sajnos nem, szeretni nagyon szeretnék, és *egyáltalán nem tudok*. nevetséges, h milyen mértékben nem, egy két éves szebben rajzol. mai napig fájó emlék, amikor itt megfejtettem valamit, és az istennek nem tudtam még vázlatosan se lefirkantani valami feladványt paintben. (meg minden más helyzet, ahol rajzolnom kellett volna, de ez valahogy megmaradt)

te?

chhaya
Abszolút. Röhögnek is rajtam mindig a melóban, de ha valami megoldandó feladat adódik, mindig megkérdeznek, mert tudják milyen lusta vagyok. Akarom mondani energiatakarékos. Megtalálom a legegyszerûbb és legkönyebb módszert mindenben. Lusta nem annyira vagyok, mert amit kell, azt így vagy úgy mindig megcsinálom.

Szoktál rajzolni?

Calver
elég sûrûn elmegyek mellette, ha tudom, h van ott valami, amit megéri megvenni, be is megyek.

#85855: én konkrétan kiszedem õket lavorba, összerázom úgy h egyenletes felületet kapjak, majd kilapátolom a radiátorra <#idiota> megszáradni megszárad így is, és fogja a tököm egyesével rakosgatni. (nyáron meg ugyanezen elven ráborítom a szárítóra, amit a felsõ rács nem fog meg, azt majd az alsó)

a lustaság (vagy még mindig az értelmetlen faszságokra idõpazarlás kivédése) kreativitást szül?

videobaby
ma épp sehogy. fõzésen kívül nem csinálok semmit. ja, meg a vele járó mosogatás. vasalástól meg szívrohamot kapok, utálom.

szoktál tescoba járni?

Kontrakcio
szerintem a fehérnemûk kiteregetése ( sok kis szar, pepecs, idõrablás)

te hogy vagy vele?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Calver
mosogatás és porszívózás között vacillálok, talán kicsit mosogatás felé billen. a vasalás is extrém gyûlöletes, de igazi férfi leszarja, ha gyûröttek a göncei, így az kiesik.

szerinted?

Calver
nekem az, de közben eszembe jutott egy még jobb: hordj a macskád bundájával megegyezõ színû ruhadarabokat - ami nem látszik, az nincs is.

na?

chhaya
Nekem a borotvát ajánlották még, kb. egy szinten van vele. 😄

Melyik a legutálatosabb házimunka?

Kontrakcio
ne legyen macskád

kielégitõ válasz? 😄

Calver
macskamentes lakhellyel :C/😄

mi a jó technika macskaszõrtõl megszabaduláshoz?

chhaya
#85846 Nálunk szép fehér, úgyhogy egészen feldob. 😊

#85847 Többet, mint kellene.

Mivel szabadulsz meg a macskaszõrtõl?

Calver
lehangolt nem, inszomniás igen

beelõztek

Süt a nap. 😊

Mennyit netezel egy nap?

★★★★★

videobaby
igen, de sosem nagyon.

#85845 ?

videobaby
igen, mindig van.

nem leszel lehangolt ilyen szürke idõben?

Fresh Duke
Ki tudja. Kit érdekel.

Ütöttél már meg gyereket?

Értelmes emberekkel.

Van jövõnk?

★★★★★

chhaya
Barátommal, egy srác barátommal, egyik barátnõmmel, talán a szûk családot is idevehetjük még, bár hozzájuk nem mindig van türelmem.

Te?

videobaby
de, mert csak 😄 (értettem)

kivel beszélgetsz legszívesebben?

Kontrakcio
hát , inkább mondatfoszlány , valahogy úgy kezdõdik " szevasz Tezsó.... "

nem kell kifejtenem ugye h mire gondolok?

Calver
több embernek ezen videó emlegetése (ne nézd meg, ez a legszörnyûbb dolog, amit valaha is láttam interneten), még több embernek Threads megemlítése, mint legnyomasztóbb film ezen világon. mindkettõt istenesen körberaktam figyelmeztetésekkel. visszajelzések alapján nem használt <#gonosz1>

melyik az a szó, aminek már a kiejtésére gyilkos indulatok töltenek el?

Megetettem több száz embert. Remélem jól laktak. 😄

Te?

★★★★★

Calver
alapok általánosban, többi Baldur's Gate trilógia és egyéb BioWare játékok + szótár, befejezõ simításokat sorozatnézéssel. elõnye, h kényelmes és egyszerû, plusz olyan dolgokat csinálsz közben, amit élvezel. hátránya, h halvány lila gõzöm sincs az angol nyelvtanról, és "hangzásra" lövöm be módszeresen a leírt mondatokat, de ez soha nem okozott különösebb gondot.

valami, amivel az elmúlt héten jobbá vagy rosszabbá tetted más életét?

Ritkán.

Hol tanultál angolul?

★★★★★

Calver
mármint a "nézd, vaginák!" topicot? <#idiota> hátöööizé, nem.

gumit sûrûn látogatod?

Calver

ok, hagyjuk...

Fresh Duke
Nem igazán, nem bírom a tagot.

Te a Sedó topikot? 😄