97995
-
#698 Nem
Milyen stílusú eggyüttes ez? -
#697 Változó. Talán a 10th Man Down.
Ismersz vmi hasonló stílusú együttest? -
#696 sok van: Moondance,szinte az egész Century Child, Angels fall first...olyan ami a legeslegjobban tetszik olyan nincs.
neked? -
#695 Century Child asszem. De legjobb Oceanborn.
mi a kedvenc számod tőlük? -
#694 nincs icq-m
nem tudnád megmondani meylik a Nightwish legujabb albuma? -
#693 Saját stílus, trollmetál. Egy ismerősöm folk-black metalnak nevezte, én leginkább aszondanám hogy metál és finn népzene keveréke.
icq-d használod? -
#692 nem mivel rohadt messze lakok Budapesttől és nem nagyon érdekel
mien zene aza Finntroll? -
#691 Én ősrokker vagyok, ilyen stílusból talán egyedül Jan Wayne feat Lena - Total Eclipse of My Heart, de azt is kurva régen hallgattam. Tölts le vmi Finntrollt! (pl Svartberg című számot ajánlom)
Szigeten kint voltál? -
#690 nem. elég silány a tudásom metál, rock téren
és a technot, trancet szereted? -
#689 Nightwish rulez, de nagyon sok más, hasonlóan remek együttes van! Amúgy szedd le Origin albumot, épp azt hallgatom, szerintem kifejezetten pofás!
És Finntrollt ismered? -
#688 igen. igaz a most letöltött albumukbol(fallen) csak a bring me to life tetszik, de még meg kell szoknom :)
Nightwisht ugye semmi sem mulhatja felül? -
#687 mittomén
Evanescence-t szereted? -
#686 én mindig letakarom, de ez sem segit sajnos reggel mindig aakora a világosság hogy fölébred, + az auto zajok stb.
mit kérdezzek? -
#685 persze, nem is tünt el egyik sem, figyelve vannak keményen.
miért nem takarod le a papagájt? havernak is az van, és ha nem akarja hogy reggel ébresszen, akkor letakarja -
#684 van egy hullámos papagájom, de elég félénk. Lehet azért mert mikor fölbasz reggelenként rohadt ideges vagyok rá
megvannak már a hörik? -
#683 dehogy, ki van engedve, mindennap kiengedem mind2öt futni egy keveset. namost ez a kevés éppen kb 3 órája tart, de még nem jelezte hogy vissza akarna menni (ugy jelzi hogy felkapaszkodik a lábamra) Csak azon lepődtem meg hogy bementem nagyszobába, hogy megnézzem sötételf trilógia címeit, lendületesen elengedve az ajtót, amit bár nem csuktam be, de max ha 2 mm-es rés maradt, és egyszercsak azt hallom hogy nyílik az ajtó majd megjelenik egy hörcsög... fasza...
van vmi kisállatod? -
#682 akarat erő kérdése :PPPPPP
elszökött a höri? :D -
#681 Forgotten Realms egy világ neve, nincs első kötete, de ha engem kérdezel, kezdd R. A. Salvatore Sötételf Trilógiájával (Otthon, Száműzött, Menedék), meg ugy végig a sötételf ciklussal, az jó is, és populáris is - egyszerű megtalálni. De inkább olvass Worluk Káosz-t, az magyar is, és én ezerszer jobban szeretem mint FR-es könyveket
Hogy a rákba bír kinyitni egy max 35 dekás höri egy, igaz résznyire nyitvahagyott de akkor is, számára kurva nehéz ajtót? -
#680 gyűrük Urán kivül nem nagyon olvastam fantasyt. de ha már itt tartunk:
Melyik a Forgotten Realms első kötete vagy honnan kezdjem el olvasni? -
#679 FFA (szabadfordításban mindenki mindenki ellen) volt, 8 emberrel, tehát nyerni nem volt a legegyszerűbb dolog max másokat leverni, de így is összejött párszor.
szoktál fantasy könyveket olvasni? -
#678 nem, nem ismerem én egy analfabéta pöcs vagyok :PPPPPPPPPPPP
hányszor nyertél? -
#677 nem, délután keltem, egész éjszaka warcraft 3-t nyomtam neten
ismered war3-at? -
#676 en biztos nem inkááb nézem az István a Királyt a TVbe :P
álmos vagy? -
#675 a mostani lakhelyemről faszán rá lehet látni a szegedi tüzijátékra asszem. amúgy nem nagyon érdekel az egész
és ti? -
#674 nemtom
ti kimentek megnézni a tüzijátékot? -
#673 Augusztus 17
Mennyit kóstál ma 50db cdtok? (norma, nem vékony, nem papír) -
#672 szeptember 1jén.
hányadika van ma? -
#671 hülye kérdés!
Mikor lesz az évnyitóm? -
#670 Őőőőőőő....
Őőőőőőő???? -
#668 2955
neked? -
#667 minjdá' mondom:
mia pin kodod? -
#666 A végtelen nem kezdödik sehol.
Most mit kérdezzek? -
#665 hát az, amit fölteszek....mégpedig:
honnan számítjuk a végtelent, avagy honnan kezdődik? -
#664 nekem semmi. én már várom. kivéve a törit, meg a föcit, de a többit igen, kurva jó lenne, ha nem kéne korán kelni. Amúgy neo: vettem harcsát. 23 kilósat.
szerintetek mi lesz a következő kérdés? -
#663 mert aljas...
miért, mi a baj a sulival? :) -
#662 még nem kell
mér juttattad eszembe megint a sulit? -
#661 először tesztelni kell magadon:)
tanulnotok kell ? -
#660 de szivesen
mit kéne csinálnom? -
#659 nem, nem éltem túl, csak az e világon maradt lelkem fórumozik
nem küldenétek át a túlvilágra ? -
#658 43-as