97995
-
neménvoltam #2877 szintén!
kéne tanulni? -
#2876 Én a monitort
Te? -
neménvoltam #2875 azt kuksolom éppen
te? -
#2874 jaja
Liverpool-Man. Utd? -
neménvoltam #2873 igen, már kinyomtam, de a multi sajna nem megy valamér
nézed ma a meccseket? -
#2872 nem, nincs meg, msot rakom fel call of dutyt, és kijátszom, mert felénél vagyok, csak le lett szedve stb stb...:)
ismered? -
neménvoltam #2871 most próbáltam ki
nem próbálod ki? -
#2870 még nem
te? -
neménvoltam #2869 biztosss...
jáccottatok már a Flight Simulator 2004-gyel? -
#2868 nem láttam még de 1hez képest biztosan az lesz
lulá? -
#2867 Nem járok színházba :)
Szar volt szted a mátrix 3? -
#2866 hááát, khmmmm :)
mit láttál akkor? -
neménvoltam #2865 kb. 2 és fél éve osztállyal
te? -
#2864 Kb :)
Mikor voltál utoljára színházban? :) -
neménvoltam #2863 szintúgy
te? -
#2862 3-4 éve kb...
te? -
#2861 Húúú :) Sport orvosnál úgy igazából szeptemberben, hogy megújítsam a versenyzési enge-day-em.
Mikor voltűl utoljára vidámparkban? -
neménvoltam #2860 szerdán
te? -
#2859 jajaja :)
mikor voltál utoljára orvosnál? -
#2858 Orvoshoz? Egészséges vagyok kurávra, nem kell nekem orvos, elmész az orvoshoz, és később fox meggyógyulni, sőt, amit mond, hogy pl 7 nap múlva jól leszel, szorozd meg 2vel, és az az igazság! :)
Ugye? -
#2857 orvos...
elmész hozzá? -
#2856 nemtudom
más vmi ? -
#2855 akkor sót kell rátenni (az a forró gyógybiszbasz)
az jó rá? -
#2854 nem fáj a fejem... a fülem !
mit csináljak ? -
#2853 nem vilinek hívnak
szereted az aspirint? -
#2852 hát ha fázik melegítsd, ha szúr derítsd ki a szúrás okát és szüntesd meg.
vili? -
#2851 nem láttam, holnap nézem és tetszeni fog :)
mit csináljak ha fázik a fülem és kurvára szúr ? -
#2850 nemtom mi a téma, de nálunk nem parasztok a csajok. de persze akadnak
láttad már a mátrix3-t? tetszett? -
neménvoltam #2849 néha :) de most már mindenki alszik rajtam kívűl :)
ennyire parasztok nálatok a lányok? Vagy mi? :D -
#2848 mert bemegyek a rohadt büdös kurva iskolába, és ugyanazokat a fasszopóretkes kurva arcokat kell néznem.(haverok osztályból nem tartoznak ide) ezekívül a mocksos fasszopó gecik úgy gondolkják,h ogy ők vannak a központban ill. még páran, és egymás faszát szopják(csajok is) ha vmi történik, és ha elmondod a vélemyéned akkor te egy rohadt geci vagy, és parasz,t mert csak együttérezni szabad velük. a mocskos ribancok akik kicist túlképzelik magukat értlemi szinten, azok rádnéznek, és látod a szemében, hogy ez a büdös kurva átnéz rajtad észre se vesz, ha mégis meglát, akkor kiutálja belőled a szart is, amikr én életmeben egy büdös kurva szót nem szóltam hozzá. ha én nekem van problémám és éppenséggel úgy döntök,h ogy elmondom nekik, akkor másfél perc figyelés után már azt is elfelejtik,h ogy ki vaogky én, és azt tárgyalják meg, hogy miylen jó csávó az xy.....
ezek mind a csajokra vonatkoztak....minthogy 5 fiú van osztályban, ebből 1 én, másik 4bő 1hez hozzá se szólok, még egyet nem tudom mikor láttam utoljára, a másik kettővel jóban vagoyk, így őket nemtudom hasonlóképp jellemezni...büdös kurvák a csajok nálunk:)
egyébként nincs semmi bjaom az osztályommal... :)
eh anyám midnjárt benéz, hogy aludjak már.....nálatok is vna ilyen? -
neménvoltam #2847 aha, jó osztályt fogtam ki :)
miért utálod őket? -
#2846 Utálom az osztályomat = nem, bazzeg hogy utálom őket, azért vannak kivételek, de tényleg utálom őket... ők nem utálnak engem, nem úgy kell kivenni, mintha utálnának engem, ezért utálom őket, ez NEM így van, csak hát, a többség nem nyerte el a tetszésem...
Te szereted az osztályodat? -
neménvoltam #2845 hasonló, de a házibulik sajna csak nyáron :( addig meg suli :( de hálistennek megyünk osztálykirándulásra 2 hét múlva :)
szereted az osztálykirándulásokat? -
#2844 Edzésre járok, suliba sajna be kell járni :), meg néha valami szórakozúhelyre betévedünk, de inkább nyáron, ja, meg a feledhetetlen házibulik...
Te? -
neménvoltam #2843 nemtom, legalább két és fél hónapja nem olvastam magamtól (akkor romlott el a gép utoljára:)
mit szoktál csinálni a gépezésen, csajozáson és kocsmázáson kívűl? :)) -
#2842 Én soha, nálam a könyvtár = kocsma :)
Minek könyvet olvasni a mai világban? -
neménvoltam #2841 néha, ha elromlik a gépem, meg ha utazok valahova (ha nem osztálykirándulás :)) és kifogy az elem a discmanből :D
te? -
#2840 Ja, és a kérdés:
Szoktál könyvet olvasni? -
#2839 400, de a rövidítetett 10-15 :))) Azt bemagolom, és az olvasmányellenörző dolgozaton átmegyek! :) -
neménvoltam #2838 nemtom, jó hogy szósz a hódfogyatkozásról! úgyhogy még egy ideig :)
hány oldalas a könyv amit ki kell olvasnod?