97992
-
#89147 Az számomra picit sem számít.
Mikor voltál orvosnál legutóbb? -
#89146 Fontos.
Hogyan képzeled el a jövőd? -
#89145 Olyasmi sose létezett.
Mivel szerintem nem erre akartál válaszolni, ezért:
#89143 -
#89144 Nagyon buzis,lányos,csicska.Ez van.
Van fiú/lány barátság? -
#89143 Nem igazán foglalkoztat.
Mennyire fontos Neked a büszkeséged? -
Lokker #89142 Nagyritkán, megnyugtat és mindig elgondolkodok, hogy de jó lenne eljutni azokra a távoli helyekre.
Mit gondolsz a mai fiatalok öltözködéséről? -
#89141 Egyáltalán nem.
Szereted éjjelente bámulni a csillagokat?
Bónusz: Tetszenek a pulzáló csillagok? -
#89140 Szeretem.
És te a mekis kajákat? -
#89139 Futás közben fájdult meg. Eddig sosem fájt. Szerintem a cipő lehet az oka, mert előtte meg 2 hétig a bokám fájt. De lehet csak korral jár.
Egyszer vagy kétszer ettem, ízlett.
Szereted a lasagnet? -
#89138 Vagy rossz a tartásod. Vagy megerőltetted. Vagy akármi.
Ettél már kaszinótojást? / Szereted? -
#89137 Nem igazán, de muszáj.
#89135: Hmm, az se rossz. Meg ugye "édes a bosszú". De van valami, amit én ezeknél jobban is szeretek...
Ha fáj a hátam az azt jelenti, hogy öreg vagyok? -
#89136 Van saját macskakaparás és olvasható aláírásom is, hová mi kell. Alapvetően szépen írok, de nem gyerekesen.
Szeretsz kézzel írni? -
#89135 A sikernek.
Van saját macskakaparásos,vagy egyedi aláírásod esetleg ovis gyerkes még? -
#89134 Tévéműsort? Semmit.
Számodra minek van a legfinomabb íze? -
#89133 Hát nekem egy hangvilla jut róla eszembe. :D
Milyen tévéműsorokat nézel rendszeresen? -
#89132 Attól függ milyen a társaság.
Az első gondolat ami eszedbe jut erről a szóról:rezonancia. -
#89131 Utálom, a frászt lehet rám hozni az ilyesmivel.
Te? -
#89130 Na ez jo kerdes.Talan attol hogy ido elott itthagyom azokat akik fontosak.
Szeretsz szerepelni,az erdeklodes es figyelem kozeppontjaban allni? -
#89129 Jah. Hogyne.
Mitől félsz legjobban? -
#89128 Laptop, többnyire az ölemben van.
Mindig betartod az orvos utasításait? -
#89127 olyanokat, h elfelejtettem még bedugni a fülhallgatómat
de ezen probléma javítása után leginkább a sikítva menekülését.
földön v. asztalon van a géped? -
#89126 Egy telefonhívásnak.
Tetszik ez a zeneszám?Milyen érzéseket vált ki belőled. -
#89125 a kérdésedet
Minek örültél legutóbb? -
#89124 neten a csetablakot, nyomtatott formában pedig egy füzetet a növényekről.
te? -
#89123 zsemle felvágottal
Mit olvastál utoljára a neten vagy bárhol? -
#89122 az nagyon ritkán fordul elő, előzmények köthetők hozzá. ha odáig eljut az illető, megérdemli.
mi volt a vacsi? -
#89121 Eddig nem volt panasz. :D
Szoktad szándékosan bosszantani az embereket? -
#89120 ellentmondásos kérdés.
értelmesnek tartod magad? a környezeted annak tart? -
#89119 Nem túl sűrűn... :D
Van olyan személy, akivel akkor is szívesen vagy/lennél, amikor teljes magányra vágysz? -
#89118 Ezer éve, szinte csak reszelni szoktam.
Milyen gyakran porszívózol? -
#89117 nem, a fizetnivalókat tudom, a bevásárlás, egyéb meg annyi, ami marad a fizuból. mindig számítok valami nem várt költségre is, pl. hirtelen jött utazás, orvos, suli/munkahelyi kiadások. de nem ülök neki soha ezeket egy mappába/füzetbe rendezni. van kolléganőm, aki csinálja, azt mondta, jót nevettek a férjével, mikor visszanézék pár évre a kiadásokat. meglepően kevésből meglepően sokat tudtak vásárolni a mostani árakhoz képest.
mikor vágtál körmöt?
-
#89116 Hát attól függ, hogy mennyire súlyos az a döntés. Komoly esetben összegyűjtögetem az érveket és ellenérveket, aszerint döntök. Mindennapi apró-cseprő dolgoknál az első megérzés híve vagyok.
Vezetsz valamilyen összesítést a kiadásaidról? -
#89115 sosem okozott gondot. igaz, nem is ugráltam egyik helyről sem fölöslegesen. 3 hónapja 2 helyre jelentkeztem, mindkettőre sikerült.
#89113 igen. nem a szívem csücske.
mennyit rágódsz egy döntés előtt?
-
Lokker #89114 Egyszer, mikor a főnöknek más dolga volt akkor én irányítottam az 5 fős brigádot. Elég is volt.
Nehezen találtál munkát? -
#89113 Fel kell készülni előtte, akkor nem lesz semmi vész és nem fog kellemetlen meglepetés érni. Utána kell nézni a leendő munkáltatónak, az adott állásnak, igényesen és ápoltan felöltözni, magabiztosan válaszolni mindenre, és akkor nem lehet baj. (Álláshirdetéseknél azokat utálom, ahol nem adnak meg semmi konkrétumot és telefonon sem adnak felvilágosítást, akkor tuti svindli van a dologban... Az ilyen szinte mindig valami jutalékos ügynöki munka.)
Dolgoztál már olyan pozícióban, ahol neked kellett embereket irányítanod? -
#89112 xdd
eddig sosem jöttem rá, hogy miért izgulják agyon magukat az emberek. elmentem, megcsináltam a tesztet, megvolt az elbeszélgetés, aztán eljöttem.
legutóbbi felvételin megkérdezte a nagyfőnök, hogy mit hallottam a munkahelyről? mondtam, hogy mindenki nyafog a kevés fizu miatt, de szerintem itt is pont annyi, mint máshol. erre zavarában annyit mondott, hogy na jó, akkor az anyagiakról már szó is esett. én meg jót nevettem. kérdeztek még pár dolgot, aztán próbamunka volt. mire el akarták mondani, hogy mit kell csinálni, leírás alapján megcsináltam. az ügyességi és koordinációs tetszek is nagy semmik. kb ez van.
szerinted? -
#89111 XDHülyeXD
Amúgy nekem volt.Egy csaj a koleszban rám volt kattanva.Nagyon kis csúnya volt.Adtam neki egy esélyt,egyszer elmentem vele sétálni,hogy örüljön.De nagyon idióta is volt a tetejében.XD
Sok játék?Szerintem az nálam a napi 2+óra.
Állásinterjúkkal kapcsolatban mik a tapasztalataid? -
#89110 ha titkos, akkor honnan tudjam ?
#89108 ?
-
#89109 Nem, mostanában nem igazán játszottam.
Van titkos rajongód? -
#89108 egyértelműen a citromos :D
nem, mert mást csinálok helyette.
mennyi lenne a sok játék?