97992
-
kamionosjoe #89267 "Magyarország jobban teljesít..." régi nem jut eszembe
Indulsz a választásokon? -
#89266 Nagyszülőből is csak egyet ismertem,ő is már meghalt régen.Eléggé halandóak vagyunk.
Legidegesítőbb reklám amitől a falnak mész?
Lehet egy mostani meg egy all-star. -
#89265 2 Dédmamát, és 1 Ükmamát.
Te ismerted valamelyik ükszülődet? -
#89264 Mert megeszi a denevér, mielőtt a szúnyog hozzájutna a véréhez?
Hány dédszülődet ismerted? -
kamionosjoe #89263 Egy focimeccset néztem legutóbb, de jó volt.
Miért nem szívja ki a denevér vérét a szúnyog? -
#89262 Ja igen... Ezt a kifejezést ismertem. Szerencsére nem az, és egész jól el is kerülnek a szúnyogok. -
#89261 A Daniel Craigeseken kívül bármelyiket szívesen megnézem. Az az ember meggyalázta a Bond nevet...
(De általában megfulladnak a füsttől, és nem az égéstől halnak meg.)
#89260: Van, több is.
Legutóbb látott film? Jó volt? -
#89260 NEm.Az enyém nagyon büdös.Falun így mondják akinek nagyon vasas.Megy rád a szúnyog?Mert büdös a véred azaz sok benne a vas.
Van testvéred?
chayya:Felénk Gánica a neve -
#89259 Nem
(Régen a Puruttya Extrémen voltak fent videók. Az egyikben mexikói rendőrt égettek a gang. 2 perc sikoly volt a videó címe, nagyon találóan...) A másikban afrikaiak égették egymást ott is percekig élt a muki. Ez egy tévhit, hogy az ember elájul. Ha megkínoznak termelődik annyi adrenalin, hogy 1-2 percig magadnál legyél. Ha meg rövid a hajad az agyvized se forr fel és tuti nem ájulsz be az első másodpercekben.
James Bond filmeket meg szoktad nézni? -
#89258 Nem.
#89254: Elégés? Nem hiszem. Jó eséllyel beájul az ember jóval a halál előtt, nincs ideje kiélvezni azt.
Finomnak találod a saját véred? -
kamionosjoe #89257 Szeretem. :)
(itt Kaiserschmarrn a neve)
Szerinted nehéz dolguk van a futball bíróknak manapság? -
#89256 Nem, mert nekem 1 óra szundi délután az esti elalvásomat több órával eltolja, az meg munkanapokon nem szerencsés. (Hétvégén néha szoktam, de akkor meg nem nagyon igénylem, mert éjjel úgyis kialszom magam).
Szereted a császármorzsát/smarnit?
(Bónusz: felétek minek mondják?) -
Lokker #89255 Legjobb, visszaérek órákról, betermelem a kis ebédem és max 1 óra csendes pihenő.
Te? -
#89254 Mind közül? Talán az elégés.
Szoktál napközben aludni? -
#89253 Szerintem szimplán csak levegő nélkül megfulladni rosszabb lehet. De bizonyára az is elég jó érzés lehet, amikor megtelik vízzel az ember tüdeje.
Szerinted melyik a legrosszabb halálnem? (Átélő szempontjából.) -
#89252 Kettő.
Vízbe fulladni vagy levegőt nem kapva megfulladni lehet rosszabb? -
#89251 Abból, amit láttam, hosszútávon nem tűnik túl izgalmasnak.
Mennyi az annyi? -
#89250 Nem.
Assassin's Creedről vélemény? -
#89249 ja hogy ilyenre? akkor... Revolver (ami szvsz szar), Mr. Nobody (szintúgy), The Fountain (inkább nem is értékelném...), kb ezek jutnak eszembe. esetleg Burn After Reading, ami hasonló elvet követ... egy apró csavarral
és ööö... nincs konkrétan kedvencem. túrótortát szeretem, legyen mondjuk az.
itteni filmes topicot látogatod? -
#89248 Köszi, meglesem őket. Olyasmikre gondoltam, amiknek a végén a néző elgondolkodhat, hogy most akkor pontosan mi is történt. (Például K-Pax, vagy az Eredet (Inception), ami most beugrik.)
A Tégláról már hallottam, úgy is terveztem megnézni. (Csak mindig elfelejtettem.) De szerintem a The Man from Earth-tel fogom kezdeni, mintha már Más is ajánlotta volna itt.
Kedvenc édességed? -
#89247 hmmm... elgondolkoztatót nem feltétlenül, mert a médium annyira nem arra van kihegyezve, de okosat, avagy olyat, amitől az agysejtjeid nem követnek el rituális öngyilkosságot, azt simán.
egynek Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Egy makulátlan elme örök ragyogása) ugrik be, vagy Bickford Shmeckler's Cool Ideas, vagy Brick mint intelligens neo-noir nyomozós cucc (vigyázat, ez kurvára nyomasztó), vagy a hirtelen felismerés, h milyen kurvajó lenne, ha minden megnézett filmemet értékelném imdb-n...
viszont The Man from Earth messze kimeríti az "elgondolkodtató" fogalmát, szóval azzal mindenképpen jól választanál.
kielégítő lista volt / ilyenekre gondoltál? -
#89246 Hát, hallottam már jobbat is. A hölgyet megnézném közelebbről, több színnel és kevesebb festékkel, a másik nem érdekel. :D
Tudsz ajánlani egy jó kis elgondolkodtató filmet? -
#89245 eh. leginkább bassza a csőrömet h sapka nélkül kimászik a fülhallgatóm
tetszik ez a szám?
bónusz: na és a két zenész külsőre? -
#89244 #89242 -
#89243 ná, szerencsére pont sikerült elkerülni a belsőszervkavargatós méreteket. na meg:
neked? -
#89242 Rendszerint előfordul. Ilyenkor egy fúróval tágítani és mélyíteni szoktam a lyukat, hogy azért lehessen a dologból valami...
Eddig hogy tetszik a tavasz? -
#89241 Szénsavas narancsos üccsik.
#89239 igen.
Volt már olyan, hogy azért nem tudtál megbaszni egy csajt, mert túl nagy volt a faszod? -
Lokker #89240 Jó öreg balaton és sportszelet.
Kedvenc innivaló? nem alkohol -
#89239 Meggyes Milka.
Szereted a Fekete Erdőt? (Tortát, desszertet, stb.) -
#89238 Kerülöm a hülyéket, nem hagyom, hogy nagyon felmérgeljenek.
Kedvenc csoki? -
#89237 Igen. Picit járatos vagyok benne.
#89235: Van, ahol jobb.
Van olyan személy, akire pusztán csak azért haragszol, mert kibaszottul hülye? -
#89236 Mert ő a domináns. Egy domináns személyiség szimpátiát ébreszt, továbbá a szemlélő elfojtott személyiségjegyeinek megtestesítője, így végigvezetve saját magát is látja benne és a saját bukását senki nem akarja. (kivételekkel)
Pszichológia érdekel? -
Lokker #89235 Ha a sztori már elcsépelt és nem szimpatikus a jó szereplő.
Jobb az a film ahol nincs happy end? -
#89234 Elő szokott fordulni.
Általában mi az oka, ha a gonosz szereplő szimpatikusabb? -
#89233 Játékosat nehéz kiválasztani. Nem azért, mert nem játszok, hanem mert túl sok mindennel játszottam. Szóval, lehet később eszembe jut majd jobb is. (Filmnél ugyanígy.)
Játékos: Jerec (Jedi Knight).
Animés: Uchiha Madara (Naruto).
Filmes: Magneto (X-men).
Filmekben gyakran a "gonosszal" szimpatizálsz? -
#89232 Loki nagyon jó a Thor-okban meg ezekben,bár a film egy kalap szart sem ér.
A becstelen Brygantikból Waltz is zseniális volt.
HAsonló kérdés.
Kedvenc játékos(ha nem játszol) akkor animés főgonoszod? -
#89231 hmmm, ez jó kérdés... mondanám Palpatine-t, de ő sok minden volt, csak nem "gonosz". Zorg zseniálisan over-the-top volt Ötödik elemből, de... eh. áh, megvan! Luke Skywalker, és kicsiny lázadó kutyái, akik gyakorlatilag szomáliává változtattak *egy galaxist.*
neked? -
#89230 Csak valami hülyeséget egy kis hülyével. Picit sem számít...
Kedvenc filmes főgonoszod? -
#89229 Csak kávéba,magában soha nem iszok tejet.NEm mellesleg a tejivástól a fiúk buzik lesznek,mert női hormonokat adnak a teheneknek,hogy jobban tejeljenek az meg kihat a tejre.
Mit álmodtál legutóbb? -
#89228 általában igen. mulannak pl nagyon szerettem. slayernek is.
tejet szereted?