98365
-
Pocsék. Néha a változást csak évekkel később veszem észre... (Apámat ki is akasztottam, amikor megkérdeztem, hogy nem volt a kertben ott egy mogyoróbokor? Hát de, csak évekkel korábban kivágta... Ja, oké. :D)
Najó, tényleg nem csak "néha", de jobb a helyzet, mint régen. :(
Mivel foglalnád el magad, ha egy hónapig nem ülhetnél gép és net elé? -
Túl sok van, nehéz egyet kiválasztani. "Néha."
Mennyire jók a megfigyelőképességeid? -
Az igaz, amikor anno tanyasi netünk (:D) volt, akkor meg sem próbáltam humiarit nézni.
Lustaság, néha közönyösség.
Neked? -
Semennyire, mert úgy se számít.
(Mondjuk, aki mobilról nézi SG-t (vagy tanyasi netet használ), az faszán át tud az ilyeneken görgetni.)
Szerinted mi a legrosszabb tulajdonságod? -
Nekem nagyon mindegy, semmi nem zavar a humiariban, max átgörgetem. Az ilyesmi kevés ahhoz, hogy bosszantson. :D
Mennyire szoktad megtervezni a napjaidat? -
Nem.
#90758: Az még hagyján, hogy berakja a sok malájkurvát, de faszért kell 15 megás gifeket berakni? Nem is titkolja, hogy trollkodásból teszi...
Szerinted legyen róla szavazás a szavazóban? :D -
humiarit nem néztem mostanában, elég kaksi ott a helyzet. a másik sem érdekel, ott leginkább vaginák meg ilyesmik vannak. idegeskedjen rajta az, aki odajár. amiket rendszeresen meglátogatok, ott ha valami nem szimpi, idegesít, akkor úgyis szóvá teszem, aztán lesz belőle háború.
takarítottál ma? -
Nem tudom.
Téged idegesít ha egy topikba a témához nem illő tartalmak kerülnek.
Pl AMS agymenései humiban vagy 12+ban a gore gifek.
Fresh-el meg egyet értek amit humiba ír.A faszt sem érdekel az a sok kura japán geci. -
nem nyitottam meg.
mikor kaptál meglepit? -
Olyan 8-9 órát. (Bár, más értelemben: éveken át aludtam, és csak pár hónapja ébredtem fel.)
Hogy tetszik ez a zene? -
Van egy pár, igen...
hörr dörr
Mennyit aludtál ma? -
Leginkább ez érdekelt. Bár, a kérdés az volt, hogy melyik a rosszabb, gondoltam a legtöbben a "kevésbé rosszat" választanák. (Mondjuk, személy szerint én sem azt.)
Van olyasmi, amire szeretnél választ kapni, de tudod, hogy sosem tudhatod meg? -
Á, soha. :)
A kérdés arra vonatkozott, hogy te melyik lehetőséget választanád? -
Volt már déjà vud? -
Rosszabb a jót megtapasztalni és elveszteni, de akkor is azt választanám.
Te? -
Vi Veri Veniversum Vivus Vici. (A V, mint Vérbosszúból. Ami olyan szép benne, hogy 5 V betűvel kezdődő szóból áll, és ugye latin számokkal az 5 az V.
)
Szerinted mi a rosszabb? Valami jót sose megtapasztalni, vagy megtapasztalni és elveszteni azt?
(Mondjuk, egy konkrét példa: Ha valaki születése után egyből árvaházba kerül, vagy ha mondjuk 8 éves korában veszíti el a szüleit?) -
kb egyetlen dolog amit latinul tudok az a "via corinas inundum", azt is Sliders-ből 
te? -
Még nem.
Szereted a latin idézeteket? Ha igen, mi a kedvenced? -
Nem,csak biciklis,az is egy 40kg os lány volt,nekem nem lett bajom,neki sem csak taknyolt egy hatalmasat.
Téged? -
Amíg a mai tervemet nem befolyásolja, addig akár tőlem hó is eshet.
Ütött már el autó/busz? -
Nem túl sokat, 3-4 lépést és 1-2 lehetséges variációt max.
Az embereket.
Felesleges szerintem a random kérdés gomb, így is alig használja valaki a listát.
Mit szólsz ehhez a gyönyörű időjáráshoz? -
Mivel így alakultak a dolgok, palacsintát és jégkrémet. ^/_\^
(Fú, én leginkább a hazugokat és az álszent embereket utálom, no de legfőképpen azokat, akik még maguknak is hazudnak.)
Sakkban hány lépést gondolkodsz előre?
Ha nem tudsz sakkozni, akkor egy random kérdés a listából: Mit változtatnál meg a világban? (Pedig tényleg random kattintottam.
)
Bónusz: Szerinted jó lenne egy olyan gomb, ami random választ a listából kérdést? -
mindenki az. ennyi erővel be kellene zárkózni, ha nem tudnám elviselni.
kifejezetten inkább csak a buzikat és a cigányok zömét utálom.
mit ebédelsz? -
Nincs.
Te is utálod az álszent embereket? -
nem kívánom senki halálát. mondtam már azt, hogy dögölj meg, vagy hasonlók. de az indulatból volt, elmúlik.
melyik a legszimpatikusabb ffi/női hangfekvés szerinted? -
Igen. A meggymártás a kedvencem.
Van olyan, akit szívesen látnál holtan? -
emlékkönyv féle naplót nem, egészségügyi naplót sem, munkahelyen viszont igen.
mártásokat szereted? -
Valószínűleg épp összepakoltam, hogy másnap ne legyen rá gondom.
Vezetsz naplót?
-
tuti nem aludtam még, de egyáltalán nem tudom.
te tudod? -
Valami ilyesmi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vissza tudsz rá emlékezni, hogy mit csináltál tavaly ilyenkor? -
Nincs ilyesmi.
Illusztráld nekünk egy képpel milyen hangulatod van most! -
Volt rá példa, de általában a hosszú fejtörés mindig megoldotta a problémát. (Legrosszabb esetben úgy, hogy beelőztek...
)
Valami olyasmi, amit megeszel, és mások olyankor furán néznek Rád? (Például, egy marék macskaalomtea. (És Firefox szerint létező szó, beszarás. :D)) -
érezted már úgy, h biztosan tudnál egy válasznak valami nagyon kreatívat, vicceset, és féktelenül elméset írni... és kurvára semmi nem jut eszedbe?
(2:1)
-
Elpusztítom a világot.
A bugyiba bejutásnak nem default programnak kellene lennie?
-
megpróbálok bejutni valakinek a bugyijába, ismerősökkel találkozok, illetve KotOR 2-zök. a pontos arányokról és időzítésről még tippem sincs. sőt, lehet h még alszok is pár órát délután.
arrafelé? -
Nem szoktam.
#90727: Hosszú lenne a lista, meg most képet beszkennelni (a nem digitális fényképezős időkből) még tovább tartana... De biztos vagyok benne, hogy már említettem 1-2-t, érd be azokkal. :P
Holnapi délutáni/esti program? -
Halaim voltak, meg három leopárdgekkóm. Utóbbiról van kép is. -
True Detective, Fargo (nagyon-nagyon ajánlom), From Dusk Till Dawn, Penny Dreadful, most meg leginkább a The Strain-t várom.
Szoktad "ünnepelni" a Halloween-t? -
Nem, nem igazán érdekel semmi, meg amúgy is sajnálnám rá az időt.
Milyen állataid voltak régebben / vannak most? Mind érdekel egytől egyig, névvel fajtával képpel... :D -
legfrissebb idén True Detective volt, de még Fargo felé pislogok, csak nem kezdtem még el
te?