97992
-
#90510 Van, több is. De talán A kedvencem a Steins;Gate. (Most, hogy rajzfilm vagy anime... gondolom tökmindegy.)
Szeretsz emberi reakciókat vizsgálni? -
#90509 Láttam, kívántam, be is jött. :) Bár szerintem anélkül is teljesült volna.
Van kedvenc meséd, rajzfilmed? -
#90508 érthető okokból, de szerintem nem. viszont, azt fogok sütni vacsira. :)
láttál már hulló csillagot? kívántál valamit akkor, ha igen? -
#90507 igen
elfogyasztasz velem egyet ma este? -
#90506 fogalmam nincs.
szereted a pizzát? -
#90505 zseninek születtem, ment minden faszán
lehet pesten valahonnan online pizzát/kaját rendelni Paypal-os fizetéssel? -
#90504 szakmait osztv-n csináltam meg részben, biosz, matek nem volt nehéz. matek hidegrázós, de könnyű tételt húztam. bioszból eleve kisujjból kirázósan ment minden.
neked? -
#90503 senki sem nyert
melyik érettségi tárgyat tartottad a legkönnyebbnek? -
#90502 vesztettél :P
én nyertem? :D -
#90501 már leszoktam
na mibe hogy leszoktam? :D -
#90500 Csak ritkán az.
Szeretsz fogadni? -
#90499 Nagytakarítás, egész jól helytálltam.
Angol humor bejövős? -
#90498 randa felhők jöttek szélviharral. meg a nap is süt némileg.
mai progi?
-
#90497 Itt pesten dörög,villámlik,fúj a szél.
Arra? -
#90496 nincs írói ambícióm, meghagyom másnak. maradok az olvasásnál :D
vannak kedvenc íróim, azok művei pont elég nekem. hasonló sztorit olvastam, nem rossz.
lesz ma vihar, ha dörög az ég megint? :/ -
#90495 Érdekelne, szeretem az időutazás sztorikat.
A saját neveden adnád ki, vagy álnéven? -
#90494 Egy időutazós krimi lenne. Néha több szálon futna a cselekmény, lenne benne valami halovány romantikus szál is, meg persze 1-2 váratlan fordulat.
Érdekelne egy ilyen alkotás?
Bónusz: Azért nem, mert én írtam? :D -
#90493 Blöáh. :D
Ha könyvet kellene írnod, miről szólna? -
#90492 [Így őszintén megvallva, nem is hangzana rosszul az a kombó, viszont utálom a mekis kaját. ] -
#90491 Hagymás-sajtos chips almás vagy málnás joghurtban.
Kipróbálnád? :D -
#90490 Azok bizony.
Van olyan szokatlan ízkombináció, amit te nagyon szeretsz, mások viszont jó eséllyel rosszul lennének tőle?
(Pl. a mekis sült krumpli vaníliás shake-be mártogatva, ezen a mai napig nem tudom túltenni magam...:D) -
#90489 most a regenerálódó képességemre. ( a tegnapi vágásaim szinte teljesen összehúzódtak).
a zsiráfok aranyosak? -
#90488 Változó, illetve még sose mértem. (Illetve, csak a netezés számít bele, vagy most a gép előtt töltött időre gondoltál?)
Midre vagy a legbüszkébb? -
#90487 Nem is egyszer...
Mennyit netezel átlagban egy nap? -
#90486 A szürke. ¤/_\¤ (De a kék enyhe zöldes beütéssel se lehet rossz. :P)
Volt már, hogy megírtál egy kommentet, csak elfelejtetted elküldeni, és akkor vetted észre, mikor már valaki elküldte a sajátját? :D -
#90485 Szigorúan titkos és bizalmas, mert mostanában valami mindig közbejön, ha előre mesélek róla... B terv a nagytakarítás.
Melyik a legszebb szemszín szerinted? -
#90484 Nem tudom......
MI a hosszú7végés programod. -
#90483 még most is ennyire érzékeny a sebed? szegény :/
pár perce nagyon aranyosan durcinak nevezett valaki, ettől meg akkorát nevettem, hogy minden haragom elszállt :) ennek örültem nagyon.
hogy lehet haragudni a szivárványra? -
#90482 nem nagyon.Majd megünneplem azzal,hogy veszek új ruhákat mert nagyon tré módon öltözködök.Csak kényelmes ruhákat tudok felvenni és néha nagyon prosztón nézek ki mert ha felveszem a szebb nadrágjaimat,szebb pólóimat az fasza,viszont húzza a sebeimet a pólóm meg basztatja a mellbimbóimat,még nagyon érzékenyek a műtétt részeim,de egy re jobb.Sajnos van dress code és rövidgatyát nem szabad viselni.
Minek örültél utoljára nagyon?
Ma bazinagy szivárvány volt budapest felett mikor mentem haza.....tiszta gáz vagyok mert az egyetlen ember voltam akit nem érdekelt és vmi miatt haragot éreztem mikor megláttam.Pedig szép volt. -
#90481 gratula :) ügyi vagy :)
átmenetileg kicsit felrobbantam 2 idióta miatt, de azóta megnevettettek, így teljesen jó kedvem van.
megünnepeltétek a fizuemelést? -
#90480 nope kust chuck testa.
Milyen kedved van.
Mostanában nem írtam ide,annyit melózok.Ma emelték a fizetésemet nem is kis összeggel.Egész jól megy a szekér. -
#90479 ennél prózaibb :D nem tudom, legyen sistergő pocak (tudod, a filmparódiában volt az a csajszi indián neve. más meg eszembe nem jutna most)
álmos vagy? -
#90478 gyorsbaszó-hosszútoll-öleslőcs-patakspricc
neked? -
#90477 10 köröm.
ha indián lennél, milyen nevet adnál magadnak? -
#90476 Online nem, mert semmi értelme, és amúgy se érdekel. A baráti körömben ritkán feljön a téma (úgy 4 évente 2x), akkor általában kifejtem hosszabban a véleményem. Ha meg valami random ember (munka/iskolatárs, vagy rohadtul unatkozó bácsi az utcán) felhozza a dolgot, akkor közlöm, hogy nem érdekel a téma. (Bár van róla véleményem, de tényleg nem érdekel a dolog; plusz, semmi kedvem egy hosszú, unalmas és céltalan beszélgetést lefolytatni, aminek a vége úgy is az lesz, hogy a kurva anyámat, hogy nem úgy gondolom, ahogy ő. (Márpedig neki van igaza, mert politikában mindig annak van igaza, aki mondja.) És nem utolsó sorban, kerülöm az embereket és a velük való eszmecserét, mert 95%-a gecibuta.)
20 perc az tényleg egész jó idő, nőhöz képest... :P (Bár, láttam jobbat is. Például, mikor apuci kopogtat az ajtón, akkor nekik is elég fél perc.)
Hordasz Magadnál valamilyen önvédelmi eszközt? (Például: paprikaspray, vipera, kés, csőkulcs, stb.)
Bónusz, ha Calver válaszolna: Mi az az alkoholmennyiség, ami előidézi a neutralizálást? :D -
#90475 Válltáskám mindig nálam van. Illetve rajtam. Vagy vmi ilyesmi.
#90473 Az öltözés az nem sok, viszont míg kitalálom, hogy mit vegyek fel...
(Reggel ébredéstől számítva 20 perc múlva menetkész vagyok, nőknél ez jó ám)
#90472 Ezt se hallottam még, mi visszapernek szoktuk hívni. :D
Szoktál politizálni? -
#90474 Ugyanígy. Ha veszek baltaálló mellényt, akkor még 10 másodperc.
Hordasz magadnál táskát/retikült/egyebet, ha elmész otthonról? -
#90473 felöltözés fél perc kb (főleg ha az áldozat pasija épp kopog egy kisbaltával), cuccok elrakása a sok idő mindig.
te? -
#90472 Esett kb 10 percig az eső, azóta semmi. Az is ilyen szép, nagy szemű volt.
Repnek is szoktuk hívni. (Mert per, visszafele. :D)
Mennyi idő alatt tudsz/szoktál 0-ról felöltözni? -
#90471 Nem, de most már tudom, hogy backslash a neve. :D
Nálatok is van/volt vihar?