97995
-
#90637 Ez az egész világ... engem többé már nem érdekel.
Mai terv? -
#90636 NEm nézek sportot,max UFC-t meg küzdősportokat azt is youtubról meg highlights-okat.
Milyen kedved van? -
#90635 egyéb. szokásom pl. saját szóalkotás, azt szokták szeretni. aki ismer, érti is.
nézed a f1 futamot? -
#90634 Van.
Van valami szokásod, ami a környezeted szerint fura/undorítónak találják/egyéb? -
#90633 nem hinném.
van kedvenc ruhadarabod? -
#90632 Nem mozgok ilyen körökben.
Láttál már angyalt? -
#90631 lefekvős.
láttál szakállas nőt? -
#90630 Nagyon változóan. Volt 1-1 szép pontja, és volt 1-1 elég szar pontja. Összegezve, inkább kurvára szar volt.
Milyen a kedved? -
#90629 #89204
Hogy telt a napod? -
#90628 Rontottam már el itallal a gyomromomat, de annyit még sose ittam, hogy ne legyek tudatában annak, amit csinálok, vagy hogy másnap ne emlékezzek rá mi történt. (Valószínűleg ezen több alkohol se segítene.)
#90615: Meggondoltam magam. Nekem a világ nem elég.
Mire vágysz? -
#90627 nem gyakran. amikor úgy érzem jól esne.
voltál már részeg? -
#90626 Van, újra és újra rácsodálkozunk. Állítólag az egyetlen mód, ahogy alkohollal találkozott, az a konyakmeggy és még néhány alkoholos bonbon volt.
Milyen gyakran iszol alkoholt? -
#90625 általában jól bírom, ma sincs semmi bajom, pedig azért tegnap is ittunk rendesen
van olyan felnőtt ismerősöd, aki még soha életében nem ivott alkoholt? -
#90624 most tömtem tele magam
mennyire vagy hajlamos a másnaposságra? -
#90623 ejj. -
#90618 éhes vagyok.
te éhes vagy? -
#90617 Egyenlő, kedvfüggő.
Mit érzel most? -
#90616 A szombati munkanap és a rövid hétvége fáj a lelkemnek.
Filmek vagy inkább sorozatok? -
#90615 A helyes megnevezés a nőbarát, szerintem. (És még Tűzróka is elfogadta. )
Holnap még nem tudom mit fogok csinálni, de mivel a hétfői tervek, hogy hadat üzenjek a világnak, vélhetőleg holnap (vagy ma) egy kisebb erődemonstrációt kellene tartani. Plusz, ha ráér két barátom, akkor lehet megejtek némi ping-pongozást vagy sakkot. Ellenben "jó introvertált módjára magamba fordulok, mert már elég volt a szocializálódásból".
Fáj most valamid? -
#90614 ismerős... ööö... barátnővel találkozok (nem vagyok hajlandó a "haver csajszi" kifejezést használni) vagy jó introvertált módjára magamba fordulok, mert már elég volt a szocializálódásból. valamelyik a kettő közül.
neked? -
#90613 Nincs hozzá kedvem.
(A kérdésben az előbbire gondoltam.)
Tervek holnapra? -
#90612 Szeretek kellemes eseményekre visszaemlékezni és akár közösen sztorizgatni róla, viszont a "bezzeg akkoriban mennyivel jobb volt" típusú nyavalygásokat nem díjazom túlzottan.
Mesélsz egy veled történt vicces sztorit? -
#90611 Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna... ^/_\^
Szeretsz nosztalgiázni? -
#90610 mikor hogy. amikor sikerülnek a dolgaim, vagy kellemes meglepetés ér, akkor igen.
(tudom, hogy mi az eldöntendő kérdés, de azért köszi^^ én picit sem vettem komolyra a választ)
egy mondás, amit kedvelsz? -
#90609 Nem nekem való a stílusa.
(Az eldöntendő kérdés az, amikor igennel vagy nemmel lehet válaszolni, szóval egészen a #90600 -ig azok voltak)
Szerencsésnek tartod magad? -
#90608 talán :D egyébként nem, mert kérdésnek kérdés volt, egyértelműen.
calvin harris zenéit szereted? -
#90607 szeretem a szőlőt
ez egy eldöntendő kérdés? -
#90606 igen, de nekem nem olyan van.
szereted a szőlőt? -
#90605 Nem eddig passzoltam az összeset.
Tetszenek az amerikai stílusú konyhák? -
#90604 ha gondozva van, akkor van olyan árnylaata, ami tetszik. viszont, nekem eléggé büdös az illata.
voltál már osztálytalálkozón? -
#90603 Igen, muszáj, sok papírral dolgozom és nagyon szárítja a kezem.
A muskátli szép virág? -
#90602 igen :/ a délutánosok kaptak csak szabit.
szoktad krémezni a kezed? -
#90601 Csajommal fozocskezunk + game.Es idegesitem hogy nekem nem kell holnap meloznom :) illetve home-office lesz.
Btw dolgozol holnap? -
#90600 bocsi(nem néztem vissza :))
nem követem a divatot, csak amennyire elkerülhetetlen. megvan a saját stílusom.
#90599 -
#90599 hátközépig ér, ha nincs kihúzva. azt hiszem, 3 éve volt vágva nyakszirtig érőre. (miért nem mész másik fodrászhoz?)
esti program? -
#90598 oldalt rövid, felül kicsit hosszabb
mennyire követed a divatot? -
#90597 Most kicsit megnőtt nagyobbra min szokott és gáz.Bejelentkeztem fodrászhoz de csak egy hét múlva tud fogadni
Neked? -
#90596 ma nem volt semmi fénypontnak beillő esemény.
milyen hosszú/rövid a hajad? -
#90595 Ami most eszembe jut, az egy SAMP-os technika, illetve be lett ígérve, hogy egy gyerkőcöt rólam fognak elnevezni. ^/_\^
Mi volt a mai nap fénypontja nálad? -
#90594 csak baráti körben. semmi jelentőset.
rólad?