97992
-
#90994 szerintem nagyon finomak.
ettél már török lecsót? -
#90993 Kebap. :D
Szereted a török ételeket? -
#90992 hideg gyümölcsleves, párolt rizs, tejfölös-sajtos csirkemell, piskóta.
nálatok mi? -
#90991 #90981
#90987 Cicafülem volt egyszer, de nem öltöztem be. :D
Mi volt/lesz a mai ebéd? -
#90990 Ott lakok most,végérvényesen soha nem telepednék le itt,nem életképes.
Mai program? -
#90989 eddig asszem 39 óra volt a max, nem hallucináltam, de ha leültem voln el is alszok abban a minutumban. jó volt állni ennyire fáradtan.
élnél a fővárosban? -
#90988 kb 50-nél már fekete árnyákok bukkannak fel.
te? -
#90987 Sajnos nem, túl drága hobbi lenne.
#90972: Japán napon én is voltam már, animeconon még nem. Mikor voltál, beöltöztél?
#90971: Pedig nagyon jó kis zene.
Hány óra ébrenlét után kezdesz hallucinálni? -
#90986 én ennek a szövegnek az elsütésével, de beelőztél
dohányzol? -
#90985 Fütykösömmel.:)
Te?
-
#90984 nem próbáltam annyira, szerintem megfogni sem tudom a dákót rendesen. inkább a társaság jó, mint az a golyópöckölgetés :D
gratu :)) nagyon ügyi voltál tényleg :)
mivel játszottál legutóbb? -
#90983 5-ös lett kollégám szakdogája, amit írtam neki, meg a védése is. ^_^ Nagyon klassz 1 oldalas értékelést kapott (ráadásul a tanszékvezetőtől), és megkérték, hogy bizonyos részeit hadd használják fel tananyagként. Ezen mondjuk lehidaltam. :O Egyrészt büszke vagyok magamra, másrészt nagyon jó volt nézni, hogy mennyire örül...
Biliárdozni szeretsz? -
#90982 a lányom meglepett egy tasival, mmint ő adott pénzt rá az ösztöndíjából. nem akart helyettem venni, nehogy ne tetszen nekem :) annyira édes volt ^^
te minek örültél legutóbb? (biztos tetszeni fog, majd meséld el, hogy ment :)) -
#90981 11 előtt eszemben nincs felkelni. :D Némi házimunka, aztán a szokásos macskázás, olvasás, netezés, barátozás (bár ha játszik, akkor róla most lemondhatok), este pedig megyünk néhány ismerőssel bowlingozni. Kíváncsi vagyok milyen, még sosem próbáltam. :)
Minek örültél legutóbb? -
#90980 (épp most pakoltam ki az ágyam mellől egy minivarangyot :D tuti velünk jött be, csak nem vettem észre. ari volt^^ kiraktam a liliom alá, erre a hülye megindult befelé :D nagyon meg volt ijedve)
csak a szokásos hétvégi, háztartás, családozás, de ami a legfontosabb, hogy 7 előtt eszembe nincs felkelni. lehet, 8 lesz belőle :D
neked? -
#90979 Persze. Velem pont az volt a baj kiskoromban is, hogy minden csúszómászót és rovart összefogdostam.
És mindig azoknak vittem oda megmutatni, akik a legkevésbé értékelik az ilyesmit. ^_^
Amúgy szerintem a békák tök aranyosak.
Mik a terveid holnapra? -
#90978 saját fórumon van pár játszós, asszoc, a kutyás, macskás. ez is, ha van egyáltalán benne forgalom. nem tudnám ranglistába pakolni.
meg mered fogni a békát puszta kézzel?
-
#90977 pelleri
neked? -
#90976 Mit nem?
Melyik a kedvenc topikod? -
#90975 na, ezt meg én nem értem, de ha arra célzol, hogy átlagtól jóval szebb külsőt akarnék, akkor a válaszom: nem.
mit változtatnál meg a külsődön? -
#90974 Nem.
Es Te szep?Ugyertem mese..meseszep. -
#90973 a slayer, inuyasha, bleach, death note, meg van még pár.
szeretnél tündér lenni? -
#90972 Lehet, animeconon és japán napon voltam már. Igaz, leginkább bátyám kedvéért, magamtól nem mennék.
Melyik(ek) a kedvenc animé(i)d? -
#90971 néztem is ezt az animét, maga a zenéje nem annyira jó. animéknak ennél sokkal jobb szokott lenni. nem nagyon tetszik ez :/
elmennél anime kiállításra? -
#90970 Ma váltottam erre.
Hogy tetszik? -
#90969 csak rezgőn van a telóm.
neked? -
#90968 Nem, nem értem/érek rá.
Mi a csengőhangod? -
#90967 mindegy, ami épp van.
voltál sétálni? -
#90966 Úgysem úsznék be túl messzire, szóval persze.
A fagyit vagy a jégkrémet szereted jobban? -
#90965 164 cm
mernél ott úszni, ahol cápák is vannak? -
#90964 Nem, és ma három is megtalált 15 percen belül, és mind nagyon csúnyán nézett rám. :(
Milyen magas vagy? -
#90963 nem, soha
te? -
#90962 Egész jól, de örülök, hogy végre hétvége van.
Szoktál pénzt adni a kéregetőknek? -
#90961 Mondhatjuk úgy is.
Hogy telt a napod? -
#90960 Kétszínűséggel, szembe jópofizással, amikor a szemén is látszik az illetőnek, hogy mást gondol, mint amit mond.
Hiszel valamilyen összeesküvés-elméletben? -
#90959 dolgok alól "kinyuszizás", na meg ha valaki nem reagál üzenetekre amikor tudja, hogy keresem. kb ez a két olyan dolog, amitől tényleg forr a vérem
téged? -
#90958 Ha megígértem és nem lehet kibújni alóla, akkor elmegyek, csak közlöm jó előre mindenkivel, hogy durci vagyok és óvatosan. :D
Mivel lehet hipp-hopp felidegelni? -
#90957 szokni nem, de amikor csináltam, akkor tetszett
"durcis" hangulatban is elmész ismerősökkel találkozni, vagy olyankor erősen aszociális vagy? (avagy: mindenki nyalja ki hangulat) -
#90956 Olvasom a könyvem, aztán a plüssmacskámmal fogok együtt aludni. ^_^
Szoktál/szeretsz bowlingozni? -
#90955 azt sem tudtam, hogy lesz :D akkor tuti hallani fogom, mert lesz, aki lesi.
esti program?