Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karminca
igen. megyünk a csetre hmmm-özni?😛

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
ez itt a késés napja😊) nincs rádióm.

pesten élsz?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
nem,és nem...

Te fújtál már le plakátot?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
rajta, szerezzünk. olyanom még úgyse vót.

fújtál már le plakátokat?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Tertovan
sokat hm-ez a chat-en vagy beszelj csunyan vagy spammelj szet sok topic-ot...

hallgatod a csutortoki kabaret?

Karminca
már megint elkéstem...sry...

Karminca
nemtudom,de ki szeretném próbálni!

Szerzünk együtt büntipontot?😛

Tertovan
kaptam. mert a hm-ezest nem szereteik a chat-en. 😞

jo vagy rosz az internet?

Annakin
nem még nem voltam büntiben.

mért, mit kell tenni h büntiontot kapjak?

flippy
földrajzt "tanulok", netezek, és uncsizok<#pardon1>

Kaptál már büntipontot? ha igen miért?

Annakin
heti eccer sok cigivel. ez van.

mt csinálsz ma este?

kulabácsi
uff most én voltam a lassú!
szal amikor jólesik...ha heti 5ször akkor 5ször, de persze nem szoktam bekúrni...

és te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Karminca
bocsi,lassú voltam,de kérdés marad akkor...

Karminca
nincs...

Milyen gyakran iszol(alkoholt)?

kulabácsi
nekem meg az van, de cigim nincs!

kérdezel helyettem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
totál ko. mechanizm. lemaradok. bocs. van cigim.

van söröd?

Annakin
uff.. már megint lassú vagyok.

mi az a kétoldalú érzés?

kulabácsi
hát ha van cigim akkor jól, ha nincs, akkor szarúl😄

van cigid?😊

Annakin
hát kicsit így meg úgy. szal jól😊)

hogy tûröd ha füstölnek a közeledben?

Karminca
egyik szemem sír,a másik nevet.

Te hogyan magyaráznád meg legegyszerûbben a kétoldalú érzést?

flippy
jól köszi😊

Nah és te?

Annakin
sokáig hittem h vezetõ személyiség típus vagyok, mára már lemondtam errõl. egyszer fenn, egyszer lenn😊) nem számít ez annyira.

hogy vagy?

LSL
Utálok egyedül lenni, mindig kell h legyen valaki akihez beszélhetek.

vezetõ személyiség vagy, v inkább követsz másokat?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Annakin
igen, még nõként is de errõl lekéstem, mert persze én sem oltam könnyen kezelhetõ ifjú és azt hittem, h energiám végtelen. TÉVEDTEM. fátylat rá. sztem igen szép hivatás akár a papi pálya fiúknak, akár a szerzetesnõi élet lányoknak.

közösségben szeretsz inkább imádkozni, vagy egyedül?

Karminca
ó,dehogynem akarnak! Én járok egy közösségbe,ahol csak úgy kapkodom a fejemet ideoda,hogy most éppen ki is az,aki a megszentelt életmódot választotta. Egyébként szerintem azért nem,mert alapból kevés a katolikus,és a katolikusoknak is csak 20%-a tudatosan katolikus,a többi része csak megszokásból gyakorolja a hitét. Meg azért talán kicsit ijesztõ,hogy nem házasodhatsz...

Te gondolkodtál már azon régebben,hogy esetleg választhatnál szerzetesi pályát is?

kulabácsi
huhh ez nehéz kérdés, sztem a mai fiatalok inkább mindent ki akarnak próbálni, minthogy viszonylag "elzártan" éljenek! ez a lázadó fiatalság...😄

te h vélekedsz eziránt?

Annakin
hát amennyiben nem érzi, h kényszerpálya akkor nem árthat neki, sõt. sztem mindenképpen fontos lenne már végre értelmes, keresztényi módon gondolkodó, jó lelkû generációkat nevelni, mert amilyen viselkedés éppen uralja a világot, az egészen egyszerûen sátáni. az iskola ezért is nagyon fontos. ott növünk fel gyakorlatilag.

szerinted miért nem akarnak mostanság papi pályára lépni a fiatalok?

Karminca
hát...nemtudom... Szerintem az a fontos,hogy az ember olyan sulikat végezzen,amik után olyan munkát tud magának találni,amit szeret csinálni.

Szerinted fontos,hogy egy katolikus gyerek katolikus iskolába járjon?

Annakin
az igazság az, h magam is egyke vok és tényleg sok hátránnyal járt eme állapot. sokat voltam egyedül és egyáltalán nem kényeztettek, ahogyan azt az egykékrõl pletyózzák. az is igaz, h sokszor kifejezetten jól éreztem/érzem magam édestesó nélkül. ráadásul, mindent egyedül kellet megoldanom a családban is, nem volt segítség. ez megedzett kicsit, nem olyan rossz. ha megadatik a gyermekáldás, nem bánom, ha egyedüli lesz.

szted fontos, h milyen középiskolában/majd egyetemen végez az ember?

Karminca
nem. Bár ez meghatározza a jellemét. Ha nincs tesója,és neki tetszik így,és nem is szeretne tesót,akkor az egyértelmûen rossz jel(sztem). Amúgymeg egy csomó dologból kimarad,sokmindent nem tud megtapasztalni.

Te hogy vélekedsz errõl?

Annakin
meglátjuk. ahogy a Teremtõ rendeli. ha vki jönni akar hát jöjjön, ha nem, akkor nem.

szted fontos, h egy gyereknek legyen tesója?

Karminca
még eléggé fiatal vagyok,tehát a családomon kívül nemnagyon...😊

Szeretnél szülni?

Annakin
én nagyon szeretem, h nõ vagyok és elégedett vok ezzel az állapottal. egyébként én is katolikus vok, a férjem is, úgyhogy számunkra is sokat jelent a házastársi kötelék.

éltél/élsz együtt vkivel?

Karminca
Én katolikus vagyok,és a vallásom szerint nemigazán élhetek együtt úgy valakivel,hogy ne házasodjak össze vele,nekem ezért fontos.

Szerinted úgy mindent összevéve pasinak vagy nõnek jobb lenni?

Annakin
igen. én is felvettem a férjem nevét. egyébként az örökbefogadáson már én is kombináltam. nem rossz ötlet és a szülés állítólag tényleg botrányosan tud fájni.

szted miért fontos a házasságkötés? (már ha fontosnak tartod)

Karminca
igen,de azon gondolkodtam,hogy lehet,hogy hasznosabb/jobb lenne inkább örökbe fogadni,mint szülni... Annyi gyerek van,aki szeretne családot,a szülés meg fáj.

Jónak tartod,hogy a feleség felveheti a férje nevét?

Annakin
uff.. lassú voltam, bocs. nem szeretem a cukorkákat.

szeretnél majd gyereket/gyerekeket?

Annakin
már megtettük, összeházasodtunk. s csak azt mondhatom, h nagyon jó tartozni vkihez!

szeretnél majd gyerekeket?

Nolycsy
Nem tartom fontosnak a házasságot, szerintem az csak egy papír. Ha szeretjük egymást, akkor e nélkül is megvagyunk. Nekem meg nem okoz örömet, hogy az én vezetéknevemet is viseli.

szereted a szõlõcukrot?

Karminca
2 ésfél.

Ha megtalálod az igazit,szeretnél majd összeházasodni vele?

Annakin
barátom volt pár, mert nõ vagyok. számokat nem írok, az az én titkom. de csak egy számít és az nem az lesz akit te akarsz igazinak. szal érted. meglepi😊) de így jó.

neked hány barátnõd/barátod volt?

Nolycsy
Nem igazán.

Eddig hány barátnõd/barátod volt (kb)?

Annakin
má voltam elég is volt.

szoktál irigykedni másokra valamiért/bármi miatt?

akyyy
én se.
mész egyetemre?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

flippy
Nem.

Te?

Annakin
én szívesen szakközépben és gimiben is. általánosban kevésbé.

jártál vha hittanra?

tigeroo
fordítva.
sok pöcs beszólogatna :ð

na jó, szakközépben má tuti nem lennék tanár 😛

te?
flippy
lennék. Gimiben igen, általánosban kizárt.

Te?

Annakin
egyértelmûen kacsa. sült kacsa, bár manapság már õket is sajnálom megenni.

lennél tanár egy gimiben?

flippy
kechup.

Kacsa v pulykahusi? :-p