Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karminca
a macskák c. musicalbõl
ehh,yoolvan,de aza nikked,nem?😛
Milyen színû szekrényed van?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Tarajos Sül
PULYKA nem tarajos sül 😄DDDDDDDDDDDDD
azt én is szeretem..😄 nem sorolom fel mert nem férne ki😊
a karminca honnan jött?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

flippy
Dianás cukorka😄

Van kedvenc színed? S mi az?

Karminca
tejbegríz
(köszi,tarajos sül csinálta!😛)

Neked?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

azt ja
mi a kedvenc kajád?

flippy
(ari a logód😄)

flippy
Nem igazán<#szomoru1>

S a zöldbabot? <#zavart2>

Karminca
ahogy szeretnéd... én biztos kiraknám,és büszkélkednék vele(már ha lenne)😄

Szereted a tökfõzeléket?

Tarajos Sül
nemtom
ezt neked kéne eldönteni sztem 😊

Azt mondjátok nekem visszakéne rakni a VIP-es csillagot?
nem ,mert nem tudok csinálni😄
szted nekem is kéne logo?😄

Tarajos Sül
hát nem mondhatom,hogy utálok tervezgetni 😊

Te szeretsz tervezni?
Karminca
aha,kell. minnyár írok is neked privit, kösszike!😛

Szeeretsz logókat csinálni?

Tarajos Sül
de én!
vagy ott a logómühely,és csinálnak neked!
vagyis az akaraterõ,LEHET,hogy hiányzik,de akkor irj privit! 😊

Neked kell logó?
Karminca
nincs logóm,de ha lenne,biztos tetszene,hogy a vége fejléc színû...😊

Nem akar csinálni nekem vki egy logót....?

Tarajos Sül
enyém onnan jött,mikor régebbi oszttársam azt mondta,hogy ugy nézek ki mint egy tarajos sül,pedig csak punk formájúra zseléztem be a hajam!
Pulykának a mostani oszttársaim hivnak,de még van kacsa,kecske,zsiráf becenevû oszttársam is!

Te szereted,ha a logód vége fejlécszinû?
(ha beleolvad a logó vége a jelenlegi fejlécedbe)
nemtom honnan jtott eszembe😄
és a tied?

Speedbreaker
Nekem nem az a nevem

Amúgy enyém csak úgy jött, de hála istennek nem loptam

És a tied honnét jött?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Qwerty4
nekem sincs kedvenc színészem.

Miért Totya15 a neved, honnan jött ez a névválasztás?

Qwerty4

"te mért vetted le?"-"Jó na" lol
nincs
neked?

Andora
Jó na.
Ki a kedvenc színészed?

nem venném le😄
te mért vetted le?

Tarajos Sül
én nem,bár lehet,hogy Andora-tol kérdezted
válaszoltam 😊))))

Teneked ha be lenne fizetve a VIP regisztrációd,levennéd a csillagokat?
(le lehet,ha a rámész a logomra,látni fogod,hogy Vip-es vagyok,és még sincsen csillag,mert a beállitásokban kiszedtem 😊 )
Karminca
punk,rock...stb...

belehalnál,ha egy hsz-be írnád a szövegeid?

Andora
Amugy én is szeretem a kaktuszokat nekem nagyon sok van!
Milyen zenéket szeretsz?

Andora
Én ne nézem.

Karminca
nemtudom,még nem döntöttem el...

Nézzem? Te nézted a sima "...különben dühbe jövünk"-öt? (hm.ezmár 2,nembaj)

kulabácsi
hát ja, de az tényleg érgen volt😊)

nézed az "és megint dühbe jöttünk" c filmet?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Karminca
mást nem... azijen venezuelai megmittomémmijen sorozatoktól hányingert kapok...valahogy úgy érzem mindíg,hogy még énis yobb színész vagyok,mint akik azokban szerepelnek...

Régebben az osztályotokkal adtatok elõ dolgokat?(nagyonrégenn)

kulabácsi
hát ezt néha, de csak röhögök a main is, pitty-pitty-pitty😊) mást nem!!

te szoktál?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Karminca
aham.😊

Teis? ésmég mást szoktál nézni?

kulabácsi
nah ez egy jó kérdés!! megszököm😊 jah én sem gondoltam komolyan h megölöm õket, azt meg felejtsd el h elmész otthonról pár napra, azért akkora büntit nem érdemelnek sztem...

szoktad nézni a barátok köztöt?

Karminca
soxor,de ilyen morbid megoldásra még nem gondoltam,max. olyanra,hogy lelépnék pár napra,aztán megnézném,mit szólnának,mikor hazaérek.....

De ha elmegyógyintézetbe kerülsz,akkor hogy megyünk el bankot rabolni?

kulabácsi
hát persze!! majd úgyis látsz a hírekben, nem kell szólni érte😄 ha szerencsém van beraknak vmi elmegyógyintézménybe, és akkor még dolgozni sem kell😊

sokszor felidegesítenek a szüleid?

Karminca
nemvagyok ügyvéd.... nemtom..sztem megmarad.... majd szólj,ha kinyírod a családod...

Szeretnéd,ha meglátogatnálak a börtönben?

kulabácsi
hát nem tudom, sztem végülis vmilyen színten igen

szted ha kinyírom a családomat (már nagyon idegesítenek) hány évet kaphatok? a lakás megmarad?? jajj ez 2 kérdés, nah mind1😊))

Karminca
attól függ. anyám orchideáját utálom. de nem azért,mert nem tetszik,de ezt hosszú lenne elmagyarázni.. a kaktuszokat nagyon szeretem(simogatni),meg a saját növényeimet is szeretem,mivel az az ENYÉM😊

Igaz a mondás,hogy aki a virágot szereti,rossz enber nem lehet?

kulabácsi
jah van 1 kaktuszom, de nincs vhogy vele közös témánk😊)

szereted a növényeket?

Karminca
nemtudom...eddig nem szerettem különösebben a növényeket,kb. 1 hónapja kezdtem el azzal szórakozni,hogy ültettem egy búzát(de aztán nem mertem otthonhagyni,amikor elmentem nyaralni,és magammal vittem,de utazás alatt kipurcant....) meg keresztmamitól most kaptam egy növénykét,és most azzal szórakozgatok...... de nemtudom,h meik a legszebb....

Van növényed?

kulabácsi
hmm hát nemtom, mert sok van, és kb a felét még nem is láttam, de talán az orchidea, az ilyen kis aranyos😊

szted?

Karminca
bocs,elírtam. szóval és helyett én,és a szerintetdbe rakjuk be azt a r betût... tök szörnyû vagyok már...😞

Karminca
hát ha te Halle Berry-vel,akkor és Gary Oldmannel!😄

Meik virág a legszebb szeinted?

Qwerty4
Én legszívesebben moziba Halle Berry-vel mennék.

Te kivel mennél?

Qwerty4

Qwerty4
Hello megint itt vagyok, de nem szivatok már senkit sem, megjavultam.

Qwerty4

kulabácsi
hmm hát az nagyon régen volt, még a holnaputánt adták (kb 3 éve) azóta csak töltögetek😊

kivel mennél szívesen moziba?

attól függ kivel😄
mit láttál utoljára moziban?

kulabácsi
biztosan van, de még nem láttam ilyet? (bár ez az utóbbi kicsit az volt😊))

szeretsz moziba járni?

flippy
Nálam is változó😊 De mostanában inkább zöld, vagy valami szép színû😄

van amikor fárasztó kérdést teszek fel?

Karminca
szükre,kék cuccokat hordok általában...

Voltál már a Rám-szakadéknál?

kulabácsi
hmm ez változó...

te?