Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annakin
csak úgy..nekem sincs knben oly tipusú😊))

tusfürdõ löttyöt használsz v szappant(brrrr)?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
hmm tipusú??😄 de nincs különben...

miért kérded?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
dehogy! nem is ennék😊

van manager tipusú ismerõsöd?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah, ha a levesben úszkálna, megkostólnám a cápauszonylevest szívesen😄

te ettél már?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
meleg. ja.

szívesen találkoznál 1 cápával?

kulabácsi
hát sztems em ilyen búcsút érdemelt volna, de õ maga tette ezt!!
(de viccesek a cuccok😄)

meleg van?😊

Speedbreaker
Én annyira sajnálom hogy ezt tette, de szerintem mazeratti nem vmi szép dolgokat mondott neki, amitõl lefejelte. Nekem õ a kedvencem, már évek óta, de ezért megérdemli, hisz a net az ilyen. Én tõle nem ezt a búcsút vártam <#szomoru1>

Szerintetek?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Tarajos Sül
én jelenleg sulyt emelgetek 😊
3 kg-os súlyzóval,de a max súly 10 kg,ami a szettben volt

A Foci VB 2006 topikban találtam ezeket az "oltogatásokat":

1 kép
2 kép
3 kép
4 kép
5 kép
6 kép
úccsó kép 😊

Szerinted Zidane megérdelmi ezeket a "visszajelzéseket"?
Én is,minden nap
mit sportoltok?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Speedbreaker
Igen, eleget

Te?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Andora
Nem nagyon.
Te?

kulabácsi
én szeretem, de nézni nem!!

sokat sportolsz?

Andora
Nem nagyon.
Te?

flippy
Nem igazán...

s a kosárlabdát?

Andora
Én a németeknek, franciáknak foguk szúrkolni.
Nekem nem a kedvenc sportom a foci, a kedvenc sportóm a kézilabda.
Szereted a kézilabdát?

flippy
Nekem is😊 De csak, ha nézem😄

s szeretsz focizni?

kulabácsi
hát így jah😊

neked?

flippy
Hát még énsem tudom...😊 Majd megnézem, h akkor h játszanak😊 De az angolokat nem igazán csípem😄D

Kedvenc sportod a foci?

kulabácsi
hát nemtom, az azért még nagyon messze van!! de sztem az olaszoknak😄 meg az angoloknak...

te?

flippy
Megeshet...joo téma😊

Kiknek fogsz EB-n szurkolni?

kulabácsi
áhh bartez sztem egy kis csicska, amikor a manchesterben védett, annyira jukas kezû volt, h még...(azért sztem megér egy pirosat ha így lefejeli a másik játékost, mégha az mondott is neki vmit...)

sokáig fogunk még a fociról beszélgetni?😄

flippy
Szerintem nem! Mármint, nem is tudom. Valamivel nagyon felbosszanthatták szegény Zidane-t. Én nagyon sajnáltam. Nem hiszem, h csak úgy ilyet tenne...

Szerinted Bartez jó kapus?<#idiota>

Andora
Én örûltem volna ha franciák gyõznek.
Szerinted igazsságos volt ezért pirosat adni azért?

kulabácsi
köcce én is megtaláltam már, csak kicsit másképp😄

nem kérdezel?

Tarajos Sül
igen!
most leltem rá a Foci VB 2006 topikban

Anyám örült neki,hogy kidobták Zidane-t,mert mindig õ volt a nagy õ,mindenki õneki szurkolt mert egy hiresség!
szal szerintem unta a képét
kulabácsi
hát zidane-ról no komment, bármit is mondtak neki, ilyet nem engedhet meg magának, szal mehet is nyugdíjba!! az Olaszoknak meg grat!! én nagyon örûltem h nyertek!!

van képed hozzá?😊

Tarajos Sül
nem tudok gördezkázni,csak a Tony Hawks-ban 😊

Az olaszok nyertek!
a büntetõknél,nem volt olyan kapus,aki kivédte volna a lasztikat,de amikor a eggyik francia lõtt,véletlen kapufára sikerált,és ezzel gyöztek az olaszok!

Ki mit gondol a tegnap esti döntöröl?
Ja ha vki nem látta volna,Zidane-t kiálitották piros lappal,egy pár perccel a 30 perces hosszabbitás vége elött!
nincs videom,de az eggyik olaszt,aki berugta az elsõ félidõben a golt,megfejelte a melkasán

Errõl mi a véleményetek?
A gyöztesekrõl vélemény?
Karminca
elméletileg igen...

És te gördeszkázni?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

flippy
Tavaly nyáron😊

Tudsz görkorizni?

Karminca
általában igen,de már nagyon régen voltam!

Te mikor sátoroztál utoljára?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Nolycsy
Hát lehetséges, de problémája mindig van az embernek.

Szeretsz sátorozni?

Karminca
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Lehetséges,hogy valaki egy életen át boldog legyen?

flippy
Olaszokat szeretem! Viszont, ha már legyõzték a brazilokat, akk. franciák nyerjenek...

Nyerjenek a franciák?

kulabácsi
remélem az olaszok, sõt biztos (fõ az önbizalom😊)

kinek drukkolsz?

flippy
aha!

Kik nyernek?

kulabácsi
nah akkor kérdezek vmit😄

nézed a döntõt?

Karminca
aha... tökmegijettem... :|

kulabácsi
nálatok is bugos a cucc?

Karminca
mert most épp fociláz van,de majd ha megunom,leváltom...az,hogy hülyeségre,vagy vmi értelmes dologra,az akkori hangulatomtól fog függeni....

És neked miért nincs aláírásod?

kulabácsi
hmm hát ez ki van zárva mert nemtudom😄

miért baj van vele?

flippy
Nem mindig...jobb, mint ha mást kéne:-p

Miért az az aláírásod ami?

Karminca
nemigazán.... de nem is utálom...

Szerettél verseket tanulni?

kulabácsi
hát ezt látod nem tudom😄

szereted a nyelvtan órát?😊

Karminca
hát, ez eléggé összetett kérdés...

Miért van az,hogy háttal nem kezdünk mondatot?

flippy
Nem. A játék is elég uncsi rajta😄

Van itt sg-n valaki, akihez nagyon közel állsz? ( rokon, jóbarát)

Karminca
2. de már csaknem 2 éve megvan,és azért kellett lecserélni a másikat,mert apától örököltem,és már teljesen szét volt szedve,egy idõ után már nem lehetett nyomkodni a gombokat,megijenek...😄 engem nem érdekel,hogy milyen telefonom van,a lényeg,hogy az alapmûveletekre tudjam használni(telefonálás,sms küldés,ébresztõóra)

Te ezeken kívül használod még vmire a telefonod?

flippy
Tavaly nyáron😄

A mostani telód hányadik eddig?

Karminca
(kösssziii😊)

Karminca
nemigazán...

te mikor vetted a mostani telefonod?

flippy
Aha😊

Gyakran cserélsz telót?