Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
viszont a LEGO-t és egyéb logikai játékokat imádtam, konkrét kedvencet nem tudnék mondani
Vallásos vagy?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Voltál már a Velencei tavon?
Szereted az embereket?
te hogy vagy ezzel?
nagyon stresszezel egy-egy vizsga elõtt, vagy nem vészes?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
én is ismertem, nekem is jöhet 😄
szereted a macskákat?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szeretsz öltönyt/estélyit felvenni?
Elfogadnál egy ilyen macskát?
A heavy cost. I pay it gladly.
mondasz valami érdekeset?
#90640 sorja 😄 amikor még nem sima a körömszél.
rágtad a körmöd valamikor is?
Dum spiro, spero.
kedvenc rpg játékod?
Milyen kedved van?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nézed a f1 futamot?
Van valami szokásod, ami a környezeted szerint fura/undorítónak találják/egyéb?
Milyen a kedved?
#90615: Meggondoltam magam. Nekem a világ nem elég.
Mire vágysz?
Milyen gyakran iszol alkoholt?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
van olyan felnõtt ismerõsöd, aki még soha életében nem ivott alkoholt?
mennyire vagy hajlamos a másnaposságra?
"The trees move. Do you not see it?"
Filmek vagy inkább sorozatok?
Holnap még nem tudom mit fogok csinálni, de mivel a hétfõi tervek, hogy hadat üzenjek a világnak, vélhetõleg holnap (vagy ma) egy kisebb erõdemonstrációt kellene tartani. Plusz, ha ráér két barátom, akkor lehet megejtek némi ping-pongozást vagy sakkot. Ellenben "jó introvertált módjára magamba fordulok, mert már elég volt a szocializálódásból".
Fáj most valamid?
neked?
"The trees move. Do you not see it?"
(A kérdésben az elõbbire gondoltam.)
Tervek holnapra?
Mesélsz egy veled történt vicces sztorit?
Szeretsz nosztalgiázni?
(tudom, hogy mi az eldöntendõ kérdés, de azért köszi^^ én picit sem vettem komolyra a választ)
egy mondás, amit kedvelsz?
(Az eldöntendõ kérdés az, amikor igennel vagy nemmel lehet válaszolni, szóval egészen a #90600 -ig azok voltak)
Szerencsésnek tartod magad?
calvin harris zenéit szereted?