Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karminca
mert salyt.

van valakinek még el nem hangzott ötlete a bankrabláshoz?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

nem és te neki mész az ajtónak, és HM.

miért?

Tertovan
akkor feloltozok mint egy vezerigazgato es kiseltalok penzel eggyut..

vajon kinyitjak majd az ajtot a biztonsagi orok?

Karminca
legyél gyors. gyakorold be soxor a ragasztgatást,és biztos menni fog.

De mivan,ha lenyúlják a cangádat,amíg bennt vagy?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

a biciklilre kiragasztgatom ,a bukósisakba, és a hülye vagyok táblára kiragasztgatva
szted amig kiragasztgatom nem kapnak el?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Fülüke
Én biciklivel menekülök el, bukósisakkal rövidnadrágba hülye vagyok táblával. így sztem nem tûnök föl senkinek. 😄DDD

Hová rejted a pézzzt?

De k*rvajó géped van istenem....

(bazze:kérdezek, válaszolsz,kérdezel😄)

igen letakarom az Ó betût

Fülüke
ja semmi.

íjj D.

Fülüke
Nem...

Mért te úgy iszod?

attól függ h mien szõrös a lábad.. ( símaszk jobban takarja a szõrt )

szereted a kakaó-t Ó nélkül?

Karminca
nemtudom,de amúgy is rohattul fáj a fejem,és meg is sülök,mer lázas vagyok,és a harisnya valamivel talán vékonyabb,mint a símaszk.

Te találtál már bankot?

hát sok sikert😄
a harisnya job mint a símaszk?

Fülüke
az.😄DDDD

Karminca
hát. a rájfájzent rtabolomkiakkor,és lábbal menekülök el,mert anyukámnak közel van hozzá az üzlete,és oda bemegyek,ésmégcsak else bújok,és így biztos nemfogják aszinni,hogyénvótam...😊

Kiráj terv,mi?

Fülüke
Hmmmmm. Szerintem az OTP-t mert az csak országos. Így aztán könnyeben tudnak elkapni.
Te mivel menekülsz a rablás után el?

Karminca
én 2 bank között gondolkodom,de nemtudok dönteni,pedig már megvan a fegyver is meg a zsák,meg a harisnya is....
az egyik raiffeisen,a másik otp. meiket raboljam ki?

Tarajos Sül
én sehogy!
Nekem nincsenek ilyen brutális terveim 😊
de majd ha elkapnak,és kimegy a retekklub,ugass bele a kamerájukba
"Szasztok,én vaok Fülüke,az sg.hu-rol,hát nem gyûtt õssze mint látjátok 😊"

Te hogy állsz?
Fülüke
Na én döntöttem! KIrabolom a helyi takarészövetkezetet! Ismerem azt az egy õrt aki bent õrködik. Nem lesz nehéz. MKitaláltam a szöveget is szóval...

Ti hogy álltok?

flippy
Én nem kapok 3-4 egyest😮

Eddig hány userbarst készítettél? (én 1-et, a többit csak úgy feltöltöttem:-p)

tudnék ha akarnék, de nem akarok. :/

És te mért vagy ien rossz tanulo h 3-4 eggyest kapsz 1 nap?? :o

Tarajos Sül
nemtom talán leülök netezni,ezelõtt amig suli volt,ha kaptam 1 nap 3-4 eggyest,akkor pl másnap vettem egy doboz cigit

Te tudsz userbar-t késziteni?
kiverema faszom

éste?

Karminca
naná,hogy oldja! Mi a táborban mindennap játszottunk olyan játékot,amiben minél nagyobbat kellett sikítani,és tök yoo volt!😄

Ha stresszes vagy,általában mit csinálsz?

hát nem szoktam síkítani így nem is tudom
szted?oldja😄

Karminca
nem,de pl.ha macskát ásol el,arra tényleg nagyon kell figyelni,mert 9 élete van,és ha feltámad,akkor simán kimászik.....(bocs,csak ezzel azórakoztunk végig a tábor alatt,és alig tudok leállni)

a sikítás oldja a stresszt?

hát,én sehova😄
mért neked ez a hobbyd?😄

Karminca
hát,azért van egy-kettõ....pl. a hullákat majd JÓL betonozzuk is be,mert különben kimossa az esõ......

Ti hova szoktátok ásni a hullákat?

hát 15évesen még nem éltem át ilyesfélét😛
biztos nicns ötleted?

Karminca
nincs.
hm... deyool tudja valaki ezt az egészet...... Csak nem tapasztalatból mondod,hogy ezt így kell?
(ha tapasztalatból beszélsz,és már raboltál ki bankot,akkor szívesen veled megyek)😄

(amugy meg: Tedd a pénzt a zsákba😄😄-ha ezt a módszert alkalmazod,de akkro nem elszel multimilliárdos😛)

én kinéztem magamnak egy bankot,de nem meek egyedül😄
(példa:bemész a bankba elkiáltod magad h "BANKRABLÁS,FÖLDRE!)aztán biztos lesz ott 1-2 fegyveres õr õket is el kell intézni.😄 Mert ha megpróbálnak hõsködni akkor a vizipisztllyal se megyünk sokra😄 aztán gondolom az alkalmazottaktól kell a széf kulcsait megszerezni,és amíg az egyik emberünk ügyel fent a rendre,addig amásik le megy a széfhez((ahol még biztosan vannak õrök😄) és így az egész bankot totálisan kitudjuk rabolni😛 utána már csakfel kell hozni a pénzes zsákot és talán mielött elmenekülünk nem jönnek ki a zsaruk😄 ))én egy ilyesfajta bankot néztem ki magamnak😄
neked van ötleted?

Karminca
igen,de hogy térjek rá arra részre,hogy a pénzt tegye a zsákba?
csak úgy,vagy vmi bevezetõszöveggel,vagymi?
meg amúgyis...ha egy idõs nénike így le tud foglalni,akkor lehet,hogy nemtudok eléggé figyelni,és közben kihívják a rendõröket....!

Fülüke
Néni emlékszik még milyen volt a férje mikor hazajött a háborúból?? na pont úgy fog kinézni ha nem teszi amit mondok!

Na és ez milyen?

Karminca
hát,hogy hozzávágjuk a vizipisztolyt,de naggyonkeményen ám! (én nemis vizipisztollyal megyek,úgyh nekem más szöveget kõ kitalálni)

Én mit mondjak?

flippy
Ez teccik😄D

És, mivel fenyegetõzünk, ha elfogy a víz?😄

Fülüke
Néni ha nem csinálja azt amit mondtam akkor nagyon vizes lesz aztz meg igazán nem akarhatja!

Ez jó?

Karminca
há még szép! csak keményen!

és utána mit mondjak? mert csak eddig tudom a szöveget....

flippy
Hm..Lábakat a zsebbe? És, ha öregnéni lesz ott, és nem tudja teljesíteni a feladatot, akkor a vízipisztolyommal fejbe locsoljam?😄

Karminca
hát nemtudom...talán azzal kéne indítani,hogy "BANKRABLÁS!!!! KEZEKET A TARKÓRA,LÁBAKAT A ZSEBBE!!!"

vagy ezígy nemyoo?

azt majd kitalálom még😄
ti?

Karminca
nemtom. sztem kölcsönveszem bátyám egyik igazinak tûnõ airsoft-fegyverét........

ti milyen szöveggel mentek be?

hangtompítós uzi😄
te?

Karminca
naná!

ti milyen fegyóval mentek?

flippy
Az jó lesz! Meg egy csúzli is kéne! Mennyünk biztosra!

Harisnyát is használunk? Mármint a fejünkre húzva😄

(csatlakozok a rabláshoz)

Fülüke
Nem nem lesz nehéz. CSak egy jó símaszk és egy baseball ütõ kell hozzá!
Játékpisztollyal raboljunk?

hát én még nem tudom😄
nem lesz nehéz 1edül?😄

Fülüke
Oké. DE ha valamelyikünk lebukik akkor együtt bukunk!

Ki melyik bankot rabolja?

Karminca
hát... végülis ott is rabolhatunk...de ha már úgyis ennyire messze van mindenki a másiktól,akkor milenne,ha kitalálnánk egy idõpontot,és akkor mindenki kirabolná a hozzá legközelebb esõ bankot,és közben gondolna a többiekre?

na,mit szóltok hozzá?