Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit ittál utoljára?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Kedvenc "egzotikus" gyümölcsöt tartalmazó gyümölcsleved?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mire vágysz most leginkább?
A heavy cost. I pay it gladly.
neked?
"The trees move. Do you not see it?"
szeretsz vezetni?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Milyen kedved van?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(Nekem van arab ismerõsöm. Se nem feketébb, se nem erõsebb a testszaga, mint az átlag fehér embernek. Külsõ alapján valószínûleg sose mondanád meg Róla, hogy az.)
Tervek a jövõ hétre?
Csajon is zavar, férfin is... Valahogy nagyon nem vagyok rájuk hangolva, mert kb. a parfümök 99%-ától amúgy is fordul egyet a gyomrom. A tömény pacsulikkal, amikor valaki szinte látható szagmintát húz maga után, szó szerint kínozni lehet.
Az arabos kérdésre csak tippem van, szerintem õk azért viszik túlzásba, mert a sötétebb bõrûeknek alapvetõen erõsebb a testszaguk... De õszintén szólva nem sok arabhoz volt szerencsém eddig irl.
Szoktál lottózni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
te?
bónusz: és mi a véleményed az olyan hímekrõl, akik magukra tolnak kb napi egy üvegnyit?
bónusz bónusz: és miért csinálja ezt az összes arab?
Használsz parfümöt? Ha igen, milyet?
hogyne használnám, napi szinten ott beszélek meg pár dolgot, vagy csak simán megy a duma.
legutálatosabb házimunka?
fél-off: az állatsimogatós kecske nem kecske, oda csak megtört lelkû, idomított valamiket küldenek be, amikbõl idõvel sok száz kéz még inkább kiöl mindent természetes életösztönt és pusztítási vágyat. egy igazi kecske az életedet és véredet akarja (de legalábbis pár kék-zöld folttal tarkítani), és *meg is fogja kapni*.
szoktad használni fb chatet?
adnék puskát a vadállatoknak, megtanítanám lõni õket, aztán lássuk melyik gyõz...
(félsz a nagy kecskéktõl? állatsimogató tele van velük. soha nem bántanak senkit. )
mennyire veszed komolyan magad?
#91538 Olyan haláli aranyosak a kis kecskék, a nagyok meg folyton meg akarnak enni, de úúúgy akarok egyet. *_*
Mit gondolsz a hobbivadászatról?
van, aki nem lógatja a nyelvét. pl. én sem.
mennyire vagy undok nagy általánosságban?
és... fordultál már el kecskétõl? mert akkor pontosan tudnád, ahogy markolásznád a sajgó seggedet amiben másodpercekkel ezelõtt két méretes szarv okozott komoly kárt <#rolleyes>#rolleyes>
ha nagyon odakoncentrálsz valami, akkor szoktál a nyelveddel játszani? ( van, aki nyújtogatja,, vagy lógatja a szájából )
mi a véleményed a kecskékrõl - született gonosz 4 lábon vagy ízletes vacsora?
te?
(Van egy sejtésem, hogy azért a déli partot szereted jobban, mert az közelebb van. Talált? 😄)
Milyen zenét hallgattál legutóbb?
Mi a legmagasabb épület vagy hely, ahol eddig voltál?
Tervezel valamikor a Balatonra menni?
Bónusz: Melyik részét preferálod leginkább?
Mit szólsz a foci vb eddigi eredményeihez?
Nálatok is lehûlt a levegõ?
te?
Nem. Egyszer 10 évesen szívtam egy slukkot, azóta semmi. (Bár volt lány, aki próbált megtéríteni, de nem jött neki össze.)
Szoktál napközben aludni?
fél-off: egyik verzió szerint szimplán mert egy elbajos fekete komédia (mert ugye volt ott egy olyan jelenet is, amikor Ray Liotta karaktere bemutatta a keménycsávóknak, és... kicsit máshogy zajlott le a dolog, mint gondolta), másiknak meg mondhatjuk azt is, h Ronnie szemén keresztül látjuk az eseményeket, nem feltétlenül helyesen, tekintve hogy Ronnie-nak *kurvára* nincs ki mind a négy kereke <#bohoc>#bohoc>
dohányzol?
#91511: Hátööö... érdekes volt;nem volt rossz. (Bár a Super jobban tetszett.) Szerintem a film vége elég gyorsan lezajlott, és 1-2 dolgot nem igazán értettem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senkit se zavart, hogy mindenféle jog/hatóság nélkül mellkasba lõtt egy fegyvertelen embert. Az se zavart senkit se, hogy fegyvere volt. (Ami késõbb a biztonsági õröknek is lett, annak ellenére, hogy úgy volt, nem kaphatnak.
Miután betörte a vitrint, miért kellett egy tucat rendõrt hívni? Egyáltalán miért vitték be? Ilyenkor nem csak a károkat szokták megfizettetni? De ha mégis be akarták vinni, miért vittek egy egész osztagot? És miért várták meg, míg bezár a pláza? 😄
Ki a kedvenc nõi színészed?
Tetszenek a batikolt minták?
Most milyen testhelyzetben vagy?
Szoktál fele nézelõdni? (Például, az utcán, mikor sétálsz.)
Amúgy, személy szerint eléggé szeretem a fekete humort. Mondjuk a Supert semmilyen kategóriába se tudnám belesorolni, az szimplán csak beteg. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kaptál már napszúrást?
szimpatikusnak tûnik?