Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elmúlt 20 évben hányszor volt szökõév ha a valósszökõévek számát beszorozzuk kettõvel majd az egészbõl négyzetgyököt vonunk és utána 56 a nyolcadikonnal megszorozzuk?
nem
Az elõzõ kérdésemre várom a választ!
Az elmúlt 20 évben hányszor volt szökõév ha a valósszökõévek számát beszorozzuk kettõvel majd az egészbõl négyzetgyököt vonunk és utána 56 a nyolcadikonnal megszorozzuk.
ha eszel nézed a kalóriákat,meg ilyen egészséges táplálkozási izéket?
egyszerûbben felírva:2.52
Ne tévezd õssze a 2.5x2-vel
Jól számoltam?
Mennyi 2,5 a négyzeten? (A kiszámítást is kérném ha lehet!)
ott is esik a hó?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy az nem sport?
Szoktál téli sportot ûzni?
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
neked?
kerékpározol?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kihokizik vagy ismer vkit aki hokizik?
mit nyertem ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Késõbb kiderült,hogy egy modi törölte folyamatosan,mert már létezett,csak én azt nem tudtam,hogy egy modival van dolgom
késõbb megunta,hogy mindig újra megnyitom,miután õ kitörölte,és kapásból 4 ponty
Nem félsz,hogy kijön a max 20 pont?
Neked mi az alreged felhneve? 😛 XDD
Ha elkapom, akkor megöljem õket? 😉
nem tudod, hogy melyik az a külföldi képeslapküldö szolgálat, ahol a szöveget a weblap "beretusálja" a sémákba? (pl. betûleves, tengerpart-homok, falevelek az utcán, stb...)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Kedvenc focistád?
Szted lessz hó télen?
itthon van a szánkónk,és már 3-4 éve nem használtuk 😞
Szerintetek milyen telünk lesz?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szoktál valamit sportolni?
Sokat jársz külföldre?
Van kedvenc országod Magyarországon kívül?
melyik régió a legszebb?
Szõrös vagy?