Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább kért volna kölcsön!az tisztességesebb...
így korrekt, nem?
Qwerty4
khm...khm...
a karit 5 ropiért vettem,és van nállam 2db mp4 lejátszó,és egy mp3(ami eleve több,mint 5 ezer),amit azért kaptam,hogy javittassam meg
mind a 3 kütyü 1GB-os,és az mp4-eket akkor vittem el,mikor õ a karim(azon a napon)
Válasz:Ki szeretnék békülni vele,és megmondani,hogy annyira nem haragszom rá,de mig nincs microsd kártya,addig nincsenek lejátszók sem
"Az ember a saját hibályából tanul",természetesen ezután ovatosabb vagyok
Szted lehetséges IGY,õvele haverkodni?
ugyanúgy a barátja lennék ! 😄D<#idiota>#idiota>
Mert te most mit akarsz csinálni?
khm...khm...
sztem inkább a viccre alapul a sori,mint "doktorosdira" 😊
19 éves vagyok,ovodáskorom óta ismerem eggyik haverom,aki most a hétvégén kilopta a telomból a microsd kártyát
azután vettem észre,miután hazamentem,és mostmár hiába mondom,bárcsak megnéztem volna a memóriát,nem gondoltam volna,hogy ilyen lehet
biztos vagyok benne,hogy õ volt 10000000%,hosszú
Amugy nem kleptomániás,csak kellett neki a pénz,ezt ugyan nem gondoltam volna!!!pár év barátságot nem könnyû elfelejteni,ezért nem választom,hogy elkerülõm egy életre,más megoldás kell
...a lényeg te hogy állnál õ hozzá a jövõben?
soha többé nem lennél a haverja,vagy igen,de óvatos lennél,amikor a közelébe kerülsz,nehogy vmi eltünjön,esetleg más megoldás?
hány hang van a magyar abc-ben?
(hülye😄)
írjon be személyes üzenetet?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
jó ötlet?
hmm elmenjek ma egyálltalán vhova?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
meg a kutya fülét?
a macska rúgja meg?
szûsz vagy?
borultunk párszor 😄 utána úgy fájt a kezem hogy napokig nem tudtam írni XD
neked?
khm...khm...
szeretsz havat lapátolni?
szereted a hideget?
Csókolóztál már holland hajóskapitány lányával, napéjegyenlõség idején?
volt már valami komolyab egészségügyi bajod?
nem a márkától lesz jó, hanem attól hogy jól néz ki, és ha csak azért néz ki jól mert ott virít rajta egy kisebb-nagyobb logó akkor régen rossz már :]
kész átverést szereted?
u dont have to listen anybody else but me
amúgy te mi alapján döntöd el, hogy milyen ruhamárkát veszel?
és most?
külföldre mész majd ki dolgozni?
Mit szeretnél dolgozni a késõbbiekben?
mert ezt ki állítja?
vicceket szoktatok suliba mesélni?
legalább nem én vok vele egyedül 😊
és te?
khm...khm...