Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
szeretem nézni amikor esik, csak ne keljen lapátolni😊

mindenhol esik csak itt nem?😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

megfagyott víz. orosházán most 4 órája szakad 😄
szereted, hogy esik? vagy inkább ne essen és akkor nincs vele baj

Máté94
Nekem nem mert meg van mûtve a lábam xD

Kérdés:Mi az a hó?Itt csak most esik elsõnek Szegeden!xD
caseih9400
nem

kell menned hoat lapátolni ?

khm...khm...

kulabácsi
hát így nemnagyon

korán van még nem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lombardini
Könnyen lehet mert mindjárt indulok borozgatni. <#nyes>
Szereted a mozdonyokat?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

w77d
mert holnap családi összejövetel, azt nem lehetek másnapos 😊

te másnapos leszel?

kulabácsi
hát szokásos sörözgetés haverokkal, utána meg buli

mé döglessz otthon pénteken?

w77d
DVD nézés 😊
neked?

kulabácsi
reméljük

mi az esti program?

w77d
köszönjük 😊

éled a topic? 😊

kulabácsi
nekem is a 2. tetszik, be is raktam 😊

köszönjünk cucmalajmc?

Máté94
1.
caseih9400
2.

khm...khm...

álló:

mozgó:

melyik a jobb?

caseih9400
ok !

Mi legyen benne a szabályzatban ?

khm...khm...

de caseih is csináljon egyet, meg most én is csinálok egyet (most kezdtem el) aztán majd döntötök...
ok?

kulabácsi
ja sztem is, a lényeg h le legyen írva h mi a szabály a topikban, azzal talán el lehetne kerülni az ilyen értelmetlen kérdezõket
(caseih én támogatom h megcsináld)

nincs igazam?

Qwerty4
persze, ötletem nekem sincs, de túl bonyolult ide nem illik az biztos, valami egyszerû kell...

mi a te véleményed errõl?

Qwerty4

caseih9400
Én nem vok benne nagy mester de a topikomban én csinálok mindent , ha sztetek jó
akkor belekezdhetek egy bannerbe csak 5let is kéne hozzá nekem meg nincs :S

Jó ötlet?

khm...khm...

kulabácsi
hát kéne h legyen, de én nem értek hozzá sajna:S

nem beszéljük meg h mi legyen rajta, és megkérünk vkit h csinálja meg?

w77d
A kis figura szarvédó pajzsal az logo! A banner az az amit a moderátor topicban láttál!

most akkor lessz banner vagy nem?

htr93
Hogy a fenébe ne! a banner.... csak vicc volt.

az, ami nálad pl az a kis iqharcos, pajzsal a kezében, vagy kép, amit a témáhozlehet beszúrni pla moderátoroknál a szolgálunk és védünk ös kép?

kulabácsi
az chatablak felett lévõ kis képecske
akinek van kedve az írja le részletesebben 😄

van kedved hozzá?

htr93
azám! kérdezzetek is ti szemetek!

Mi az a banner?

kulabácsi
én nem teszek, úgyse tartanám be😊
(vagy megfogadom h be fogok rúgni szilveszterkor, az még menne😄)

szereted az ünnepeket?

w77d
teszek! azon leszek hogy élvezzem 2008-at 😄

te?

errõl van szó.
újévi fogadalmat teszel? (ha igen akkor mit?)

kulabácsi
azt nemtom

miért ne?

Qwerty4
igen

de miért? 😄

Qwerty4

kulabácsi
csak egy darabig

asztahétszázát?

igen<#violent><#bdead>
te?

Qwerty4
elõfordul

haragtartó vagy?

Qwerty4

osztálytársamat nyugodtan, még én is megtoldom kettõvel.
van akit utálsz osztályból/munkahelyrõl?

w77d
dede

olyan picsánrughatnékom van! valaki önként? XD

kulabácsi
hát ha van kedved sztem örülne neki mindenki

nem így van? 😊

igen
hétvégen csináljak egyet?

kulabácsi
hát tudom h mi fán terem az élet, de sztem kicsit máshogy viszonyulok hozzá mint ti...
(úgytûnik megkaptam a jogot😛)

kéne egy banner nem?

htr93
nem tudom teljesen értelmezni a kérdést õszíntén szólva,talán a vélemény érdekel?nos, úgygondolom hogy egy érdekes ember leszek, és sok minden teljesen más lesz mint ahogy elképzeltem milyen lesz. még csak 14 vagyok, szóval na.(de szar lesz meghalni)

és te?

biomage
hát ez egy jó kérdés, boldog vagyok hogy élek, és meg tudok bármit tenni amit akarok 😊

és te?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

w77d
az eddigi életemre 😊

te hogy viszonyulsz az eddigi földi létedhez? 😊

biomage
igen 😊 se alkohol se cigi

és te mire vagy büszke?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nem, még kisem próbáltam.
büszke vagy rám?

biomage
egyet értek 😊, apám nagyon sokat ivot és majdnem minden nap részegen jött haza, ha jól emlékszem, de én és testvérem nem követük példáját

te cigizel?

w77d
nem baj! amúgy nem kell "piás" családból származni! az én szüleim sem dülöngélnek itthon a piától, de ha vannak valahol néha megisznak egy két pohárral! ez a "piás" család megállapítás lehet sértõ is szóval csak óvatosan 😉

vélemény?

mert nem piás családból származom 😊
ez baj?

w77d
mert néha jó piálni!

miért vagy anti alkesz?

biomage
még nem tudom mi történhet részegen vellem, mert antialkoholista vagyok 😛

és te miért nem vagy antialkoholista?

caseih9400
nem tudom , én amikor részeg vagyok semmire se emlékszek 😄

te?

khm...khm...

w77d
szoktam inni, de még részegen nem arattam 😄

te szoktál részegen dalolászni? 😄