Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért nincs ötletem h mit kérdezzek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
finom?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egri bikavér,és Sangria minden mennyiségben😉
oszt te?
Te szereted a töményeket?
...
kedvenc sör?
sok sört iszol?
lilakáposztával?
mi volt/lesz az ebéd?
What happaned in Budapest?
geci vagyok?
töröljük a 33000-es TEK-jét? csakazértse az övé legyen.<#idiota>#idiota>
Mátéka,elhúzol innen?😊
Már 1x lett szólva, h ne csak kérdezz, vagy csak válaszolj, Hanem 1xre kérdezz is és válaszolj is! Ezt most gondolom azért irtad, h tied legyen a 33000-ik hsz!
Ja és bocsi Kulabácsi az Offolásért
...
Elhiszed, h nem wwarezolok?
...
Milyen gyakran néztek TV-t?
Ismersz olyan mp3 letöltõs oldalt ahol minden ingyenes?
Hogy lehet ilyen böszmeségeket nézni a tv-ben? (Egyéni vélemény, ha valakit megsértettem vele, akkor bocsee!)
...
az szar volt.
te ugye nem nézted?
Mi volt jó a csillagszületben? (nagy szar volt)
Használjátok az SGmail-t?
miért jó a petárdázás?
Qwerty4
Szerinted érdekel valakit hogy nem szabad petárdázni?
nálatok?
nagybuli lesz nálatok?
Meddig leszel fent ma?
...
meg még "fiatal" vagy az ezsgén😉
én sem vagyok mod típus,én a való életben vagyok fiatal,és már teljesen lerombolták az "sg becsületemet" és hiába próbálom visszaépíteni
Minek akarsz te modi lenni?😮
Punker jó modi volt?
Mért nem lehetek sohaaaaa?
...
milyen az ideális modi?
szerintetek meg szoktam szagolni a fingom?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)