Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
jóhogy

kell sör?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tugyiti
Sajttal töltött sertés karaj + tört krumpli 😊

Kérsze majd?
kulabácsi
vmikor biztos 😊

milyen kaját csinálsz?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tugyiti
iken nyomtam felejtehetõ max. 10 óra van benne,megyek kaját csinálni késõbb re

leszel e?

kulabácsi
ja az nem múlt héten volt hanem elötte 😄
de amúgy õ nem jött tovább a buliba, ami szar is volt...

játszottál már a quake 4-el?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tugyiti
múlt héten szombaton mikor du. át is ment hozzád😮

vagy csak otthol punnyadtatok?
kulabácsi
nem is voltunk sehol

vagy melyik szombaton? 😄

tugyiti
nem ahhoz kivételes esemény kell hogy igyak 😊

kontrával milyen vót a buli szombaton?
kulabácsi
hát kb igen

ittál a héten alkoholt?

tugyiti
igazad lehet !

no de akkor most odaértünk már ahonnan el se indultunk?
kulabácsi
sztem nem egészen vetted le h mi az

igazam van? 😄D

tugyiti
Még semmi majd most csinálok valamit ^^

Nem egészen vettem le hogy mi az 5.1 ?
kulabácsi
nekem 5.1es

mi volt az ebéd?

tugyiti
Hogyne egészen pontosan 1.00000000000000000000000000000000000000000000

Ézsneked?
kulabácsi
kevés is

sok eredeti dvd-d van?

tugyiti

Elég e?
kulabácsi
néha, de elötte mindig nõ 😮

van üres cd-d?
(akkó aggyá -.-)

tugyiti
Matematikai logika egyik témája hogy halna meg aki kitalálta :F

neked esik a vérnyomásod?
kulabácsi
nem szokásom 😊

mi az istent kell tanulnod?? 😮

tugyiti
nincs vérnyomásom zombi vagyok mert rezoluciós kalkulust kell tanulnom -.-

bele pisilsz a kádba/zuhanytálcába fürdéskor ?
nehazugggyyyá!
kulabácsi
igen örülnék neki

esik a vérnyomásod?

tugyiti
azt se tudom mirõl beszélünk

és te örülnél neki?
John Cena
azt se tudom mirõl beszélünk

és te örülnél neki?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
mert tuti te lennél az elsõ aki meghal

örülnél e neki?

Épp ez az szerintem mindegyik unalmas.Miért nincsen életre halálra párviadal?😄

Brolly
ha nem szereted a focit akkor ne csodálkozz hogy unalmas...
nekem meg pl. a sakk unalmas van akinek meg az az "izgalmas"

mondjál egy izgalmas sportot

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Unalmas sport ahogy a többi.Én inkább gladiátor játékokat néznék ha lenne,vagy kivégzést😄.De most komolyan istenem mi van akkor ha hálóba berúgták a labdát?Min örüljök ezen?Unalom a köbön

w77d
én

te miért szarod le?

htr93
Soha

ki Nem szarja le a focit?

bubu13
nem nagyon

te?

EEE 1899

kulabácsi
igen

nézel magyar focit?

bubu13
jó kérdés

szereted a focit?

EEE 1899

II Rocky II
nemtudom

mit kérdezzek?

24 - Exile -Nov.23

bubu13
ja

mit kérdezel?

EEE 1899

II Rocky II
aha,méghozzá olyat mint amilyen Baracusnak van az A-TEAM ba 😊)

kérdezzek?

24 - Exile -Nov.23

cenobite
Van. Ótóra.

Milyen autód van / szeretnél?

gamertag: kenobita

caseih9400
van , csak nem autóra!

neked?

khm...khm...

nincs.neked?😄

bardocz
18 mert akkor már vezethetek nyugodtanés éretségi is megvan😊

jogsid van?
Rockynhooo
17, több volt benne a riziko meg bevállalás 😞 😊 izgulás h kapunk e piát vagy nem meg ilyenek 😄

vágod mire gondolok ? 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Brolly
hehe, jaja😊

ha választani kéne, akkor 17 vagy 18. életévedben élnél örökké?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bardocz
áh szerintem az nagyon szar lenne,akkor lenne jó,hogyha meghalsz akkor viszafele indulsz el,és akkor örökké lehetnél gyerek 😄

ez jó lenne így?
Brolly
sztem semmi, de azért reménykedek egy jó kis lélekvándorlásban ami átviszi az emlékeket meg a tudást egy újszülött csecsemõben, bár lehet nem lenne jó:S

jó lenne ha olyan lenne az élet hogy pl. 80 évig élnél ott elméletileg meghalnál, de ez úgy müködne hogy halál helyett visszafelé "fejldõnél" vis egyre csak fiatalabb és fiatalabb leszel és akkor halnál meg ténylegesen mikor elérnéd azt az idõt mikor anno megszülettél, persze közben máshogy történne minden😊

bardocz
hát nehéz kérdés,én úgy vagyok vele,hogy amíg élek addig legyen jó,aztán kitudja mi jön :-)

mi lehet a halál után?
Brolly
hát nehéz rá válaszolni, de ha muszáj akkor igen.

szted jó lenne ha az életnek lenne értelme?

bardocz
nem úgy mint akik hisznek benne,azt viszont elhiszem,hogy egy másik galaxisban lehet a földihez hasonló életforma,de akár teljesen más is ahol az élõlényeknek nem kell víz,és el tudnak lenni több száz fokos hõmérsékleten

szerinted létezik más bolygón is élet?
Brolly
régen jártam rendszeresen, de már befejeztem a pályafutásomat, pedig kéne menni meee katolikus vagyok:S

hiszel az ufokban?

bardocz
még sose gyóntam😄 meg templomba se járok

te jársz templomba?vagy a sátán f.szán égsz majd te is az idõk végezetéig,😄
Brolly
k. isten, de am leginkább a "mocskoskib*szottk*rvaistenf*szát", vis ezt használom legtöbbször, nem tom miért szoktam meg:S

mikor gyóntál utoljára?

bardocz
egyáltalán nem,én akkor megõrülök😄 amúgy ha nincs közelben zene,akkor én is istent emlegetem bõszen😄

k. isten vagy isten b. meg?