Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szereted a túrót?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
mit takar a "mindent"?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Most épp mennyi pénzed van?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
akusztikus gitáron szeretnék,jameg nyáron veszek egy dobot
nincs idõm azabaj 😞
neked lenne idõd rá?
coca vagy pepsi?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
neked?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
(de gyorsak vagytok <#idiota>#idiota>)
ha nyernél a lottón, mit vásárolnál elõször?
morfológus jól vagy?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
sonkazabálás lesz 1000-rel?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
amúgy full yo sztem faterral 😄 pörgünk egy yot 😊
szted yo e ? 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mész locsolkodni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Husvéthoz viszatérve szerinted nem csak a pénzröl szolmár az egész ünnep? Igy szerintem már nem az igazi . szerinted?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Jó,mi?
mész locsolkodni?
Te szoktad az ablakon keresztül nézni a felhõket?
Jólenne ha már melegebb lenne?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nálatok is esik a zesõ? 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nagyapámét megkostolnád-e?
bolti pálinka vagy házi? XD
Bolti sütemények vagy inkább házi?
Hogy lehet a pacalt szeretni?
Pacalt szereted?
Nállatok??
mi volt az ebéd?
mert az mit jelent amúgy? XD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"