Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
falu vagy város?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
szereted a helyet ahol laksz ?😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
neked?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
éjszaka esett,most bevolt borulva,nem rég kinéztem akkor meg csiperkélt.
nálatok?
24 - Exile -Nov.23
szép az idõ nálatok?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
ápr 18 discoba meek pár csajjal egy elmaradt szülinapot megünnepelni
ma fegyelmire küldtek még 2 oszttársammal eggyüt,nem az a gáz,h a tantestület nem áll melettem,mert nyugis vagyok,csak most belekeveredtem,az õ hülyeségükbe,de a számtalan igazolatlanom,igazolt hiányzásaim,és az,hogy nem vagyok tanköteles...
asszem a hiányzások épphogy határérték alatt...
ugyhogy duplán iszok 😄DD
szted van esélyem? :S
be kéne rúgni már?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
hangulatod?
kivel jáccanak?
tejberizs vagy tejbegríz a jobba?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
te várod h önálló legyél?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Te önfenntartó vagy?
hány évesen érezted úgy, hogy már be van biztosítva a jövõd, persze ha érezted már.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Tárgyilagos kívánság esetleg?
szerinted ez önzõség?
Mit szeretnél a világon a leges-legjobban? (Világbéke nem ér!<#wink>#wink>)
neked?
szobád falán vmi kép esetleg poszter?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Van a számítógéped házára ragasztva valami matrica?
gamertag: kenobita
szereted Jim Carreyt?
melyik filmet láttad utoljára ami nagyon tetszett?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kedvenc filmed?
vacsi mi lesz?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
mi a véleményed azokról akik cigiznek?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.