Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néha elõfordul, de nem túl gyakori, könnyen elvesztem a türelmem
strand vagy vmi tóparti fürdõzés?
kocka-e vagyol?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
mittom én azt mondod, h a kurva anyját nemhogymár ne tudjam megcsinálni (bármi) és csakazértis...
na így okés?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
szoktál magadnak bizonyítani?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
nemde?
te pontos vagy általában?
pred
van karórád?
miyln filmet néztél meg sokszor?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
pont tegnap beszélgettünk barátosnémmal hogy az égvilágon semmi sem köt id e minket, max emberek, de a hely egyáltalán nem...
te merre jártál már eddig külföldön?
pred
dolgoznál külföldön?
cigizel?
üditõt is szereted , ha igen milyet??
pred
te?
más alkoholt is szeretsz??
pred
te nem szereted?
neked miért ez a logod?
pred
ha bárhova költözhetnél akkor hova mennél legszívesebben?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nálatok?
Predator: 1 hugom és egy nõvérem van. A hugom féltestvérem.
Miért ez a neved?
(am mindig az utolsó kérdésre válaszolj, mert így egy kis kavarodás lesz mindig😊
milyen az idõ arrafelé?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
igen van tesóm, három. neked?
pred
voltál már bárányhimlõs?
mennyire vgay allergiás?
Te diétázol?
Defektek azok vannak nálam is! Szeretek ilyen lenni.
Van tesód?
ha 60ig megmaradszprobléma mentesen az már elég lesz?
és te ??
pred
próbálsz egészségesen étkezni?
anyám egy nyugdíjjasotthonban melózott
ha elfogadsz egy tanácsot nem menj ilyen helyre
ebédeljek?
ha még is úgy alakulna hogy egyedül öregszem meg, akkor sztem egy nyugdijjasotthonban fogok kikötni.
szerinted az nagyon rossz lehet??
pred
Babona: félig, meddig. Ha átmegy egy fekete macsek, nem fordulok vissza, de ha pl. vissza kell vmiért mennem leülök.
Megnézed? ( asszem feliratos)
mi volt az ebéd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én Denzel Washingtont, Jack Nicolsont nagyon szeretem.
Láttad már a De ja vu-t? DW filmje
Nem tervezünk többet. HA netán besikeredne, akkor.
Neked sincs jó kedved?
nekem nincs, és még egyhamar nem is lesz, talán soha sem lesz.
szeretnél még?
pred
Leírjam?
Férfi színész kedvenced sincs?