Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
jah éttem😄
néha elõfordul, de nem túl gyakori, könnyen elvesztem a türelmem

strand vagy vmi tóparti fürdõzés?
Kontrakcio
jah, midnent magamtol akarok megoldani ( persze keretek között) infóval kapcsolatban kifejezetten

kocka-e vagyol?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

leoon
konkrétan bármire 😄
mittom én azt mondod, h a kurva anyját nemhogymár ne tudjam megcsinálni (bármi) és csakazértis...

na így okés?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

immovable
nemértem igazán mire gondolsz?

elmagyarázod?
leoon
még csúnyán sem...a kézügyességem egyenlõ a ....

szoktál magadnak bizonyítani?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

predator1982
rajztagozatos voltam általánosban. asszem még tudnék szépen rajzolni.
te?

pred

immovable
sztem is

tudsz szépen rajzolni?
leoon
inkább hamarabb mint késõbb...

nemde?

predator1982
van, de szeretnék majd másikat, ami mutatósabb és rozsdaments acél.

te pontos vagy általában?

pred

leoon
gladiátor

van karórád?

Kontrakcio
olasz,málta,kréta,görög,cyprus,francia,német,erdély,szlovákia. igy hirtelen ennyi jut eszembe

miyln filmet néztél meg sokszor?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

predator1982
igen ha lenne rá lehetõség, biztos megélhetést adna a keresetem, és fõleg ha beszélnék nyelvet😄DD
pont tegnap beszélgettünk barátosnémmal hogy az égvilágon semmi sem köt id e minket, max emberek, de a hely egyáltalán nem...
te merre jártál már eddig külföldön?

pred

immovable
igen

te is?
leoon
nem mondanám

dolgoznál külföldön?

Kontrakcio
már nem, régen fertelmesen sokat

cigizel?

immovable
nyáron csak sör, télen lehet egy kis pálesz
meg a koktélokat csípem

sokat piálsz?
predator1982
én imádom a bort, fõleg az édeset, itatja magát a likõröket nagyon, és ritkán rövidet.
üditõt is szereted , ha igen milyet??

pred

leoon
a bort rühellem, amúgy meg a töménybõl van egy pár amit szeretek (már lassan a pálinkát is, amit régen nem szerettem)

te?

predator1982
dehogynem, hidegen a legjobb, tavaly nyáron partyhordó, na az volt az igazi, abban a nagy forróságban amikor egy deka fuvallat sem volt
más alkoholt is szeretsz??

pred

leoon
mert szeretem a sört

te nem szereted?

predator1982
értem, nekem két lány egy fiú, azért ez a nevem, mert ez jutott eszembe
neked miért ez a logod?

pred

Brolly
persze, ha lesz majd lehetõségem akkor olyan helyre fogok költözni ahol csak nyár van, olcsóbban is kijövök, hisz nem kell téli holmi, fûtésre se kell költeni...😊

ha bárhova költözhetnél akkor hova mennél legszívesebben?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

szjuca
Süt is, nem is.

Nálatok?

Predator: 1 hugom és egy nõvérem van. A hugom féltestvérem.

Miért ez a neved?

predator1982
jó az idõ, én személy szerint nagyon örülök neki.
te szereted a nyarat?

pred

Brolly
van egy nõvérem
(am mindig az utolsó kérdésre válaszolj, mert így egy kis kavarodás lesz mindig😊

milyen az idõ arrafelé?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

predator1982
na az akkor jó, én még mondjuk nem cseréltem kereket, de ha nincs más választás megtenném.
igen van tesóm, három. neked?

pred

Brolly
aha😊

voltál már bárányhimlõs?

szjuca
Nem vagyok allergiás. Penicillin az volt, de kinõttem.

Jó nekem?

Kontrakcio
ha lázas vagy influ...

mennyire vgay allergiás?

terron
Nem.

Vajon influenenzás vagyok, megfáztam, vagy alergia? nem tudok rájönni

szjuca
Egyenlõre nem. Szalonna kristálycukorral. Majd, ha kell, akkor biztos fogok diétázni.

Te diétázol?

szjuca
Nem mondom magam átlagos csajnak, mások se mondanak, azért állítom ily biztosan. 2 lábon a földön álló ember vagyok, nem ilyedek meg semmitõl. Szerelés, fizikai munka, kerékcsere..stb.
Defektek azok vannak nálam is! Szeretek ilyen lenni.

Van tesód?

Kontrakcio
nem nagyon, sõõt...

ha 60ig megmaradszprobléma mentesen az már elég lesz?

predator1982
régen azt mondtam volna igen. de mostanra azt hiszem érettebb lettem, de még mindig vannak defektjeim, dehát kinek nincsenek.
és te ??

pred

Brolly
rizs-mellehús😊

próbálsz egészségesen étkezni?

immovable
az, ne tedd
anyám egy nyugdíjjasotthonban melózott
ha elfogadsz egy tanácsot nem menj ilyen helyre

ebédeljek?
szjuca
Nem hiszem. Ott van társaság, meg hát a megfelelõ ellátás.

"Bonyolult" lélek vagy?

szjuca
Még nem ebédeltem, várom anyát. Babgulyás lesz, a fagyasztóból.

Te mit ettél?

predator1982
de jó kedvem van, csak realista vagyok😄
ha még is úgy alakulna hogy egyedül öregszem meg, akkor sztem egy nyugdijjasotthonban fogok kikötni.
szerinted az nagyon rossz lehet??

pred

szjuca
Jó. Érdekes.
Babona: félig, meddig. Ha átmegy egy fekete macsek, nem fordulok vissza, de ha pl. vissza kell vmiért mennem leülök.

Megnézed? ( asszem feliratos)

kulabácsi
nekem bejött

mi volt az ebéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
még nem

jó film?
szjuca
Mindenki olyan büdöset sz@rik, mint én. Ennyit amit a sztárokról, meg az agyonajnározott emberekrõl gondolok. Ezért nem csodálok senkit.
Én Denzel Washingtont, Jack Nicolsont nagyon szeretem.

Láttad már a De ja vu-t? DW filmje

immovable
egyenlõre nem szeretnék

támogattál vkit az adód 1%-ból?
szjuca
Ne légy ilyen! Gondolj arra, hogy kell, hogy legyen valaki aki vénkorodba rádnyitja az ajtót.
Nem tervezünk többet. HA netán besikeredne, akkor.

Neked sincs jó kedved?

immovable
írd
férfi színész?hmm...talán bruce willis stílusa bejönn

babonás vagy?
predator1982
jujj az még picike.
nekem nincs, és még egyhamar nem is lesz, talán soha sem lesz.
szeretnél még?

pred

szjuca
Nem csodálok senkit. Sok ember van, akiket szeretek ezért vagy azért, de nem csodálom egyiket sem. Most majdnem csúnyát is írtam.

Leírjam?
Férfi színész kedvenced sincs?

immovable
nincs ilyen

neked van olyan ember akit csodálsz? (lehet családtag vagy akár híresség is)
szjuca
Sportos. Farmer, póló... Belebetegszek a nylon harisnyába (abba mindíg fázok <#wow3>), meg a magassarkúba. Kb 3 éve csak, hogy szoknyát is felveszek nyáron.

Ki a kedvenc színésznõd?