Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most lett elõször kaktuszom, Medvetalp asszem. Nem tudom még, hogy szeretem-e.
Van olyan szomszédod, akit nem szeretsz?
szereted a kaktuszokat?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Neked szokott olyan lenni?
csapolt sört vagy üvegest/dobozost iszol inkább?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Neked is keserû?
de ittál ma?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Jól hallom ki a szavaidból?
Te tudsz ártalmatlant? Hogy vagy?
van vmi ami manapság nem ártalmas?
ja és nem tudom az alkohol is károsnak számit??? bár én nem iszom sokat
pred
van valami káros szenvedélyed?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
te mit csinálsz?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
miért szeretik vajon az emberek a kutyákat annyira??
pred
a kamionos csávónak a nagy kedvence ez a kutyafajta(hosszú fülü,a földig ér,és nem vmi nagy kutya)
Tudod melyikre gondolok?
de régebben volt gyerekkoromban, papagáj, kutya, egérke....
melyik a kedvenc kutyafajtád?
pred
nálatok???
pred
meddig dolgozol ma?
pred
ez egy mese?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
csíped õket?
itt még nincs semmi,remélem nem is lessz..bár az elõbb látni lehetett a villámlást
mire gondolsz most?
24 - Exile -Nov.23
miért fosik mindenki a vihartól?
te láttad már?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
mi volt az utolsó film amit láttál?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
hát te?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
vacsoráztál már?
sajnos otthagytam 2 órát és eljöttem mert tanulnom kell a szerdai napra 😮
rosszul tettem ugye?
24 - Exile -Nov.23
hamarabb végeztél ma?