Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek jól áll, és tud menni benne, miért ne. A magassarkúban csinosak a nõi lábak szerintem.
Te hordasz olyasmit?
Te hordasz olyasmit?
Kréta...vagy Korfu...vmelyik a kettõ közül. Én találtam ki Bulgáriát...és azt mondták, ha megyek,akkor odamegyünk ahova én szeretnék.Így ez lett.
ugye milyen jófej barátaim vannak?<#smile>#smile>
ugye milyen jófej barátaim vannak?<#smile>#smile>
Igen, ha nem is a szó szoros értelmében. Inkább az emberek. Nagyon egyhangúak a napjaim, hétvégeken jobb egy kicsit, mostanában mindíg van program. Mindíg is menetkés voltam, úgy éreztem magam jól, ha mozog a seggem. Majdcsak megnõ a gyerek, akkor könnyebb lesz vele együtt mozogni. Meg hát ha elkelne az örökség kocsikát veszek, na hát akkor meg mégjobb lesz.
Egy gyerek mindíg felborítja a család életét.
Hiszel benne?
Egy gyerek mindíg felborítja a család életét.
Hiszel benne?
jah 😊
nagyon olcsó lesz
tavaly elõtt nyaralt ott egy haverom egy hetet
csak a tengerpartról ne kóborolj el befele az országba, mert elég gáz 😊
milyen ország volt még jelölt, mikor terveztétek?
nagyon olcsó lesz
tavaly elõtt nyaralt ott egy haverom egy hetet
csak a tengerpartról ne kóborolj el befele az országba, mert elég gáz 😊
milyen ország volt még jelölt, mikor terveztétek?
Tavaly én nem mentem velük nyaralni,és most csak addig fûztek, h beadtam a derekam...és így én választhattam, hogy hova menjünk. Nekem Bulgária volt szimpi.Úgy hírlik egyébként, hogy olcsó.50rugó a busz+szállás. kaja mondjuk nincs benne, meg semmi program...tehát ehhez még kell pénz,de sztem ahhoz képest, hogyon a tengerparton nyaralsz külföldön, ahhoz képest ez elég jó...ennyit a Balcsin is költenénk, sztem. Tengerben még úgysem pancsoltam.
Ideje?
Ideje?
Egy hétvégényi nyaralás (talán Szarvason), stand havonta több alkalommal. Izzadás, barnulás, hámlás.
Te le szoktál barnulni?
Te le szoktál barnulni?
Állítólag még anya hasában voltam, akkor. Nem láttam semmit, mert fürdõruha volt rajta. <#idiota>#idiota>
Olcsó hely?
Olcsó hely?
már megvan tervezve<#smile>#smile>barátaimmal megyek Bulgáriába egy hétre<#smile>#smile>
voltál már ott?
voltál már ott?
Lehetséges. És sokszor ki is használják, én meg vagyok olyan hülye, hogy bedõlök.
Milyen gyakran végzel töredezettség mentesítést a gépeden? És a kémprogramot milyen gyakran futtatod le?
Milyen gyakran végzel töredezettség mentesítést a gépeden? És a kémprogramot milyen gyakran futtatod le?
hát egy nap olyan fél dobozzal, átlagban egy doboz elmegy két nap alatt, de van hogy többet szivok
pred
hát most h vissza vettem a tempóból így olyan 3-4 az átlag,de mikor ideges vagyok, és tehetem,akkor rágyújtok
mostanában tartom az átlagot, de van, h napokig egy szálat sem, aztán meg 1 dobozzal 1 nap, mert elönti az agyam a fekália vmi miatt
sok?
mostanában tartom az átlagot, de van, h napokig egy szálat sem, aztán meg 1 dobozzal 1 nap, mert elönti az agyam a fekália vmi miatt
sok?
Fú, ez érdekes kérdés. Nem mintha olyan sok volna, de talán az, hogy túl jószívû vagyok. A saját káromra is. Például most ezzel a házzal kapcsolatban. Nyakamba vettem mindent, hirdetem, takarítom, sarlózok, próbálom kiüldözni a voltasszony kanját egyedül. Ha elkel, akkor fizetik ki a tesóim a költségeket, azt se fogják mondani, hogy fogd meg a ... Tudom elõre.
Igazat adok.
Holnap gondoljak rád megint?
Igazat adok.
Holnap gondoljak rád megint?
én is ha nincs vaniliás agenda (de mi már ezt tudjuk egymásról)😄DD
mennyit szivsz naponta? engem is kiengedtek?
mennyit szivsz naponta? engem is kiengedtek?
pred
mentholos pall mallt slimbe
Te?
Te?
nem, attól, hogy nem hazudsz attól még nem biztos, hogy õszinte vagy
még nem örököltem semmit
mi a legerõsebb oldalad?
még nem örököltem semmit
mi a legerõsebb oldalad?
néhány dologban túlságosan is, másokban egyáltalán nem
#39635: 1 nõvérem van
kiengedtek cigizni, ugye?
#39635: 1 nõvérem van
kiengedtek cigizni, ugye?
mondhatni
van példaképed?
van példaképed?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Az én szüleim is elváltak Apu 5 éve halt meg. Örököltünk egy házat, a neje most halt ki belõle. El akarjuk adni.
Érdekel valamelyikõtöket egy olcsó putri Tószegen?<#szomoru1>#szomoru1>
Érdekel valamelyikõtöket egy olcsó putri Tószegen?<#szomoru1>#szomoru1>
nem azt mondom, hogy nem szeretem...de fenntartásokkal kezelem...igencsak érdekes kapcsolat van köztünk. nem kimondottan idilli
sajnálom apukád
érezted már úgy, hogy senkit sem szeretsz igazán?
sajnálom apukád
érezted már úgy, hogy senkit sem szeretsz igazán?
hátmost így nem tudom rávágni, h ez vagy az lenne...gondolom akkor nincs..
igaz?
igaz?
el, hála istennek<#vigyor4>#vigyor4> apám németországban dolgozik...elõre félek,mikor átlépi a magyar határt,nehogy találkozzon anyámmal<#hehe>#hehe>
te õseid együtt vannak?
te õseid együtt vannak?
jah, cataflam az nagyon jó
az antibiotikum meg a cataflan megtette a hatását 2 hét alatt begyógyult a varrott rész, de van egy rész ahol ki volt bújva a fog amit kioperáltak, az nem lett bevarva, mert nem ott vették ki, két hónapja ott a luk plussz néha gennyezik kicsit, ezért is lett elhalasztva egy hónapja a mûtét, holnap mi lesz nemtom
van ötleted?
az antibiotikum meg a cataflan megtette a hatását 2 hét alatt begyógyult a varrott rész, de van egy rész ahol ki volt bújva a fog amit kioperáltak, az nem lett bevarva, mert nem ott vették ki, két hónapja ott a luk plussz néha gennyezik kicsit, ezért is lett elhalasztva egy hónapja a mûtét, holnap mi lesz nemtom
van ötleted?