Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól teszem?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
animékkel h állsz? teccenek?
\"You are fucking crazy people!\"
Egy játékról kerestem infót, mert elakadtam benne, itt találtam, regeltem, itt maradtam.
S te?
mér regeltél az sgre?
\"You are fucking crazy people!\"
remélem lesz, vagy fene tudja.
férjed meg van veled elégedve?
akkor úgy kérdem: van szerelmed (olyan barátnõd)? <#bee1>#bee1>
van barátnõd?
anélkül is lehet teljes életet élni?
hány ismerõsöd van msn-en?
Gyakran szeszelsz?
ezt tudtad?
24 - Exile -Nov.23
süt a nap nálatok?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kérdés marad, másnap este tudsz e inni?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
másnaposan tudsz inni?😄
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
az vagy?
másnaposan te rendesen tudsz enni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
este k.o?😄
a múltkor olvastam az egyik topicban, hogy órákról volt szó. nem emlékszem
melyikben. az egyik kérdés: melyik ez a topic?
a másik: honnan tudnék beszerezni magyar nyelvü leírást egy bizonyos karórához? akár pdf-ben vagy valamilyen más módon?
elõre is köszönöm az építõ jellegü segítséget.
Legnagyobb drift grid-ben?
neked?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Milyenek lettek nagyátlagban az írásbelik?
hétfõn szóbelizek, jó nekem?
fáradt vagy?
akkor neked is taknyod nyálad egybefolyik?
pred
bnõm csinálta
jobb mint a régi?
htr93: kb 2000 óta.
Szép lett a logód extra, te csináltad?
miért? ja te gondolom már felnõtt vagy. mióta élsz külön?
sok vagy kevés?
Az unalom késõbb jön majd csak...
Neked?
Nem félsz attól hogy belealsz az unalomba nyáron?