Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szeretnék egyet kiolvasni.
Tudsz ajánlani vmi jó könyvet?
24 - Exile -Nov.23
és te? tudsz másikat? mondj pls 😄 okés ? kössszzzzzzzzyyyyyyyy
24 - Exile -Nov.23
fifa08 al szoktam játszani 😄
magyarország melyik részén laksz?
24 - Exile -Nov.23
te?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
magasságod ?(cm-ben XD)
24 - Exile -Nov.23
kosárlabdát szereted?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
(Maros)
tetszik-e a horgászat mint sport,vagy milyen sportot(kat) kedvelsz?
24 - Exile -Nov.23
horgászol?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Marlboro joféle cigi?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
azt jelenti h olyan program amit installálás nélkül lehet használni.
pl én a firefox portable-t használok.
ha ujrateszem a gépet akkor is megmarad minden,mert mint irtam nem kell feltelepiteni,csak siman inditom és kész.bárhol és bármikor.😄
tetszik-e?
24 - Exile -Nov.23
megmondod?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
sokat vaqy sg-n?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
bejön az autótuningolás?
a nevem nem sejtet vmit?
és te?
jó-e ilyenkor?
van étvágyad ilyen melegben?
te is voltál már nyaralni?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D