Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik jobb?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
elõfizetéses vagy kártyás vagy?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
mennyit fizetsz teloszámlát 1 hónapban,ugy átlagosan?
24 - Exile -Nov.23
mennyi számít soknak?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
sokat telefonálsz?
neked?
szoktál máshová is járni?
pred
lehet hülyülni,haverkodni,tanulni,okosodni 😄
szal sokfélét lehet itt tenni,és nem oltják le az embert(mármint néha igenXD) ha vmi hülyeséget kérdez mert van arra is egy topic..szal jó
neked tetszik az sg?
24 - Exile -Nov.23
de amugy azért kérdeztem mert sNNNNániel volt irva..és kutyafajta az sPPPPániel XD
tudtad-e?
24 - Exile -Nov.23
A képen Cocker Spániel van.
Nálatok is jön a vihar vagy van vihar?
az nem spániel? 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És a kokker snánielt, a beaglet, a német juhászt szeretem.
Ti melyiket szeretitek?
jó-e ?
24 - Exile -Nov.23
te mit csinálsz ma?
pred
a néha iszol nálad mit takar?😄
24 - Exile -Nov.23
vhogy leszoktam:S
egyszerüen egyik nap arra ébredtem h nem izlik :S
érdekes 😄
neked van vmi káros szenvedélyed?
24 - Exile -Nov.23
ittál ma kávét?
pred
merre lax?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
és te?(ha igen hogy)😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
mien mobilod van?