97991
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #93479
    Házibuli, mert ott jó esetben csak ismerősök vannak, de legalábbis válogatott társaság. Barátságosabb nekem... Tényleg nem bírom a tömeget. :D

Hogy telt a napod?
  • rooney8
    nem járok koncertekre, ha buli, akkor szórakozóhely, vagy házibuli

te melyiket preferálod jobban és miért? (szórakozóhely vs. házibuli)
  • chhaya #93477
    Nem , nem vagyok oda sem az élő zenéért, sem a tömegért. Nagyon rég voltam utoljára.

Te mikor és milyen koncerten voltál utoljára?
  • videobaby
    a fejem szokott sok minden miatt. amúgy nem jellemző.

szoktál koncertre járni?
  • chhaya #93475
    Utoljára néhány hete.

Gyakran fáj valamid?
  • videobaby
    azt mondják.

mikor fájt a hasad?
  • ressy14
    a hideget, mert mindig tudsz egy újabb réteg ruhát felvenni

fotogén vagy?
  • chhaya #93472
    3 felé sikerült. :D

A hideget bírod jobban, vagy a meleget?
  • videobaby
    3 felé már biztos. azt hiszem :D

te mikor?
  • chhaya #93470

Mikor fekszel?
  • videobaby
    nab+ ezt a főtt kukoricát
    este omega koncert lesz, ennek fényében tuti nem alszok, amíg be nem fejezik. majd csinálok valamit. egyébként meg, takarítás, barátnőzés, főzés, csendes szentségelés, mert nem fogom tudni kialudni magam.

neked mi lesz?
  • The Protector
    Nem tudom,picit bekávéztam.

Hétvégi programod?

Főtt kukorica mikor az álló faszodat két csaj oldalrol nyalja meg bekapja és húzkodja a szájét rajta,olyan mintha főtt kukoricát enne.
  • jonika1buzi
    egy jó lucskos pinára.Nyam-nyam

meddig leszel fennt?
  • videobaby
    főtt kukorica, persze, azt ettem. aam nem tudom, mire gondolsz :D

mire gondolsz?
  • The Protector
    NEm,de már régóta szeretnék főtt kukorizácztatni.

Te tudod milyen az a főtt kukorica?A főttkukorica.....
  • videobaby
    egész jól, örülök a szabinak.

ettél idén főtt csöves kukoricát?
  • Fresh Duke
    Hónapok óta semmit.

Hogy vagy?
  • Misuka963
    Nem tudom,nem nagyon nézek TV-t.

Te ?
  • chhaya #93460
    Nincs, nem volt még, és valószínűleg nem is lesz.

Milyen filmet láttál legutóbb?
  • Misuka963
    Most festünk egy gimnáziumot :)

Van műkörmöd ?
  • chhaya #93458
    A mindennapos apró-cseprő vásárlásokét nem, csak azokat, amiből lehet gikszer. Műszaki cikk, cipő, ilyesmik. Drágább és romlás-/cseregyanús dolgokét.

Mit dolgozol?
  • Calver
    meg, volt már nem egyszer h mázlim volt tőle

te?

#93455: ezt meg beírtam és elfelejtettem megnyomni a küldés gombot... ma este sör, aztán durmolás, holnap meló látástól vakulásig (bhahahaha), vasárnap meg... pénisz tudja
  • chhaya #93456
    Házibuli, takarítás, ez a tuti része.

Meg szoktad őrizni a blokkokat, számlákat?
  • Fresh Duke
    Ha megerőltetem magam, akkor akár 15-20 másodpercig is.

Hétvégi tervek?
  • Calver
    igazából... most pont nem, de kérdés beírása után realizáltam hogy így fog tűnni spec most onnan jött, h előtte másfél órán át kint fetrengtem a napon és "kreatívkodtam".

mennyi ideig bírsz egy dologra koncentrálni?
  • Fresh Duke
    Szerintem nagyon is, de lehet elfogult vagyok.

Jól sejtem, hogy ezt a kérdést akkor szoktad feltenni, miután realizáltad, hogy zsinórban ez lenne a 4. alkalom, hogy visszakérdezel?
  • Calver
    nem vagyok különösebben oda érte, szerencsére a szúnyogok nagy része sem... plusz dohányost megcsípni nekik elég kellemetlen mellékhatásokkal jár

mennyire vagy kreatív?
  • Fresh Duke
    Tegnap volt a 10. Én 0+ vagyok.

Szereted a véred ízét?
    Bónusz: És a szúnyogok szeretik?
  • Calver
    szokni nem, adtam már párszor, de... meh. univerzális "fogadó" vagyok, nem ér túl sokat a vérem

te?
  • Fresh Duke
    Bal oldalt a medence csontom, a bal könyököm (a rajta levő folt már-már művészi szinten van), a bal térdem, a nyakizmaim körbe, kissé a bal könyökhajlatom, a jobb könyököm, minden más elmegy.

Szoktál vért adni? Ha igen, eddig hányszor adtál?
  • Calver
    jobb kar, hát, kicsit... sűrűbben kellene szünetet tartani. na meg x év seggenülős létet finomabban megtörni, mert bár a hidazás kurvára jól kinyújtja az ember hátát/rendbeteszi a testtartását, teszi mindezt egy porcelánboltba bezárt, bekokózott bika kifinomultságával

neked?
  • Fresh Duke
    Nehéz kérdés. Talán az ízlelésről. (És nem a kaják miatt hiányozna annyira.)

Fáj most valamid?
  • Calver
    ez... jó kérdés. hallás és látás alapból kiesik, tapintásomra is szükségem van. szaglásom elvesztésével kiesne azon szuperképességem, h "kiszagoljam" kivel tudom leszedni a csillagokat is az égről egy összebújás alkalmával, viszont a 40+, magukra 50 liter parfümöt locsoló impotens hímvesszők sem zavarnának annyira. ízleléssel meg a kaja íze, ami mivel szeretek főzni, elég kellemetlen lenne... de még talán az a legkevésbé kellemetlen.

te?
  • chhaya #93445
    Mostanában semmi.

Az érzékeid közül (hallás, látás, tapintás, ízlelés, szaglás) melyikről tudnál leginkább lemondani? Miért?
  • Calver
    még elválik...

#93440: én azon akadtam le, h mennyire uralja azt a nehézséget a vörös stílus... gyak ha nem azzal tolod, szétkapnak. amúgy heal 1 -> protect 3 -> heal 2 sorrendben felkapdosod az erőket, és utána gyakorlatilag faceroll az egész.

valami jó zenekar amire utóbbi időben/legutóbb akadtál rá?
  • videobaby
    muszáj vásárlás, de gyorsan el akarom intézni, aztán főzés. délután munka, este örülök, mert szabi kezdődik.

neked?
  • Fresh Duke
    Nem jönnek. Problem solved.

Holnapi tervek?
  • videobaby
    végre vége... volt benne öröm is.

szereted, ha vendég megy hozzátok?

• Fresh Duke
    Mostanában nem játszottam semmivel (pedig valami kis multizás tervbe volt véve).
    Höhö, Jedi Academy legnehezebb szinten nekem is megvolt. Nem is lenne olyan nehéz, ha nem csalna a gép. :D (Pl, mikor megkezd egy kombót, és félúton abbahagyja.)

#93436: Nálam 26. (Jelenleg.)

Hogy telt a napod?
  • Calver
    uhh, alig játszok utóbbi időben... Jedi Knight 2 volt talán legutolsó, de arra annyira nem kattantam rá, be se fejeztem még érdektelenség okán (bár már egyszer végigjátszottam), előtte JK3: Jedi Academy volt, na arra viszont sikerült, meg végigjátszani "vért izzasztó" nehézségen is.

neked?