Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol van a denevér?
Nem szokásom utálkozni, de SG-n sok olyan személy van😄 nem nevesíteném õket
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
veszekedõs vagy?
Hány embert öltél meg gondolatban?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hány faliórád van?
mennyi szemét van az asztalodon?
"The trees move. Do you not see it?"
#92798 <#crazya>#crazya><#smile>#smile><#bohoc>#bohoc><#duhos2>#duhos2> ezek de leginkább parancsokat írok és kész. alapszmájlik parancsait.
szoktál tûzõgépet használni?
berakom ide is spoilerbe😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használtál már szõrtelenítõt?😄
tudtad, hogy a medvék át tudnak harapni egy öntött vas tálat?
#92790 de nem szoktam fogdosni, csak akkor, ha már kiégett. elõtte minek?
ellenben, nem tudtam, hogy attól kevesebb ideig mûködne.
olvastad fbookon a weet szõrtelenítõ ffiaknak c. remekmûvet? 😄 (2x olvastam véggi, haláli 😄
Melyik a kedvenc italmárkád?
neked?
fél-off: kézzel tapival óvatosan akkor, ráég a zsír a mancsodról és megrövidíti az élettartamát/"foltos" lesz a fénye
melyik sajt a kedvenced?
(igazából nem, de jól hangzik)
ha villanyégõhöz nyúlsz, papírzsepivel vagy puszta kézzel teszed?
Ha nem jut eszembe kérdés akkor minek írok? <#bohoc>#bohoc><#beka3>#beka3>
<#banplz>#banplz>
te?
nyúlhúst szereted?
calver, faja volt a levezetésed a barát megfogalmazására 😄
lennél kannibál?
Kedvenc zombis filmed ? (ha van)
ezt ismerted?(hasonló vagy v2.0 😊)
Nem az az igazi barát, aki segít elrejteni a hullát, hanem aki veled ül a börtönben 😊
tudsz valami "magyarosabb" fordítást a "A friend is someone who will help you move. A real friend is someone who will help you move the bodies." szövegre?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- No, kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittünk egy nagy kosárban tojást a vásárra, de leesett az egyik kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- Na és mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló, a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnamban. Egy nap a vietkongok lelõtték a helikopterét. Nem volt nála semmi, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a géppuskával, fröcsögött a vér, fejek robbanttak szanaszéjjel a töltények becsapódásától... de egyszer csak elfogyott a lõszere. Elõkapta a macsettáját, bevágtázott a tömegbe, elkezdte kaszabolni a köcsög kis sárgákat, volt amelyiknek töbõl vágta le a kezét, végtagok hullottak, csontok repedtek, de amikor beledöfte valakinek a koponyájába, elpattant a penge. Eldobta, és puszta kézzel vetette be magát a maradék tíz közé, fejeket letépve, egyesek a haverjai végtaival agyonverve.
- Úr isten, kicsi Joe, hát mi lehet ebbõl a szörnyûségbõl a tanulság?
- Ne basztasd Bob bácsit, ha részeg!
tetszett? <#vigyor1>#vigyor1>
Hogy hívják a japán autóversenyzõt?
Calver:nem de egy halott topikot most szerintem újjáélesztettem😄 (Android játékok)
IMEXGabeo:nem felejtettem el nézd meg jobban😊
Ez a kedvenc fórumos játékod?😊
Elfelejtettél valamit?
volt már olyan, h sikerült akaratodon kívül alighanem elindítanod egy netes mémet?
Szeretsz esõben sétálni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly