Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak akkor, ha az illetõ nem ismeri el, hogy nyilvánvalóan igazam van egyébként nyugalomra törekszem és béke veled van...

Hol van a denevér?

Nem szokásom utálkozni, de SG-n sok olyan személy van😄 nem nevesíteném õket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

COD Black Ops
van akivel😊

van olyan akit nagyon régóta utálsz?

videobaby
nem tudom, talán 1-et sem. inkább mondani szoktam, hog meg tudnám ölni, de gondolatban nem igazán pörgetem le.

veszekedõs vagy?

kb 5 van a lakásban

Hány embert öltél meg gondolatban?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

videobaby
most semmi. csak ami odavaló.

videobaby
kocsonya, sólet, palacsinta, pizza, muffinok, savanyú tojásleves, gulyás, grillcsirke, párolt rizs, töltött paprika, rakott ételek, meg a fél szakácskönyv 😄 amit fõzök, az jól is sikerül, nem tudom mi lenne díjnyertes 😄

hány faliórád van?

Calver
rántott sajt és hozzá tartár mártás. olyan rántott sajtot tudok csinálni, hogy még a lábujjait is megnyalja az áldozat utána.

mennyi szemét van az asztalodon?

"The trees move. Do you not see it?"

COD Black Ops
anyám megmutatta párszor kiskoromba😄

mi az amit a legfinomabban tudsz elkészíteni ?(étel)

videobaby
én 😄

videobaby
fõzéskor mindig.

tudod, hogy még mire lehet használni a fakanalat?

Calver
szoktam, igazi hím tud fõzni <#gonosz1>

te?

COD Black Ops
nem sûrûn.

szoktál fakanalat használni?<#mf1>
(mos alk kedv szmáj 😄)

videobaby
teljesen aranyos a nagy szemeivel 😄
#92798 <#crazya><#smile><#bohoc><#duhos2> ezek de leginkább parancsokat írok és kész. alapszmájlik parancsait.

szoktál tûzõgépet használni?

COD Black Ops
Ezek:

<#idiota><#mf1><#hehe>

közben látom vki beelõzött😊

neked?

Calver
<#gonosz1>

nálad?

videobaby
persze, csak nem a heréimre 😄
#92793 ügyes macikák 😊

kedvenc szmájlid?

COD Black Ops
nem tudtam 😊

Használtál már szõrtelenítõt?😄

COD Black Ops
most hogy már elküldted igen😊 és hatalmas😊

berakom ide is spoilerbe😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veet szõrtelenítõ krém férfiaknak Vásárlói vélemény Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedõ rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára idõzítem, hogy érezze a törõdést. Jóval elõtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az elõzõ vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt! Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésrõl, lementem a fürdõszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom. Elõször kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égetõ érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égetõ érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szõrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektõl elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hûtõszekrényig valami hûsítõ fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hûtõgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak idõleges volt, mivel a jégkrém meglehetõsen gyorsan elolvadt és az égetõ érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hûsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhûtõfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetõsen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amirõl késõbb kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem mûködött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómû dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetõleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amibõl látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még elõtte semmi sem járt. Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés… Érthetõ módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetõs sebességgel kilövõdött belõlem éppen az õ irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lõjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szõrt, a méltóságot és az önbecsülést…

Használtál már szõrtelenítõt?😄

Calver
nope, fb-n csak közeli ismerõsök vannak fent, és aki közülök megosztási vágyban szenved... az gyorsan elhallgat

tudtad, hogy a medvék át tudnak harapni egy öntött vas tálat?

videobaby
csapvíz 😄
#92790 de nem szoktam fogdosni, csak akkor, ha már kiégett. elõtte minek?
ellenben, nem tudtam, hogy attól kevesebb ideig mûködne.

olvastad fbookon a weet szõrtelenítõ ffiaknak c. remekmûvet? 😄 (2x olvastam véggi, haláli 😄

COD Black Ops
nekem is jó a trappista de a krém sajtokat szeretem nagyon (aminek biztos 50 vagy kevesebb százaléka sajt de nagyon magasról lesajtolom😄)

Melyik a kedvenc italmárkád?

Calver
nem szeretem nagyon kombinálni, trappistával tökéletesen elvagyok

neked?

fél-off: kézzel tapival óvatosan akkor, ráég a zsír a mancsodról és megrövidíti az élettartamát/"foltos" lesz a fénye

videobaby
naná, hogy kézzel. megvárom, hogy lehûljön kicsit. felkapcoslva meg a fene sem fogdossa.

melyik sajt a kedvenced?

videobaby
ha nem engem cserélnének el, akkor igen 😄

vissza az õskorba? 😄

Calver
annyira nem, mert a csere gyorsan átmenne olyanba, hogy "ideadod, mi meg cserébe nem csinálunk rajtad pár lyukat".
(igazából nem, de jól hangzik)

ha villanyégõhöz nyúlsz, papírzsepivel vagy puszta kézzel teszed?

COD Black Ops
filmek

örülnél neki ha megszûnne a pénz és csak cserekereskedelem lenne?
(ez kicsit erõs😄)

videobaby
csak kérdeztél 😄

Filmek vagy inkább sorozatok?

COD Black Ops
kutya,macska😊

Ha nem jut eszembe kérdés akkor minek írok? <#bohoc><#beka3>

<#banplz>

Calver
ööö... ööö... koala? eukaliptusz miatt elvileg rossz ízû a húsuk.

te?

COD Black Ops
szeretem

milyen húst nem ennél soha?(emberen kívül😄)

Calver
az ember íze elvileg olyan, mint a disznóhúsé, amiért annyira nem rajongok. tápanyag semmi benne, és a prionok elbasszák a napodat ha agyat eszel... nem túl vonzó diéta.

nyúlhúst szereted?

videobaby
nem nagyon tévézek.
calver, faja volt a levezetésed a barát megfogalmazására 😄

lennél kannibál?

COD Black Ops
nem mostanában nem nézek sorozatokat de a the walking dead-et lehet letöltöm (izéé megveszem) mert az jónak tûnik meg imádom a zombis témájú filmeket/játékokat😊

Kedvenc zombis filmed ? (ha van)

Calver
eddig nem, ez is jópofa 😊

Breaking Bad-et nézted?

COD Black Ops
atyaisten ezt vettem észre <#idiota> nagyon beteg <#taps><#hehe>

COD Black Ops
ennél értelmesebben én se tudtam volna 😞

ezt ismerted?(hasonló vagy v2.0 😊)

Nem az az igazi barát, aki segít elrejteni a hullát, hanem aki veled ül a börtönben 😊

Calver
de még mennyire... egy bölcs szólás alapján (ill. magyarban nem, de majd meghonosítjuk), "egy barát segít elcipelni a cuccaidat. egy igaz barát segít elcipelni a hullákat.", nos, ezek szerint én sok embernek igaz barátja vagyok.

tudsz valami "magyarosabb" fordítást a "A friend is someone who will help you move. A real friend is someone who will help you move the bodies." szövegre?

videobaby
ismertem, tetszett 😄

Calver
spoiler mögé, feljavítva:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amerikai iskola, a tanítónõ feladja a házi feladatot: másnapra mindenki gyûjtsön egy tanulságos történetet a családja történetébõl. Másnap:
- No, kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittünk egy nagy kosárban tojást a vásárra, de leesett az egyik kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- Na és mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló, a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnamban. Egy nap a vietkongok lelõtték a helikopterét. Nem volt nála semmi, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a géppuskával, fröcsögött a vér, fejek robbanttak szanaszéjjel a töltények becsapódásától... de egyszer csak elfogyott a lõszere. Elõkapta a macsettáját, bevágtázott a tömegbe, elkezdte kaszabolni a köcsög kis sárgákat, volt amelyiknek töbõl vágta le a kezét, végtagok hullottak, csontok repedtek, de amikor beledöfte valakinek a koponyájába, elpattant a penge. Eldobta, és puszta kézzel vetette be magát a maradék tíz közé, fejeket letépve, egyesek a haverjai végtaival agyonverve.
- Úr isten, kicsi Joe, hát mi lehet ebbõl a szörnyûségbõl a tanulság?
- Ne basztasd Bob bácsit, ha részeg!

tetszett? <#vigyor1>

videobaby
igazából nincs, de sokat ismerek.

a barátaid mennyire számthatnak a segítségedre?

COD Black Ops
nem tudom de biztos vicces neve van😊

van kedvenc vicced? (és ha igen mi az?)

"Ki van fent" sokkal inkább nagyobb poén😉

Hogy hívják a japán autóversenyzõt?

COD Black Ops
videobaby:elég jól
Calver:nem de egy halott topikot most szerintem újjáélesztettem😄 (Android játékok)
IMEXGabeo:nem felejtettem el nézd meg jobban😊

Ez a kedvenc fórumos játékod?😊

tavasz, mivel számomra a kezdetet szimbolizálja...bár évrõl évre csúsznak el az évszakok a globális felmelegedés miatt...lassan 2 évszak lesz jellemzõ Magyarországra...

Elfelejtettél valamit?

Calver
nincs fav, legyen a hõmérséklet ~32°C alatt és ~10°C felett és nekem tökéletesen megfelel

volt már olyan, h sikerült akaratodon kívül alighanem elindítanod egy netes mémet?

videobaby
a tavasz. de a nyár is majdnem annyira.

jól ismered a kreszt?

COD Black Ops
Néha igen évente 1x 😊

melyik a kedvenc évszakod?

videobaby
nem. a nyári záporban igen, az el sem áztat, van hangulata.

te hogy vagy ezzel?

chhaya
Tudok, de azt nem igazán szeretem.

Szeretsz esõben sétálni?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
naná.

te malmozni?