Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha pályakezdõ vagy akkor jár vmi támogatás/juttatás/segély/vagy bármi egyéb?
24 - Exile -Nov.23
és te?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
szlovákia párkány vásárlás
hamburg üzleti
ausztria körülnézni
olasz velence
románia sok helyen meló
😄
elég-e?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
vagyis itthon nyaralok 😄
te külföldön hol voltál már?
24 - Exile -Nov.23
hova szoktál járni nyaralni?
szerinted milyen?
24 - Exile -Nov.23
mi a véleményed romániárol?
benned meg van?
miért 3 ? nemtom talán mert a családban mindig szinte 3 volt 😄
De ha úgy neveli az ember akor sztem nem lessz hisztis:S
hiányzik a mostani fiatalokbol a fegyelem?
24 - Exile -Nov.23
és milyen nemûeket szeretnél??? és miért pont hármat?
pred
mikor lessz kész a banner?
24 - Exile -Nov.23
vagy eltört a fejem mikor rádobtak egy két cserepet még 6 évesen kb:S
nagyobb nem volt neked?
24 - Exile -Nov.23
szeretsz kertészkedni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
neked?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
álltalános iskolai tanulmányaid során hány db 2esed volt?
24 - Exile -Nov.23
Szép hely?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
tecciik neked?
jártál arra?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
hol laknál Mo.-n legszívesebben?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
és a többiek?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hol nyaraltál?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mióta van mobilod?
és a tied?
hány mobilod volt idáig?
hány telefonod van?
neked?
milyen telefonod van?