Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
fekete fehér, az mindenhez megy, de kellemes rózsaszint is szeretem meg a napsárga szint az egyik bögrém pl ilyen szinû, kedvencem

de én hajszinre gondoltam szóval melyik?

pred

tommyg
kék, zöld

neked?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

predator1982
szõke, eredetileg barna

neked melyik szin tetszik?

pred

cenobite
Még nem. Illetve volt hogy megláttam valami nagyon régi gyerekjátékot vagy egyéb régiséget kuka mellett, azt begyûjtöttem. (Asszony örült neki! 😄)

Milyen színû a hajad?

gamertag: kenobita

tommyg
szintúgy

kukáztál már?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

leoon
kiadós alvás

neked?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

kulabácsi
350max, de mivel 2 gép van rákötve...gyorsabb netet meg nem bír a vonalam 😞

mi az esti program?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

II Rocky II
tökéletesen

te mennyivel töltesz?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
nemtom, nekem sima adsl van, ez is szar 😄

elégedett vagy a letöltési sebességeddel?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

II Rocky II
f**t 😄 pár perc és kész.elég az XD de azért néha van h többet de ritkán csak

mikros net az szar?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
nemsokat, állt gyorsan elintézem, pár perc

te órákat beszélsz?

II Rocky II
nem mondanám

mennyi idõt szoktál telozni egyhuzamban?

24 - Exile -Nov.23

leoon
nem mondanám...

miért te igen?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

kulabácsi
nemkell köszi 😄

unatkozol?

predator1982
hát ezt inkább nem...még nappal sem

én felhivjalak?

pred

kulabácsi
h szerelmes vagyok beléd <#idiota>

szeretnél szépeket hallani? 😄

predator1982
inkább ne, bár ma valszeg megint sokáig fentmaradok

mit mondanál???-.-

pred

kulabácsi
elvileg sokáig 😞

én tom pred számát, felhívjam? 😄

leoon
jah csajomat 22.00 után, mert akkor 'ingyenes'

meddig tart ez a szar idõ?<#szomoru1>

predator1982
nem szoktam

szoktál késõn hivogatni embereket?

pred

leoon
ha tudnám a számodat biztos hívogatnálak <#hehe>

ki szoktad kapcsolni a telódat éjszakára?

predator1982
én asszem egész nap aludni fogok

ugye nem hivsz fel hogy felkeltsél???

pred

kulabácsi
sztem semmit

te?

leoon
jah, biztos...

mit csinálsz holnap?

II Rocky II
éles vmivel

eltaláltam?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
jah, fõleg ha már vagy 4 napja esik 😞

nemtod mivel vágtam el a kisújjam? (me énse:S)

Burdi
majd csak lesz.

te is útálod az esõt?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

kulabácsi
szakad :S

mi volt az ebéd?

Picar77
nem nagyon max nyáron

arra is esik?

()() (^^)

kulabácsi
nagyon ritkán

sokat szoktál fõzni?

szjuca
Igen. Lustaasszony-zacskós finomságot, ami 10 perc alatt készvan.

Te eszel ilyesmit?

nem hiszem...ha muter menni akar vhova akkor megyek, ha nem akkor nem...
bnõim csalnak még Abádszalókra, dehát én sem szarom a pénzt, szóval...

ebédeltél már?

szjuca
1 hete elindultunk, másnap hazajöttünk. Szakadt az esõ, meg hideg volt. Úgy gondoltuk nem fizetünk azért, hogy benn üljünk a szobában. Ezt itthon ingyen megtehetjük. Majd eztán, hétvégenként elüdüljük a csekkjeinket.

Te mész még valahová?

igen,nagyon jól köszönöm

te voltál már valahol idén? vagy van tervben?

szjuca
Meglehet.

Jól telt a nyaralás? Néztem a galériádat.)

attól függ miben

pl párválasztásban sztem inkább túlzott igényesség...másban meg rossz szokás vagy nem is tudom mi, nem?

szjuca
Szerintem meg rossz szokás.

Nem?

állítólag nagyon, de sztem nem<#hehe>

a válogatósság nem túl igényesség inkább?

kulabácsi
mind2 jöhet, ha szép arca van 😊

válogatós vagy?

II Rocky II
nem mindegyik 😄
de 80%-a igen 😛

hosszú vagy rövid hajú nõk jönnek be neked?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
barna

szted a szõke nõk tényleg buták?

szjuca
Szakad az esõ is. Jó bent lenni a házban, bent még meleg van.

Milyen színû a szemed?

kulabácsi
nemvágom

nálatok is qrva hideg van?

II Rocky II
semmi

vágod?

24 - Exile -Nov.23

Burdi
õõ

mi és?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

predator1982
igen

és?

pred

tugyiti
nem

te?
Yoda001
nem

te?

http://9gag.com/gag/5135249

kulabácsi
nem

te?

predator1982
nem tudok

álmos vagy?

pred