Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami kabalád? És mi az?
(gondolkodásom > csak fordítsd le. + in flames zenekar dala > szeretem a metált.)
mondj egy olyan tárgyat ami számodra a legkedvesebb csecsebecse
Nekem nem, én élvezem. Akkor vagyok szünnapos. :-)
Mi a kedvenc édességed?
A kedvenc szájtom: http://szabadforum.com/
habár semmihez sincs erõm :I
miért olyan szar mindig a hétfõ?
holnap meló?
pred
horzsolásos sebecskét mivel kellene lekenni,h gyorsabban gyógyuljon és ne legyen olyan érzékeny,...?
van/volt kedvenc tárgyad?(középsulis vagy egyetemi)
Ha rossz kedved van, akkor mit teszel, h jó legyen?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
nálatok is ratyi idõ van?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
milyen gyakran választod a gépedet a bulizás helyet?😊
Hejj devárom! Tehát ma a buli elmarad! :/
Mit töltesz most?
bulizni kéne?😊
aludni kéne?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
neked?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nöideálod?
Sorozatok? Hogy állsz velük? És ha van FAV akk. meik?
Te milyen filmeket szeretsz?
gamertag: kenobita
OFF: Huhh! Még ebben a kommentemben kifejteném! Imádlak kulabácsi! Tök véletlen keveredtem Ben X-es topikodba és most néztem meg! Egyszerûen még mindig szóhoz se jutok!
ON: Láttad a filmet?
Hány hónapot éltél eddig?
De mindjárt indulok! -.-
Mész ma még valahova? Azaz most hol vagy?
idén miért nem maradt egy kicsit tovább meleg az idõ?????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
te?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
melyik országban laknál szívesen?
szereted a hideget?
jó kedved van?
na hó van nálatok?
örülsz a hónak?