Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
szerencsére nem

mit ebédeltél?

MR ME
majd átvállalom tõle a házigizda jogot és akkor nem 😄

meg vagy fázva?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BB7
6:20 aztán 1.5óra gép és go to school! 😄

Bannolták kulabácsit! Szted ez érezhetõ lesz a topicon?
gercse
hát elegem nincs, mert még nem is nagyon foglalkoztam vele..., majd pár nap és akkor elegem lesz belõle 😄

mikor szoktál kelni?

tigeroo
mély levegõt

nekedis eleged van a karácsonyból?
BB7
Nincs! De szeretnék! 😛

Mit vegyek apumnak és anyumnak? Valami ócsót de mégis ütõset! XD ÁÁ! f@xom tele ezzel a karácsonyi g3civel! :@ Annyira kikészít!
gercse
jól 😄
még én sem vettem senkinek semmit, de majd összedobok valamit
szerencsére senki sem veszi nagyon komolyan nálunk a karácsonyt, csak úgy elvagyunk pár napig, aztán kész 😄

van macskád?

cenobite
Nincs, és utálom ezt a kötelezõen venni valakinek valamit dolgot. Nem errõl kell hogy szóljon, de már októbertõl is az folyik a csapból, hogy "vásároljkarácsonyra!vásároljkarácsonyra!vásároljkarácsonyra!"

Jól kifakadtam? 😊

gamertag: kenobita

MR ME
semmit még sajna, majd hétfõn

szted van értelme ennek a karácsonyi láznak?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
hát én x360-t vennék, mivel van ps2-m, hát figy, ha nincs sok pénzed akkor ps2, ha van akkor x360 ilyen egyszerû 😄, tesóm is akar valamilyen next-gent, de én már kinõttem belõle, nekem már nem kéne, pedig õ az idõsebb 😄

Karácsonyra vettél már mindenkinek(akinek akartál) valamit?

tigeroo
nem videojátékozom.

szerinted megéri PS2-t venni? vagy inkább xbox360?
gercse
nem, egy 6 éves amd athlon 1800+ 512 memóriával
csak netezem, meg zenét hallgatok, ill. néha egy két filmet nézek rajta

Milyen játékkal játszol mostanában?

BB7
Igen! Az asztalon Meg vettem villogó fényeket a gépembe! 😊

Moddingolt géped van?
gercse
még fogalmam sincs, de asszem nagymuterékhez megyünk át és ott kajálunk

van feldíszítve valami nálatok?

kulabácsi
viszonylag

mi lesz az ebéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nosztredamus
jah

te?

kulabácsi
loptam

jól aludtál?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nosztredamus
van xD

honnan vetted a nevedet?

chilios
nem

van még valaki?
Nosztredamus
http://static.myvip.com/embed.swf?videoid=1449542&mode=0&needxml=1

ezt akarta csak beilleszteni xD ember ez a videó egy rakás ...
Szegény gyerek ezt se tudja mit mondjon xD

Megnézed?

kulabácsi
miez?

tigerbácsi
nem! már idén nem a 8 órás munkámban! :-DDDD

Christo: én nem tom!

foglaltok nekem helyet? :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ilyesmit lehet ebbe a fórumba embeddelni valahogy?

<object width="320" height="270">
<param value="http://static.myvip.com/embed.swf?videoid=1449542&mode=0&needxml=1" name="movie"/>
<param value="high" name="quality"/>
<param value="true" name="allowFullScreen"/>

kulabácsi
hát kicsit túl sok benne az alkohol 😞

holnap meló?

tigerbácsi
nem szeressem! :-(

viszont én edelweiss rizzsel (remélem van nekik) s citrommal!

kedvenc ital?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

cappyt 😄

az jó?😄

kulabácsi
koktéltot -.-

te?

tigerbácsi
persze! elvégre környezetmérnök vagyok! :-DDDDDD

mitiszóma? :-D

kulabácsi
jah 😄
kicsit undorító 😄

szelektálod a szemeted?

tigerbácsi
:-DDDDD nem tudtam, pedig én otthagyom az utsó kortyot, csak mindig elviszik! :-DDDD viszont otthon meg én mosom el, mert tisztaságmániám is van egy kicsi! :-DDDD

tapasztalat e? :-D

kulabácsi
ma még igen :|

tudtad h ha otthagysz 1 korty sört a pohár alján az 1 hét alatt megkocsonyásodik? 😄

tigerbácsi
borús!

dolgozol?

chilios
nem ismerlek ^^

milyen az idõ?
tigerbácsi
hmmmm

olyannak ismersz? vagy csak költõi kérdésnek szántad? ☺

predator1982
nem, olvasd whis topikjában a választ

nem sértõdsz meg ugye?

pred

tigerbácsi
nem!!!!!!!!!
én nem leszek hulla részeg!:-DDDD s vendégem vagy egy kéát koktélra 9 után is! :-DDDD

na így már okés????

predator1982
mert én csak kilencre érek oda, és ti addigra meg már merevrészegek lesztek, egy sör miatt meg nem mászkálok egyedül az éjszakában

most már érted?

pred

tigerbácsi
sajnos nem! pedig szeretnék ennél nagyobb állat lenni! :-D

mért nem jössz??????

predator1982
nemigazán😄DD

és te?

pred

tigerbácsi
fekete mint a lelkem!

hasonlítasz a nickedbe megjelenített figurára? :-D

Nosztredamus
de 😊

kedvenc színed?

tigerbácsi
az elõzõ válaszomból nem vetted le? (kérdés s a válasz egyben!!!!!)

zéró
sztem is gusztustalan,aljas dolog

megbocsájtható?

tigerbácsi
soha s nem is tenném meg! az undorító s visszataszító!

Hányszor csaltad meg a Párod?

sok embert megkérdezhetnél...
én sem értem

megcsaltad már valaha a párod?

tigerbácsi
tisztázzuk! a Párod ki? Feleség vagy Barátnõ?

amúgy ha már unod akkor mind1! szakítani kell, mert jobb a magány mint a remény a másik iránt vagy a sóvárgás mint az unott kapcsolat! s így ha szakítasz akkor nincs bizonytalanság! igen ráfázhatsz, de kérdem én mért jó egy unott Pár?

tigeroo
és mivan ha a párodat már "unod"? te lépnél kockára téve a 2 kapcsolatot (barátság és a másik kapcsolatod)

vagy maradnál a biztos "bizonytalanságban"...?
tigerbácsi
ha apárod a Feleséged, gyorsan felejtõsre raknám a másik szerelmet, viszont ha a Párod a Barátnõd, akkor szakítás után kék udvarolni a másik Hölgynek!

egy biztos!! a PÁROD FELESÉGED NEM SZABAD MEGCSALNI!!!!!

szvsz

kérdés maradjon! ki hogy gondolja?

chilios
megcsalnám a párom.

te mit tennél?
tigeroo
metallicát

mit tennél ha lenne párod de beleszeretnél a legjobb barátodba? (másik nembõl vlaó)