Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hiszel az elsõ látásos szerelemben?
Aludtál már egy padon távol az otthonodtól?
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Neked van?
van nyelvvizsgád?
ez az a bizonyos lány barát?😄
mikor fénymásoltál utoljára?
mikor kelsz holnap?
mi volt a vacsi?
Kedvenc évszakod?
gamertag: kenobita
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
te?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mit gondolsz az Életmûvészet topikról?
Milyen gyakran látogatod a nagyszüleid?
Te?
www.serials.ws >>> cd kulcsok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Látom ti aktívak vagytok:-) Na meg éhesek és szomjasak😄
Kérdezhetnék kicsit márt, fontos és gyors válasz/segítség kellene:
Sehogy sem tudom leszedni a géprõl a BitDefendert. Próbáltam újratelepíteni és úgy eltávolítani - gondoltam hátha bután lett leszedve - de ez sem segített. TuneUp-pal...CCLeanerrel sem sikerült..... Nodot akarom feltenni, de sikít, hogy még érzékeli a progit. (TunerUp 2009-hez van valakinek keye?)
Andi
Andrea
te?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
éhes vagy?
jó lesz a szilvesztered?
Szoktál moziba járni?
ok? 😄
de mindig zongorázni vagy gitározni szerettem volna
megtanítasz? 😄😄😄
meg amúgy basszusgitározom
memé te milyen hangszeren játszottál?
te?