Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te?
Szerinted is?
OK?
volt már menszeszed ? <#idiota>#idiota>
meg soksok rostos lé 😄
és nemjött a rókakoma😄!
te hánytál már az alkoholtól?
Te?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
mér hánytam volna.
neked?
újévre vmi fogadalom?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
jóféle?
nálatok is esik a hó?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Mi volt a kérdés?
Te tudsz snowboardozni?? Vagy korizni?
és te snowboardozni?
tudsz valami jó filmet?
malibu rumot szereted?
Belgiumban vagyok,az itteni magyarok akiket ismerek mind hazautaztak.(Én csak 3.-án megyek haza😞)
Alkoholizáltok majd?😄
Tiéd?
Te cigizel?
szívtál már narkós cigit?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
te?
te?
nemfogodfel ?:o
értede
jumpstyle-t bírod?
te?
bocs lehet ez beképzeltnek hatott de énis nagyon meglepõdtem hogy mire voltam képes😊
igen szoktam, fõleg slipknot. nekik vannak nagyon jó elmélkedõs szövegeik, napokig csak a dalszövegeken gondolkozom sokszor😛
meg van a trentemoller - miss you c. szám, az ilyen relaxos szintibizbasz. azalatt lehet gondolkodni😊
meg pár (underground) rappert hallgatok (magyar)
pl. dopeman, tibbah, diggieman(deego), pixa, juniker
elõször csak a zenei alap miatt (fasza beat-ek) de nagyon jók a szövegeik is, és nem mondanak rossz dolgokat a világról😛
rapp zenét szereted?
egyébként kb. az az irány nálam is mint nálad volt, csak nekem nem hosszú a hajam, és nem akarok "menõ" lenni 😄
elgondolkodós zenét hallgatsz? (mifélét?)
idén az elsõ hónapokban kezdtem el a nagy változást (edzés, lefogyás, karma, belsõ értékek javítása, õsszel levágtam a hajam)
sok munka volt... de meg lett az eredménye, és büszke vagyok magamra😊 kis lúzer voltam most "menõ"
szerintem nem esemény hanem akarat kérdése hogy sikerül-e a fogadalom
neked lesz?
aztán vmit ebédelek, ha anyám hazajött, aztán edz(eget)ek valamennyit, nézek valami filmet, utána passz, lehet tanulok még, este meg punnyadok, lehet lekötöm magam valami játékkal, vagy rajzolok, még nem tudom
újévi fogadalom?