Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ha nem kerül nagy fáradtságomba, igen, bár ilyenek után a lecsapó nagy köszöngetést is hajlamos vagyok kicsit aláásni, mert... meh. ha viszont vérembe és verítékembe kerül, akkor hajlamos vagyok elegánsan kinyújtani előre a mancsomat is hozzá.

te?

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Laptopom van, könnyű tisztán tartani, úgyhogy csillog-villog. ^_^

Szívesen segítesz másoknak?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
pár hónapja döntöttem meg a benne lakók kormányát és állítottam fel egy bábdiktatúrát, most egész tiszta

neked?

rooney8
szokni kell, maradjunk annyiban 😄
fb-n van ilyen szmájli, és nem tudom miért nincs sg-n 😄

nagyon koszos a billentyűzeted? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
szintösszeállítás kicsit problémás, fekete betűk/szürke linkek nehézzé teszik valami normális, szemnek kellemes háttérszín kitalálását. perpill #8c128c-t használok (háttérszín, nem csak lapszín), ez így egész vállalható, bár kicsit golyólefosztós, tekintve h lila/rózsaszín <#wow2> amúgy nekem bejön új design nagyjából.

neked?
alternatív kérdés: macskamosolyos szmájli honnan, és miért nincs bent sg-sek között? 😄

chhaya
Ilyenkor a neten szoktam bogarászni valami szimpatikus receptet, vagy többféléből összegyúrok egy sajátot. A cserkeszárnyért nem vagyok oda, ahhoz konkrétan nem tudok javasolni. Illetve annak szvsz a húsleves részét kell képeznie, nem a főételt. 😄 Főzz húslevest, a szárnyhoz meg egy jó kis szószt, az lenne a legjobb.

Mi tetszik a legjobban/legkevésbé az új dizájnban?

Calver
cigánypecsenye, de nem került a zene életébe, csirkéből volt.

ha lenne egy nagy adag csirkeszárnyad, mit csinálnál belőle? tudsz vmi jó receptet hozzá? (valami sült cuccra gondoltam)

chhaya
Lidl, Spar.

Mit ettél legutóbb?

Fresh Duke
Nincs ott olyan sok, hogy nagytakarítást kelljen csinálni.

Hol vásárolsz legszívesebben?

A heavy cost. I pay it gladly.

rooney8
olyasmi

mikor volt utoljára nagytakarítás az sg-s kedvencek között?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
igen, bár van az a fáradtsági szint, amikor pl. olvasott szöveget nem értek elsőre teljesen.

te hogy vagy ezzel?

Fresh Duke
Mindent fejben végzek.

Képes vagy felfogni elsőre, amit mondanak neked?

videobaby
csak egy szó.

fejben számolsz inkább, vagy számológépet használsz?

Fresh Duke
6:15-kor.

Valami, ami hiányzik?

videobaby
szeretnék egy ölelést (mint mindig 😄).

mikor keltél?

Fresh Duke
Futás, csiszolás az erőnlétemen. Operation Skuld előszítése. Meg némi játék a köztes időben.

Mire vágysz most leginkább?

videobaby
kávét fõzök, elmegyek dolgozni, megcsinálom a normát, vagy felette, haza jövök és aluka. és végre esik, nics dögmeleg.

neked?

Fresh Duke
Már nem.
Mai tervek?

Calver
nem, esik, szóval 11-es kelés kilőve, úgy sem lesz napfény, inkább karmawhorekodok redditen meg "töltődök"

te?

Mézédes görögdinnye evés számomra maga volt a kánaán. Legrosszabb dolog az volt, hogy annyira meleg volt, hogy a lakásban voltam kénytelen baszni a rezet délután.😊

Alszol már?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Calver
legjobb: kurvajól összerakta fogorvos egy első fogamat, még egy kör és perfekt lesz kb a mosolyom
legrosszabb: annyira nem tudok mit kiemelni... talán hogy lemerült mára mind fizikai mint "kreatív" elemem, és kb szart sem tudtam egész nap csinálni pár helyre rohangáláson kívül

neked?

chhaya
Nem szoktam, évek óta ugyanaz a háttérkép volt bent, most visszaállítottam azt... szerintem így is marad.

Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon?

Calver
ha lesz nap, 11 körül. ha nem, farkam tudja, mostani "munkámnál" működhetek saját időbeosztás szerint szerencsére

beállítások -> Fórum lapszín HTML kódja -> #6b006b, ill ez volt, most már lekapcsoltam mert kicsit elbaszcsizták színösszeállítást, kb semmit sem szeret.

szoktad állítgatni a fórum színét?

chhaya
#93338 Nem ismerem.

#93339 Lila? <#ticking> Szerintem mindenhogy csúf, fehéren jó lenne, de úgy meg összefolyik.

Mikor kelsz?

Calver
új design szerintem korrekt, nálam most szép lila. kezem/ujjaim meg olyanok mint egy női modellé, hosszú, vékony, vaskosabb az ízületeknél, gyönyörűséges, szabályos, és... grrr... határozottan nőies körmökkel, kár hogy az egész egy 179 magas hímhez tartozik

és beelőztek

Fresh Duke

#93334: Hátööö... Kemény férfias, amit egy modell megirigyelne. <#idiota>

Regular Ordinary Swedish Meal Timeot szereted?

nem kifejezetten nagyok de kérges és nagyon erős 😛 Az újjaim össze vissza állnak a rézhuzalok kézzel való tekergetése miatt.

nekem tetszik az új dizájn.

és neked?

chhaya
Harcosok klubja könyvben is, filmen is megvolt, a másikat most letöltöm, úgyis régóta meg akarom nézni. <#vigyor2>

A kezeim tök rendben vannak, azt leszámítva, hogy következetesen szétrágom 2-3 ujjamat, ha ideges vagyok... Akár még szépek is lehetnének. A körmeimet szokták dicsérni.

Hogy tetszik az új dizájn?

Calver
füstölgök, és nem szarunk oda ahol élünk, szóval igen

milyenek a kezeid? (avagy: kérges, kemény, férfias, vagy esetleg vékony ujjak és olyan körmök, amiket egy modell megirigyelne, társai)

Calver
Harcosok Klubja megvolt? nem feltétlenül úgy gondolkoztató, ahogy pl The Man From Earth, de van más erénye.
vaaagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind

és beelőztek, meh

Fresh Duke
Igen.

Szeretsz esténként kimenni levegőzni?

chhaya
Beismerem, mert 1. a tudásommal az érdeklődésem is elveszik, vagy 2. az érdeklődés megmarad, és új az új infók megszerzése egyszerűbb úgy, ha elismerem a hiányosságaimat. Kivétel, ha a szívatás a cél. De azt meg ritkán szoktam.

Tudsz ajánlani valami elgondolkodtató filmet?

Calver
őszintén megmondva tudja a tököm.

ha valami témában kifut a tudásod, beismered vagy vitatkozol/bölcselkedsz ugyanúgy tovább?

Fresh Duke

Számodra a cél szentesíti az eszközt?

Calver
szerintem korrekt, és kifejezetten jól néz ki lila lapszínnel, bár szürke betűket kiírthatnák a gecibe, semmilyen szinthez nem passzol ha együtt van egy oldalon fekete+szürke

neked?/beelőztek

Fresh Duke
Igen, zuhanyzás és hajmosás után azzal szárítkozom.

És beelőztek.

rooney8
yes

tetszik az új design?

Calver
valahol, amíg bent nincs 32°C+, addig kell a fenének. amúgy is csak arra használom, h maxon pörgetem amíg nem vagyok bent a szobában

te élsz ilyenekkel?

videobaby
köszi, pont ő az 😄
#93323 most tetszik minden.

van álló ventillátorod?

Calver
ez e! tegnap "találtam meg" egyik EP-jükön, és veszettül bejön pedig nagyon... buta szám

tetszik? (amúgy meg linkeld csak, nem titokzatoskadunk itt <#gonosz1>)

Fresh Duke
Van. De neked úgy sem tetszene. <#rinya> (Nem Deftones, és hirtelen nem rémlik, hogy más is lenne a metszethalmazban.)

Hát neked?

Calver
szerintem ez mindenkinél erőteljesen a "lószar" kategóriába tartozik

valami zeneszám, amin utóbbi időben rengeteget pörögtél?

Fresh Duke
Először azt hittem, hogy a redditen végeztél "kutatómunkát". If you know what I mean...

Fresh Duke
Aktívan vagy passzívan? Aktívan jelenleg az indavideon, de lassan végigérek azon, amit nézek. Passzívan... talán a facebookon a chat miatt, de még ez sem biztos.

Ha önmagadról kell megállapításokat tenned, szerinted mennyire "pontosak" azok? (Pl, mint a "legrosszabb tulajdonság", önjellemzés, stb. (Bár, tény, ott volt az előző kérdésben, hogy "szerinted".))

Calver
hmmm... szerintem utóbbi héten reddit-en basztam el legtöbbet, második helyen tvtropes-al (bár az inkább "kutatómunka" volt, mondjuk az első is félig-meddig)

te?

chhaya
Lustaság.

Melyik netes oldalon töltöd a legtöbb időt?

Fresh Duke
Még nem ettem, és jelenleg tervben sincsenek.

Szerinted mi a legrosszabb tulajdonságod?

chhaya
Még nem ettem, de várólistás.

Te a tengeri herkentyűket?

Fresh Duke
Nincs.

A pacalt szereted?

chhaya
Minden kaját jól bírok. <#vigyor2>

Neked van?