Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A válasz 4!!! Mert a négy macskával szemben van egy macska és a jobbra vagy balra is van egy mindegyiknél + mindegyik farkán ül egy macska hiszen a saját farkán ül.....Nagyon súlyos, de van értelme...
Az operációs rendszeren is túl...
pred
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pred
Egy szoba minden sarkában ül egy macska.Minden macska jobb és bal oldalán is ül egy macska. Sõt, mindegyikkel szemben, és mindegyik farkán is ül egy-egy. Hány macska van a szobában???
Annyit tudok még hogy a válasz két számjegyû és nem 32... :)
Lehet gondolkodni!!!
neked volt már amit elfelejtettél?
pred
Te tudsz?
szeretsz görkorizni?
pred
Szeretsz bringázni?
miért nõ?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
miért vagy lusta elindulni?
pred
Miért nem vagy megelégedve magaddal?:O
te?
pred
essen hó?
szereted az ufos filmeket?
pred
Éste?
Nézel vmi sorozatot? Mit?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
neked?
meosztottság meg az, ha pl egy kis országon belül több vallás is van, ami nem olyan jól fér meg egymás mellett, és ellentétek lesznek a lakosok között
tán hittanra tanulsz?/vagy többiektõl: mi volt a legidiótább tantárgyad?
(ezzel nem akartan a hitant fikázni:))
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
napirajz.hu-t szoktad nézni?
Szarul fogalmazok:D
Lopni nem lopnék, gyereket nem bántanék. Embert nem ölnék. Kivéve ha a családomról van szó.
borotválod a nemi szerved?<#idiota>#idiota>
mit csinálnál, ha tudnád, hogy valamit meg kell tenned, de nem akarod, mert ellenkezik az elveiddel???
Te?
jársz wellnesselni, vagy strandra/szaunába télen?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
mi is kihalunk? :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Szerinted hogy haltak ki a dinók?
gamertag: kenobita