Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi volt/lesz az ebéd?
TÉK :|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vezeték nélküli billed/egerd van?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
zavar?
vagy addiktológus
sokat kockulsz?
de ha választhatnék, hogy mi legyek, tuti azt választanám, legalábbis az elsõk között lenne..én író szeretnék lenni😄😄
szerinted?
a zene az a lélek/gondolatok egyik kivetülése, de sokkal közvetlenebb módon, mint egy festmény vagy költemény.
a dallam és ütem, ugyanazok a dallamok de mégis apró variánsok...ami megérint...nah, az a zene! ami napokig/hetekig benned van és dúdolod, ott motoszkál benned
szerinted?
Arról is biztos hallottál, hogy a zenészeknek vannak nagyon nagy mesterei, akik már úúgyy de úúgy zenélnek....(tanáromtol idézve "az már fenntrõl jön"(menny)) Szal akik a zenélést már EGY MÁS szinten nyomják....
...Biztos hallottál....
De FEL IS FOGTAD????
Akkor miért nem zenész minden ember, ha mindenki "hallott" rola, vagy csak "magátol értetõdõ bazz.. hogy a munka közül ez az egyik legjobb mer élvezed és el se fáradsz!)
holnap felvltelizek vele zenészsulibaXD.
a köv kérdésem tul bonyolult, de érdekes gondolat lennt...
elmondjam?(most a poén kedvvéért megvárom a választ, mi az...)
hobbid?
általában égetem magam..ez valami velemszületett dolog lehet😄😄
Legnagyobb vágyad?
17 éves koromban rendõrök vittek haza házkutatási paranccsal
vagy az hogy általánosban behugyoztam órán
neked?
életed legcikibb élménye???
te?
kakáltál már be??
kakilsz?
ha nagy leszek, hát nagy leszek😄😄
nem tudom...😄
leghelyesebb pasi/legjobb nõ szted???
Hányadikos vagyol? Mileszöl ha nagyleszöl(személyreszabottkérdés)
te mennyiért költöznél be?
(SZVSZ a Szefo = Szellemi Fogyatékos)
Mit csinálnak a Szegedi Szefó Zrt-ben ?😄
(olyan emberekre kik a discoba járnak le s nem normális, vagy a természet igencsak elbánt velük! :-D)
érted?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
mermér?
szegedi vagy?
off end.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Érezted már magad szefósnak?
13 évese vagy?
LÁRIFÁRI?
bekakálnál ma?
Mi a tápnál az OEM ? 😄
Mire költöttél legutoljára?😊
Most akkor mindenki menõ?
szvsz!
de ha nem tetszik a válaszom hát jelents fel nemérdekel! :-)
ok?
Jobb alaplapom van nálad , most akkor menõ vagyok ?-.-