Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert lowláma.?
meló vót, semmi különös...
éhes vagy?
éhes vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hát elment, mondjuk szerintem egy szaktanárit összegyûjtöttem, de azt még meglátjuk 😄
És neked?
És neked?
Jó , mert kiderült hogy beteg vagyok 😄
(Amúgy ilyen retardált ember biztos nem a haverom😄)
Kérdezel?
(Amúgy ilyen retardált ember biztos nem a haverom😄)
Kérdezel?
Diccs
Ki az az aberált f*sz aki a videára felrakja az olyan videóit amin egy roma krva nyalókázza?<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Ki az az aberált f*sz aki a videára felrakja az olyan videóit amin egy roma krva nyalókázza?<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Valószínûleg azért, hogy ezáltal tudja meg mindenki, hogy menni idõs. Másik gondolatom szerint pedig azért, mert ebben a mai köcsög világban, a számok világában, már lassan-lassan csak a születési dátumunk állandó.
Van esetleg más ötleted?
Van esetleg más ötleted?
Igen , ki lehetett következtetni a születésed idõpontját a 93-ból <#wow3>#wow3>
Miért írja sok ember a nickjére a születési dátumából egy kis részletet??(ki beszél 😄 , bár ez alreg csak hülyeségbõl írtam h pista89) 😄
Miért írja sok ember a nickjére a születési dátumából egy kis részletet??(ki beszél 😄 , bár ez alreg csak hülyeségbõl írtam h pista89) 😄
biztos van olya oldal, ahol mint egy rádió, csak bizonyos számokat, darabokat játszanak, pl amiben a csellóznak, minden más csak kíséret vagy csellóva egyenértékû.. vagy csak vonósnégyes mûvek, ilyesmi, nem?
nem , én 15889613546éves vagyok
én nyertem!?
én nyertem!?
Nem örülök neki egyáltalán, utálom a hétfõt, ugyanúgy, mint a januárt. De annak vége legalább.
Mi a kedvenc háziállatod neve?
Mi a kedvenc háziállatod neve?
nem inkább élõben szeretek játszani neten eddig csak kétszer
barátokkal jó játszani, nyáron cigi és némi alkohol meg rágcsi mellett?
barátokkal jó játszani, nyáron cigi és némi alkohol meg rágcsi mellett?
pred
egyértelmû, hogy coca..
Mizujs?
Mizujs?
megujjaznám magam!
😄?
😄?
Igen
Igen?
Igen?
igen
igen?
igen?
igen
és te örülsz neki?
és te örülsz neki?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Miért ne lennének?
Beteg vagyok , örülsz?
Beteg vagyok , örülsz?
majd kiugrok a bõrömbõl..😄
miért vagy kula??😄
miért vagy kula??😄
nemtöm....
régen voltam itt, örülsz?
régen voltam itt, örülsz?
azhogy ANÁLIS TRÁGYADOMB!
érted?
érted?
ööööööö???😄😄😄
mi az hogy öööööööö???
mi az hogy öööööööö???
nemtom, elõször komolyan kérdeztem, aztán észrevettem hogy a második és a harmadik kérdésre ugyanugy lehet igy regálni..szal, csak ugy....
ööö?
ööö?
Mer csak
Mitõl szép egy nõ? Háát egy kerek popsi/arc sosem árt 😊
Igazam-e van?
Mitõl szép egy nõ? Háát egy kerek popsi/arc sosem árt 😊
Igazam-e van?