98412
-
telefon.
a 2. vh. filmeket szereted?
Boldog szülinapot IC3M4N
-
Régen az Ouzo volt, de összevesztünk :) Inkább a kevert piákat szeretem, vodka-narancs, whisky-cola, stb...
Reggel mi ébreszt? (rádió, telefon,...)
Isten éltessen IC3 M4N!
-
lassan az lesz :DDD
Kedvenc alkohol fajtád? (vodka, rum stb)
/köszönöm:DD -
Topicomba megtettem. (inkább innék veled :D)
Na de akkor Küldeném ezt a számot Ic3m4n születésnapja alkalmából:
Mész kurvázni?
-
Nem érdekel..
Felköszöntesz szülinapom alkalmából? -
Vettel
Szerinted? -
1.. a többi 2 db tunerkártya formájában van benne a gépben, szóval összesen 3.
Mind működik... :)
Ki nyeri az idei Forma-1 VB címet? -
Milyen típusú? Colotron?
Hány TV-ek van otthon, ami működik? -
chuthulu #58342 peugeot 307 cc
Keresek órák óta egy kb 35 éves TV-t, nemtudsz valami oldalt ahol iylenek vannak?:D -
Talán, ha fizikailag stimmolnék, akkor lehet róla szó.
Mi a kedvenc autód? -
Sokat ismerek. Vannak nehéz esetek, de vannak kifejezetten jó fejek.
Lennél rendőr? -
Nemnéztem, nemtudom ^^.
Mi a véleményed a buszsofőrökről? -
Nem tudom. Inkább nem mint igen.
Ki nyeri ma F1-et? -
ManoNegra #58337 Nem szeretem ezeket! Azt vallom, ne tégy másnak olyat, amit nem szeretnél megtapasztalni!
Hiszel Istenben? -
Teljesen magyarnak vallom magam!
(Hungarista beállítottság megvan.)
Mi a véleményed a Fasizmusról, Antiszemitizmusról? -
ManoNegra #58335 Nem! Mi az?
Magyarnak vallod magad? -
pitában sokkal jobb, de azt is szeretem
facebook csetet használod? -
gmail freemail meg ilyesmik
Szereted a gyrostálat? -
1; 10ig tudok számolni, és küzdősportban használatos szavakat ismerem (fej, gyomor, rúgás, stb..)
milyen e-mail fiókod van? -
Hát ezt azt jó lenne ha beállíthatnék rajta, de imádok rajta kémkedni :)
Mennyire beszélsz jól japánul? 1-10 -
Inkább japánba, de oda véglegesen, mivel, hogy beszélem is a nyelvet ^^.
Facebook-ról vélemény, esetleg kritika?
-
1-2 tervrajzot rendeltem róla az USA-ból. Nincs negatív tapasztalatom eddig.
Kínába letelepednél 5-8 évre melózni jó pénzért? -
Ja a kérdés lemaradt.
Mi a véleményed az ebayról? -
Ezek, amit leírtál + egy csomó zsééééé:D. -
Halhatatlanság és a világmindenség felfedezése+Istenné válás
Neked? -
víz + tea
Mi az álmod? -
víz
Te? -
Nagyon ritkán nézem őket, népbutításra jók szvsz. Inkább az ismeretterjesztőket nyomatom, abból még tanulni is lehet.
Napközben milyen alkoholmentes italt szoktál inni? (ásványvíz, cola, fanta, stb...) -
Fölám, az igaz, hogy utána teleokádnák mindent, de az mellékes.
Mi a véleményed az RTL Klub és Moslékgyártó társai Kft.-ről. -
be
Ha lenne rá jegyed felülnél a világ leggyorsabb/magasabb hullámvasútjára? :) -
Ez biza műfog. Egyébként nemrég olvastam, hogy usákoknál divat, hogy az amúgy egészséges fogat is lecserélik műre, mert az sokkal szebb. (szebbnek szebb, csak már természetellenesen szép. nem látszik rajta, hogy mű, de lehet tudni, hogy az.
Most van ilyen lehetőség, hogy Debreceni Egyetemen a fogorvostanhallgatók felügyelettel megcsinálják az eredeti ár töredékért a dolgokat. Te bevállalnád? -
Szeretek én is buherálni.. :) :D, és ők is pont azt csinálják, javítgatnak is, eladnak. Mintha magamat látnám. :) Nah meg a végeredmény is érdekel, és hogy mennyi hasznuk van rajta stb stb..
Szerinted Cesar Millannak fehérített, eredeti fogai vannak, vagy szép műfogai vannak?
/ha az első, akkor nagyon irigylem../ -
Mert jobb műsorra nem futja...
mi érdekes van abban a műsorban? -
Mini akkormár.. :)
Ez a legújabb countryman nekem jobban tetszik. :)
A discovery channel miért nyomatja ezt a töménytelenül sok autókereskedők sorozatot?
Szeretem nézni, egyik kedvencem, de kb minden nap vagy 10 részt levetítenek belőle. -
Ez nem hit kérdése:) Én masszív adag (felnőtt RDA 5-6x)eszem magnéziumból és B vitamin komplexemből és a vérnyomásom és koleszterinem is kezd beállni gyógyszerek nélkül, idegrendszerem is sokkal jobb.
Tetszik ez a verda?
-
Igen, most is 1000mg-os c vitamin p.tablettát iszok, ebben legalább van vitamin, nem úgy mint a tápszerezett gyümölcsben.. :/ 1 hete még a megfázás miatt ittam, jobban bízok benne, mint bármelyik más gyógyszerben(jobban is lettem 3 nap alatt, (intenzív köhögési ingerek, orrfolyás)) stb..
A c vitamin erősití az immunrendszert, ami sokkal jobban védekezik a megfázás ellen, de a seb is gyorsan begyógyul tőle, volt mikor vagy 6-7 kiwit, összeturmixolva megittam, és kb 1 hét alatt eltűnt a sebem az arcomról(nagy horzsolás..)
Hiszel az ilyenekben? :) -
Az igazából nem műfog, csak 2-több lereszelt fogra felerősített műhíd. A műfog az teljes fogeltávolítás, az állkapocscsontba titán csavar és arra roppant erős cirkónium korona. (Egy jó emberi fog hajlítószilárdsága 180-200 MPa a cirkónkoronáé 1200 Mpa, ami már nyomot hagy a puhább fémekben is és teljes életen át megőrzi a minőségét)
Sztem csak az ismétlést
Igen
Szedsz vitaminokat?
-
Nem a pénzről van szó, nekem nem kellenek mű dolgok.. annyira nem vészes a helyzet, de abban az esetben, ha elöl lévő fog, vagy a rágást segítő fog tűnne el, akkor egyértelmű, hogy pótoltatnám..(amikor még lenne rá lehetőségem, hogy hagyom elrohadni, vagy a még ragasztható felületre helyezzen az orvos műfogat..) -
Annyiból igen, hogy az emberek örüljenek.. mert én nem ba_akodnék.. és aludni nem tudnék, hogy valakinek a halálát én okoztam.. Pl öngyilkosság a sok tartozás miatt..
Holnap nézed a Forma 1-et? -
Szerintem az rohadt sok pénz, és ilyen fiatalon talán még legyen normál emberi fogad. De ha nagyon rossz állapotban vannak, akkor nem érdemes halogatni. Én egyébként már a protkós korszakot várom, azok legalább nem fognak fájni :D (nekem havonta kilyukad egy, vagy a tömés esik ki)
Lennél politikus?