98410
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ic3 m4n
    nem

te?
  • ressy14
    A kettő közül inkább spanyolt, az szebb nyelv szvsz. Meg talán könnyebben beszélhető + több országban értik.

Voltál már Európán kívül más kontinensen?
  • zsoltioregon
    Leszarom ki, mit csinál. Élni és élni hagyni.

Spanyolt, vagy kínait tanulnál inkább? és miért?
  • Tarajos Sül
    Sajnos igen, de egyébként nem olyan rossz az, csak mikor nincs meló, akkor halálra unja magát az ember.

Szoktál ilyenkor húsvétkor negatív/pozitív véleményt alkotni a másikról, pl a közeli férfi ismeröseidről, hogy ki jön át meglocsolni a női családtagokat(odafigyelő), vagy ki nem?(eszébe se jutsz, nem veszi a fáradtságot még egy sms-re sem, bunkó)
  • zsoltioregon
    Sehogy. Nem vagyok forradalmár típus.

Holnap meló? :(
  • Ic3 m4n
    Ötleteim vannak, de nem túl egészségesek se nekem, se a környezetem számára.. néha edzés is segít viszont..

Hogyan lépsz fel a növekvő benzin/diesel ár ellen?
  • ressy14
    CoD-ozok multiban, aztán az általában lehiggaszt. De nem sűrűn vagyok az, hál'Isten. Ha jobbat nem tudsz, menj el futni, aztán annyira lefáradsz, hogy leszarod a problémát, csak pihenni akarsz majd. :D

Te? Neked van jó ötleted?
  • Ic3 m4n
    Mind a kettőt szeretem, de az ilyen 70+%os étcsokik már tömények nekem..

Hogy vezeted le az idegességedet? Van valami jó módszered?
  • Peter1
    közepes.

ét- vagy tejcsoki?
  • georgesmatyas
    Az és hideg is. Szerencsére a nap sütött és nem esett hó.

Nagy lábon élő típus vagy, vagy "hangya"?
  • smith09 #58500
    Augusztus vége.
    Nálad is szeles idő volt ?
  • ressy14
    A szokásos sonka-tojás kombó. Kicsit herótom van már tőle. :)

Előre láthatólag nyáron mész nyaralni?
  • georgesmatyas
    NSZ, Gépjárműszerkezetek méretezése

Mi volt az ünnepi kaja?
  • smith09 #58497
    Mi volt a könyvnek a címe a legutóbb olvastál ?
  • georgesmatyas
    Egy kibaszott nagy városban pl Chicago, vagy Berlin, olyan helyen ahol van családi ház, de nem a peremvidéken van. Olyasmi, mint pesten a 14. ker.

Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :)
  • ressy14
    Egy tervező irodában valami kisegítő meló, hogy ne rajtam legyen a felelősség. :) Bár mostanság már az is álommeló, hogyha van egy biztos állásod, olyan zsével, amiből megtudsz élni.

Nagyvárosban, kisvárosban, vagy falun laknál legszívesebben?
  • georgesmatyas
    Űrhajó űrutazással kapcsolatos berendezéseket és haditechnikai berendezéseket tervező mérnök.

Neked?
  • Martinez01
    Jó volt, eltelt.
    Nálunk hátul már vetik a kukoricát ^^.

Mi álmaid melója? (muszály mindenféleképpen valamilyen álommunkát megadni :) )
  • georgesmatyas
    Voltam. Jókat ettem, nem basztam be. Az idő lehetne jobb is mert nemsoká kukoricát vetek

Hát neked milyen volt a Húsvét?
  • Martinez01
    Jogos, teljesen igazad van.
    Nagyon felfújnak mindent a pestiek...
    Amúgy meg még azon szoktam kiakadni, hogy Pest MO közepe [legalábbis a pestiek szerint.]

Voltál már locsolni?
  • georgesmatyas
    Ahogy ismerem a magyart nyafognak majd a legkisebb hiba miatt is. a másik fele az kurvára leszarja, a harmadik meg okoskodni fog róla, hogy ettől sokkal jobb és olcsóbb is van stb. Qöcsög pestiek...

Igazam van?
  • Tarajos Sül
    Hogyne. :)
    Nap, mint nap Bp-en, Zugló vasútállomástól a keletiig.

Szerinted milyen lesz az új Alstrom(asszem jól írtam) metró kocsi a piros metró vonalán?
    Hogy fogják fogadni az emberek?
  • Martinez01
    A 47-ezres:D...

Szoktál busszal utazni?
  • Ic3 m4n
    van

melyik magyar papírpénz tetszik a legjobban? (jó, nem kell hogy deák feri mert ő a 20as)
  • georgesmatyas
    nagyanyám vörshagyma+valami növény harisnya kombóval operál(t)

Van még jelenleg is aktív, vezetékes telefonotok?
  • Tarajos Sül
    Talán a szomszédba, egyik rokonhoz, anyám szüleihez, akik a legkedvesebb emberek, akiket ismerek, én pedig a barátnőmhöz, már hivatalosan is az. :)

Ha lesz házi mintával ellátott főtt tojás nálatok, az kézi írású lesz, vagy direkt húsvétra, tojásra kapható hőre zsugorodó fólia lesz a tojáson?
  • georgesmatyas
    max 3 helyre. Nem. kölnivl operálok és lehengerlő természetemmel :)

Te?
  • Ic3 m4n
    nem, az mi?

Húsvétkor sok helyre mész locsolkodni? Szódát viszel? :D
  • georgesmatyas
    001
    002
    003
    004

Google-t ismered?
  • pacclacc
    Persze mi marhákat!

Tudtok olyan topikot, ahol feltehetek, és érdeklödhetek, Gáztűzhelyekrő, főzőlapokról?
  • Ic3 m4n
    esélyes, de nem tuti

Tartotok otthon "haszon" állatot?(sertés, tyúk stb..)
  • georgesmatyas
    Fogalmam sincs miről beszélsz. Nem ismerem a marketing stratégiájukat Ha full ingyen van, akkor ez a beetetés időszak. Drogoknál is így megy.

Befogsz rúgni/szívni hétfőn?

• Tarajos Sül
    Kérdés, hogy élünk-e még 50 évig.. Ha tényleg világvége közeli helyzet lesz, még ennél is jobban, mint amit most beharangoztak, akkor nem hinném, hogy lennének olyan szinten vallások, mint most, mert aki a földön él, annak kötelessége lesz valamilyen szinten elállni a vallásától annak érdekében, hogy éljen, és fel tudja nevelni a gyerekeit.. ha nem lesz föld, akkor vallás sem.. :) Pl. nem megy benzin/diesel autó/motor-ral(elvileg ózonréteg roncsoló --> globális felmelegedés stb..) a 50-60km-es távolságú templomba, mert öneki ott tartják a szertartást, vagy mittudomén. (Nem hiszek ennyire a világ végében, de így is meg lehet közelíteni a kérdést..)

Az angry birds-nek szerinted hogy lesz haszna, ha ingyen letölthető a játéka?
    A google play fizetne neki, hogy (a legnépszerűbb játék szerintem) feltehessék a playra, ezáltal a sok ember csak azért menne a playra, hogy azt letöltse, ezzel népszerűsítené magát a google?
  • ressy14
    Egy kis apróságnak mindig örülnek, vegyél neki pl. egy plüss nyulat, vagy valami húsvét-virág kombót. Locsold meg mindenképp, legjobb ha betárazol szódákkal :D

50 év múlva lesznek még szerinted vallások?

• Tarajos Sül
    Még nem, de akartam ott volt a kezemben, a srác haverom volt a célpont, csak az enyémből idő előtt kifogyott a nyomás, az ővé pedig fullon volt..(Nem tudtam, hogy egy full szódásszifonnal jön. :/ ..teljesen nyakon locsolt. :( xD :D

Szerinted nekem, fiúnak, azonkívül lehetne venni a barátnőmnek húsvétra nyuszit, tojást, hogy a szokás épp az ellenkezőjéről szól, vagyis ő adjon nekem? :D
    (Nem várom el, nem azon van a hangsúly, hogy kapjak tőle, csak azért üres kézzel mégsem mennék. Viszek neki egy kis apróságot, de nem húsvétra.)
  • Martinez01
    Valószínűleg ellustultak az emberek, se idejük, se kedvük nincs a húsvéthoz.

Locsoltál már szódával?
  • georgesmatyas
    Nem. Itt Sarkadon nagyon ellaposodott ez az ünnep. Nagyon szar lett a húsvét.

Mi lehet az oka ennek?
  • Tarajos Sül
    inkább reggel, és délután.
    Volt olyan is, amikor hajnali 1-ig is fent voltam, de volt olyan is, amikor annyira uncsiztam, hogy pár alapvető dolog miatt hagytam csak itt a gépet, és vele együtt a netet is.. :) :/ :/

Ott ahol laksz, vagy ahol megfordulsz, ott húsvét napján kint az utcán fényes nappal nem szokott nyűzsgés lenni a szódásszifonos motorosoktól, és az autósoktól?
    (2-4 éve Cegléden húsvét napján a város központban a kocsiból locsoltak egymásra szódával, de egy kölöknek speckó nagynyomású tartálya is volt.. :D A robogósok pedig vizibombával dobáltak mindenkit, akit csak ismertek.. :D A gyalogosok egyaránt fel voltak szerelkezve. :) Kocsiba is belocsoltak, nem számított az elektronika.. xD , ha jól vettem le a csóka arcát, még idegen kocsiba is belocsoltak.. :D )
  • georgesmatyas
    Fog is.

Este, vagy nappal használod többet a netet?
  • Tarajos Sül
    hétfőn talán pihi=1-2 helyre elmegyek, utána lehet, hogy itthon leszek.. :)