98410
-
Én nemtudom, busszal járok.
Mennyire vagy jártas az IT világában? -
Egyértelmű, hogy nekem is a Balaton.
Szerinted ma lehet venni 33%-os vonatjegyet?
..mert ugye ma munkanap van, de a jegy péntektől, vasárnapig érvényes, ma pedig csak szombat van.. :) (ha munkanap, ha nem, de majd kiderül..) -
Balaton.
Neked? -
Mindenféle képen jelzés értékű ))) Imádni fogja ))
Balaton vagy a Tisza ?? -
Holnap.. :), A jövőhét, utána való hét, azutáni.. :D :D
Barátnőmmel leszek.. :) Menni kéne vele aug. környékén balcsira, május 1.-én fát vinni neki, 15-én lesz a névnapja, szeptember hetedikén a 20. szülinapja, szeptemberben városnap, majd oda kinézünk. :)
Szerinted gáz, ha májusfa helyett cserepeset vinnék neki, amit már amugyis kinézett magának? :D(panelban lakik, oda nem vihetek májusfát.. :D ) -
Talán. Ha idős lennék (~60-70), akkor jó lenne tudni, hogy még mennyi van vissza, és kitudnám használni a maradék időt valami szépre. De lehet, hogy a visszájára fordulna, és számolnám vissza a napokat kétségbeesve.
Van olyan közelgő nap/hónap, amit nagyon vársz? (pl.: nyár, hosszabb szabadság, seküvő, bármi...) -
nem
te?
+van szted olyan aki igen? -
Most már igen :) Érdekes. Itt minden máshogy működik, mint kellene...
Szeretnéd tudni előre a halálod időpontját? -
Nincs " nagyobb gondom...Majdnem minden oké,csak semmire nem jut időm.
Az új szabálysértési törvényt még nem " magyarázták elminden járőröző rendőrnek... ezért nem mindegyik " tud intézkedni az új törvény szerint....Csak akkor intézkedhet, ha " oktatásban...vagyis eligazításban részesült....hallottad ?? -
nem nem nem nem nem NEM
te? -
Beleolvastam, de mivel a korábban hatályban lévő törvényeket sem ismertem, ezért nem tudok róla véleményt mondani. Talán csak a sportrendezvényekre vonatkozó szabálysértéseket ismerem kicsit jobban, és azzal egyetértek (a büntetés mértékéről nincs tudomásom).
Jelenleg elégedett vagy az életeddel? (családdal/barátokkal való kapcsolat, párkapcsolat, munka, stb... így együtt) -
van. bár ritka. 1 debrecenit és 1 nyíregyit tudok mondani.
Mit szólsz az új szabálysértési törvényhez?
Olvasd el és csak utána válaszolj! -
Én is vonakodva.
Épp eléggé lehangoló ez a világ. Nem lenne miért élnünk, így legalább van, hogy elérjük a céljainkat. :)
Van olyan autószerelő, aki nem sumákol?
(nem azt mondja, hogy kicserélt ezt-azt, holott csak rá fogja) -
vonakodva
Te? -
Kakaóval melegen :)
Ha bevezetnék a kötelező sorkatonaságot, szívesen bevonulnál, vagy vonakodva? -
dragsNroll #58575 igen,kakaót, néha tejet
tejet melegen vagy hidegen szereted jobban? -
most csak bögréket, de azokat használom is:-)
szoktál bögréből inni? -
Maffiózók, BB, Dexter, Walking Dead, Trónok harca
Gyűjtesz valamit? -
Breaking Bad
Maffiózók
Shield
CSI Miami
te?
-
Itt van a ketegoriája...
Aszzem egyenlőre csak itt vetitik...
Mert most nem játssza egy adó sem...a Sat1-en kívül
Milyen más sorozatot nézel ? -
Nem ismerem, így nem is néztem még, de már sokat halottam róla.
Milyen fajta sorozat, miről szól, hol vetítik? -
net
24 című sorozat bejön? -
Éhezők viadala
Mozi...vagy net ? -
Nem. Azt nem tudnám feldolgozni, hogy esetleg rajtam is múlik sok ember halála.
Melyik filmet láttad utoljára? -
nem
Te? -
11-től nagyjából 7-ig, 8-ig. De ez érdekes TV műsor esetén csúszhat. Szerencsére nem kell korán kelnem a suli miatt.
Utaznál a Titanicon, ha tudod, hogy elsüllyed, de te biztosan túléled? -
ált. éjféltől kb fél 6-ig
és délután 1-3
Te? -
dragsNroll #58563 szereteeeeem..
hány órát alszol átlagban egy nap? -
még nem próbáltam, nálunk párom süti az isteni pizzát, így én nem is próbálkozom vele:-)
szereted a rizsfelfújtat? -
nem nem
Tudsz pizzát sütni? -
Kell még kabát..? És hólapát?? -.- -
2 év múlva -
ja
mikor megyünk? :D -
ja
te? -
nem.
Külföldön dolgozná-é? -
Most csak melózni.. :)
Előző kommentemmel egyetértesz? -
Naoszt!!! Vóltáá fent szombaton? -
Túl finomak a törvények. Lopásért csonkítást, (ártatlan, fehér!) emberölésért viszont hallottam egy jó tippet: meztelenül hangyabolyra kell ültetni megkötözve, és 1-2 héten belül a hangyák elintézik szépen állítólag.
Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :) -
nincs semmilyen szabály benne, ha kosz van takarítok, de inkább másra hagyom :)
Van szerinted olyan bűncselekmény, amit a magyar jogrend büntet, de te megbocsátható bűnnek tartod? -
Egész jó véleményem van róla, Fb-on pl ingyen is lehet beszélgetni, mert ugye a FB adatforgalma mindenki számára ingyen van.., és lehet kutakodni más múltjában jövőjében.. Ki mit szeret, mivel okozzunk neki örömet.
Természetesen nem vagyok Fb buzi, sokkal szívesebben beszélek másokkal személyesen, és amikor valakivel összevesztem Fb-on keresztül, akkor rájöttem, hogy mi a hátulütője. Ha személyesen beszélek ugyanúgy, ugyanakkor, ugyanazzal a személlyel, akkor biztos, hogy nem engedem el annyira a "szám."
Milyen időközönként szoktál takarítani? (portörlés, porszívózásra értem.. :) netán egy két kacatot kidobsz, ami akkora már feleslegessé vált.. Stb..)