98410
-
nem.
Bruce Willis= Xanax? -
Nem surun nezek be oda, de azert benezek neha, hatmeg akkor szavazni.. :D
Az admin feluletet surubben mezem meg, mint magat a topikot.
Ha nagyon sietsz valahova, annyira, hogy mar karomkodsz, mert dugoban vagy a die hard forgatasa miatt, felsz, hogy elkesel, es ha meglatnad Bruce Willis-t, akkor letudnal annyira csillapodni, hogy oruljel neki? :) -
Amikor a saját kérdésem van mindig, amúgy meg mikor csak tehetem.
Te? -
Fantasztikus :D
Milyen gyakran szoktál szavazni a nagy szavazó topicban? -
Akik ilyen okosak arra van egy tuti recept. Fogsz egy gumikesztyűt és kutyaszart tömsz a kocsijának a kilincseihez, vagy az kapukilincséhez, vagy csak simán nekivágod az ablakához.
Jó megoldás, vagy zseniális? (nem saját ötlet) -
Nem, tervben volt, de aztán mégse jött össze..
Amúgy kimentem volna, mert szeretem a szabadtéri programokat.. :)
Szereted azokat az embereket, akik általánosítanak, úgy, hogy nem is ismernek, és úgy fogalmaznak rólad véleményt..? -.-
[apró]Kiderült egy ismerősről(már nem az, hála..) amikor kiírta Fb-ra mindenki szeme láttára, hogy menjek csak discoba a többi suttyó tini közé.. de úgy, hogy még életében nem volt discoban.. csak onnan szedi ezt, hogy általában azok járnak oda..
Mondom megyek is, mert kivan téve az ajtóra a tábla, hogy "felnőtteknek a belépés tilos!." :D[/apró] -
leszartam őket (középsulis és ált isk) viszont itt a fősulin van 1-2 arc aki esélyes egy-két golyóra a fejébe (nem tőlem:)
Naószt! Vótá fent majálison! -
Tőled nem kell semmi 
Egyébként én az egyénre bízom, hogy mit vesz, de kérni sose szoktam, és felháborodni sem, ha esetleg nem kapok. Elvárásaim alacsonyak, ha szóban felköszöntenek, akkor már örö' é bódottá :D
Hogyan viszonyultál a tanáraidhoz? (Szeretted őket, utáltad őket, is-is, stb.) -
Tamás. :)
Ha neked közelegne a szülinapod, és kérdeznék, hogy mit szeretnél kapni, azt mondanád, amit szeretnél kapni, és tudod, hogy az adott körülmények között van rá esély, hogy azt kapod, vagy azt válaszolnád, hogy "én egy jelképes, kis apróságnak is örülök, a szándék a lényeg."? -
neked nem mondom meg bibibibiii
Mi a neved? -
nem
Mikor van a szülinapod? -
nem.
ha vallásos vagy akkor gyakorlod-e? (pl. gyónás) -
Valami vudu szarság, Én se tudom pontosan.
Te tudod? gugli nélkül! -
Barátnőmnél leszek. :)
..kéne neki vinni cserepeset májusfa helyett, mert lakóházban laknak, oda én nem tudok vinni fát, de nem tudom a bejárati ajtót nyitókódját.. :D
Minek a jelképe, jelentése az, ha május elsejére fát viszünk a kedvesünknek? :) -
Abraham1 #58616 melankólikus, magányos, szuicid
Mit csinálsz május elsején? -
nem hiszem (kb 100%)
Milyen a hangulatod? -
mint a higany
jössz le vasárnap? -
én nem hiszek. igen vannak akik nem kefélnek félre.
Mész fel szombaton ecsém? -
nemtudom; utálom a focit
Hiszen az életen át tartó hűségben? Van rá példa? -
Labdarúgás.
Szerinted az amcsik jogosan nevezik az európai focit női sportnak? -
mostanában néha lottó, sorsjegy.. meg nagyon ritkán double dice
kedvenc sportod? -
Blum #58609 Van. Egyik bátyám Kuvaitban,másik Dél-Afrikában illetve az egyik nővérem Németországban.
Szoktál valamilyen szerencsejátékot játszani? -
Passz. Fura egy fazon lehet.
Van külföldön élő rokonod, ismerősöd? (Hol?) -
Nem tudom, rég volt.
Szerinted kamionosjoe miért kíváncsi erre? -
kamionosjoe #58606 reggelig dolgoztam, aztán egész nap aludtam, azóta meg megy a veszekedés... volt már jobb is, fogalmazzunk úgy
Mikor fingottál utoljára? -
nem
milyen napod volt? -
nem mond el neki, így tudsz taktikázni :)
Naoszt! Vótá fent szombaton, vagy vasárnap? -
Amugy van ra pelda. A mama, es a papam. :)(tudom a fiatalabb korosztalyra voltal kivancsi, de ok is husegesek egymashoz. Nahmeg a szuleim, tobb, mint 25 eve. -
Hinni, hiszek, biztoss van, csak kerdes, hogy a mostani baratnom az-e.
Mit gondolsz? Ha eszreveszem, hogy tutira hazudik nekem valaki, mondjam el neki, es kockaztassak, ha maskor is hazudni fog, akkor vigyazni fog, hogy meg veletlenul se tudjam meg, VAGY halgassak, hogy rajottem, es ha maskor is hazudik, akkor tobb "bizonyitekom" lesz ra, hogy o egyaltalan nem egy oszinte ember?
Telefonrol irok. :) -
segít.
Hiszen az életen át tartó hűségben? Van rá példa? -
Kijavítalak. Nem vagyok vadállat. :D De a 3 soproni srác max. 20 évet kaphatnak fejenként, mert nem kaphatnak életfogytot. Sőt ha az elmegyógyászok buggyantnak vélik őket, még ennyit sem kapnak. A legegyszerűbb a halálbüntetés lenne, de az itt nincs. Kár őket etetni.
Az internet segít az általános műveltség növelésében, vagy inkább árt? -
Amit az aktuális törvény lehetővé tesz. Ha ilyen fosak a törvényeink megérdemeljük, hogy a gyilkosok brutálisan öldököljenek.
Hát te? (gondolom termeszvárra ültetnéd meg hasonló baromságok, javíts ki ha tévednék) -
Feltételezem, még működik. Nem hinném, hogy nyereséges, ilyen "váccság" mellett.
Az utóbbi pár napban történt gyilkosságok elkövetőinek te milyen büntetést adnál? -
Kinézet, típus, az ára, a kényelem is persze, és hogy mennyit fogyaszt, de inkább az első három a lényeg, és ha ezek megvannak, utána jöhet a többi, persze nem vennék egy benzintemetőt, csak azért, mert jól néz ki, aránylag olcsó, és a kedvenc autóm.(gyártóban)
Nyitva van még a budapesti vidámpark?
..nagyon kihaltnak tűnik, nem hallani róla semmit sem.
Ha zárva van, mi lesz vele?
-
Nem, inkább elmegyek sörözni:).
Ha autót veszel (vagy fogsz venni), mik az elsődleges szempontjaid (kényelem, fogyasztás... stb.) vásárlásnál? -
Nem. Régen a Camion Truck & Busra.
Te?
[apró]nem[/apró] -
srác: Jim Carrey
csaj: Jessica Alba
Előfizető vagy valamilyen újságra, magazinra?
Egyszerű állandóan visszakérdezni, mi? :)
-
Adam Sandler nagyon bírom. Csipem még Joe Pantoliano, Tommy Lee Jones, Bruce Willis, David Proval
és aki nincs köztünk: Louis De Funés, Charles Bronson
Női színészek: Milla Jovovich, Kirsten Dunst
Neked?
-
Én se nagyon. Az alapokat tudom, a hétköznapi használatát is, picit értek a képszerkesztéshez, de nem tudnék összerakni egy gépet. Talán egy memória bővítés még menne :D
Kedvenc színészed és színésznőd? -
nem nagyon. számítógépes hálózatok, adatbázisok , jogosultságok protokollok stb. nem igazán vágom.
Te?