98410
-
Nem, de amiket egyszer mondott egy csóka az istenről, az úgy érdekelt.. nagyjából, bár a végén már uncsi volt.. :/ :)
Te gondoltad volna, hogy a forma 1-ben, akik a kerekeket cserélik, azok önkéntesek? -
Részleteket.
Te? -
Morse.
Olvastad már a Bibliát? -
Sokszor a gyufa.
Csak 10-20 forint, és ha száraz helyen tartod, akkor bármikor meggyullad. :) Ügyesek még erős szélben is tudnak vele gyújtogatni. :)
Mobil, vagy telefon? xD :D -
hagyjuk is mennyire.. :DDD
Gyufa, vagy öngyújtó? -
Imádom! (de a versenyzés az destruktív imperialista ármány. azt utálom)
Vótáá fent szombaton? -
Változó.
Valamikor nappal, valamikor este. Most pl. nappal, mert lustultam, de ezt is meglehet unni.. és most tévézni fogok.. de azért a lustaságot se viszem túlzásba, mert hétfőtől meló.. :)
Szereted a kihívásokat?
(holnap mentem volna vasúti oszlopot mászni, mert izzót cserélnek olyan helyeken, ami veszélyesen közel van a nagyfeszültséghez, de ÉJSZAKA kikapcsolják azt a bizonyos szakaszt, de már megvan a létszám.. szeretem a kihívásokat, elmentem volna, főleg, hogy hétfőn nem kelett volna menni.. :D ) -
Blum #58664 Ha egy nő alkalmanként (!) elmegy,hogy legyen egy kis színe,az oké. Férfi ne járjon szoláriumba,mert az buzis. (nem kicsit)
Este vagy nappal használod többet a netet? -
Hétköznaponként naponta 2-szer, a suli-otthon távot győzöm le busszal. Néha gyalog, de ahhoz kell egy óra.
Mi a véleményed a szoláriumokról? -
Nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább letöltöm a filmeket :D .
Mennyit utazol egy hónapban tömegközlekedéssel /vonat, busz, troli, metró, villamos... stb./ -
ritkán tescos 300-500 Ft-ost.
te? -
Az egyik haverom barátnője Athénban lakik, szóval majd 2 hét múlva megmondja, ha találkozunk :D Egyébként hasonló lehet, mint itt, csak több olyannal, aki a számláit is csak nehezen (vagy egyáltalán nem) tudja befizetni. Azt hallottam, hogy majdnem minden napra esik ott egy tüntetés. Remélem mi ennél mélyebbre már nem süllyedünk.
Szoktál eredeti DVD-s filmet venni? (én mindig csak eredetit veszek) -
..és a tisztelt közönség miatt is megyek discoba, nahmeg nézelődni se rossz.. :)
Szerintem sokan elítélik azokat, akik oda járnak, ezt aláírom, nem sok a normális ember, de amelett, hogy iszok(és ha nem iszok akkor sem), nem viszek senkit se haza egy éjszakára, nem verekedek, nem anyázok le senkit, és nem török össze semmit.., és nem kell hazavinni senkinek, mert a határt nem mindig, de eddig(2005 óta) sűrűn betartottam. (legyen max 10 kivétel) -
Igen szoktam, én abszolút szeretem őket, de csak magáért a zenéért.., a hangulat miatt, és akikkel megyek.. :)
Ma már csak a haverok/barátok miatt megyek, egy jó program, és a zene miatt, nahmeg az alkoholtartalmú italok fogyasztása miatt is.. :D
Milyen az élet most Görögországban?
Hogy tudnám elképzelni egy ott élő család mindennapját?
Ugyanolyan nyugodtak, mint mi, közben mindenük kivan már a megszorításokkal? -
Blum #58656 Még úgy 5 évvel ezelőtt vettem egy edzőcipőt 20k-ért. (Nem érte meg)
Mi a véleményed a mai szórakozóhelyekről? (diszkók)
Te szoktál járni ilyen helyekre? -
Laptop: 1366x768, PC: 1024x768
Legdrágább ruhadarab amit eddig vettél? (cipő is játszik) -
Blum #58654 Ma döglök,holnap döglök és tanulok,Vasárnap pedig hajnalban indulunk tanulmányi kirándulásra valamilyen arborétumba (annyit tudok róla,hogy kurva messze van :D)
Mekkora felbontású a monitorod? -
szakdoga írás, tanulás, kis kerti meló.
Neked? -
Az a te tiszted eldönteni, hogy mire költöd. (De remélem majd küldesz egy képeslapot Hawaiiról :D )
Hétvégi program? -
Nem jótékonykodnék! Egy vasat se!
Geci vagyok? -
Igen, de nem segélyszolgálaton keresztül, hanem a rászorulóknak kézbe, így a tuti, hogy meg is kapják. A többiből adnék minden közeli rokonnak ismerősnek pár 10 milliót, a maradékból meg utazgatnék és kenyér/víz kombón élnék :D
Te? -
Blum #58649 2-3 barátomnak adnék 100-100 millió forintot,nagyrészét befektetném valamibe és esetleg jótékonykodnék.
Ha megnyernéd a főnyereményt,mire költenéd? Jótékonykodnál? -
Persze, de akkor felezünk :D
Hány ismerősödnek adsz/adnál majd a pénzből?
(georgesmatyas: nem kell bónusz, nem érdekelnek a netes fogadóirodák, csak azt hittem nagyban nyomod :D) -
ja
szorítasz hogy nyerjek? -
nem manipulálják. nem éri meg.
Adtál fel lottót? -
Nem. De ha kápéban megadod, elfogadom 
Szerinted manipulálják a lottó sorsolásokat, vagy igazságosnak tartod? -
aham
Érdekel 11000 bónusz? :DD -
Semmit.
Regisztrálva vagy valamelyik online sportfogadó, poker és kaszinó portálon? (Pl.: Betclic
)
-
pénzt!
te? -
Engem is hidegen hagy.. :D
Gyűjtesz valamit? -
Adatlapomon rajta van. Ha így se akkor: klikk A magas fizetést olyanokra értem, akik fejlesztőként dolgoznak, az én szakterületemen (informatika).
Érdekel, hogy ki lett az új államfő, vagy téged is hidegen hagy?
-
Kb ugyanez kivéve a fizu, mert az szar :) Én is az leszek :D
Hol tanulsz? -
A többség hozzáértő a szakmájában. Jól keresnek (átlagban), gondolom ezért meg is dolgoznak, sokat tanultak ezért. (am elvileg én is az leszek)
Neked mi a véleményed róluk? -
Volt, de a nagy házat eladtuk. Most is külön szobám van de ez csak 2 szobás ház.
A mérnökökről mi a véleményed? -
Felhős, időközönként esős. Most nem is kívánom a meleget.
Volt gyerekkorodban különszobád? -
Abban dolgozol, ami a végzettséged?
--> Igen.. :)
Süssön inkább a nap, vagy az eső essen?
Felétek milyen az idő? -
Imádom cserélgetni.
Van diplomád? Abban dolgozol, ami a végzettséged? -
Nem hiszem.
Miért cserélgeted ilyen sűrűn a logódat?
-
Otthon
Te? -
Nem értem, hogy hogy érted...
...de ha kész lesz a film, akkor majd megnézed a moziban, vagy otthon? :)