98415
-
Nulla. A kéztövemen van kezenként pontosan 5 db, azaz összesen 10 db. :)
Star Wars vagy Gyűrűk Ura?
Ui: hihetetlen nehéz lehet még kommentelés előtt körbenézni a topikban, hogy mégis mi a tematikája. Feltűnően nem az a topik neve, hogy számítógép javító topik No offense.
-
Gazdálkodj okosan.
Hány újj van a kézfejeden? :D -
kártya
kedvenc társasjáték? -
Esős.
Készpénzzel vagy bankkártyával szeretsz inkább vásárolni? -
Nokia 5300.
Milyen az idő felétek? -
Blum #58711 Nokia C5-03
Neked? -
Épp tegnap, a Sin City-ben.
Milyen telefonod van?
-
Nem szoktam cserélgetni semmit.
Amikor 80Gb-os vinyóm volt, akkor cserélgettem csak a játéékokat, hogy maradjon még tartalék 10gb kb. Mióta 500Gb-os vinyóm van, azóta nem cserélgetek semmit, amivel játszottam régebben az fent van a gépemen, de nem is játszok vele.. :D :D
Láttad már Bruce Willis-t? :D -
Blum #58708 Miota felhagytam minden sport uzesevel -ami lassan 2 eve volt- azota sajnos napi dobozos vagyok. Plane az utobbi 2-3 honapban,mert a terdem olyan szinten szet van menve hogy a fajdalom miatt gyujtok ra egyre surubben.
Milyen gyakran cserelgeted a szamitogepedben a hardvereket? -
Nem. Utoljára 13 évesen szívtam.
Te? -
Is-is.
/azt nem mondanám, hogy nem éri meg/
Cigizel? -
Nem. Nem éri meg, pedig arról legalább tudod, hogy honnan van.
A merevlemezen felhalmozott dolgaidat kiírod CD/DVD-re, külső merevlemezre pakolod vagy egy idő után kitörlöd őket? -
Első.
Tartotok otthon "haszon" állatot?(sertés, tyúk stb..) -
Nem, de lehet beújítok egyet.
Szerinted vegyek egy adidas cipőt márkaboltban 15eFt környékén, ami évekig bírja(tapasztalat), vagy menjek a kínaiba 4-5eFt-os cipőért, és a szutyok minőség miatt talán kibírja pár hónapig, extrém esetben egy évig? -
Nem.
Hordasz napszemüveget? -
Talán..
Szemüveges vagy? -
Stelk0 #58700 Is-is csak már lenne egy...
Van itt vki debrecenből...? -
Blum #58699 Dobozos. Utalok ismeretlenek tarsasagaban enni barmit is,plane az utcan.
Panellakas vagy csaladi haz? -
Ugyanúgy cipőt, olyat, mint amilyet télen, de egyáltalán nem bundás, meg melegítős.. Volt olyan anyagból, hogy télen nem fagyott le a lábam, és olyan anyagból is, amiben nincs most "melege" a lábamnak, de azért kellemesebb mezítláb. :)
Tölcséres, vagy dobozos fagyi? -
New York, mégpedig azért, mert tetszik a nagy nyüzsgés, de egy hétnél tovább biztos nem bírnám.
A nagy nyári melegben milyen lábbelit hordasz az utcán? (papucs, szandál, cipő, stb.) -
Blum #58696 A Nyasza-tohoz Malawiba. Mar csak a szakmam miatt is. Szivesen vennek belole vizmintat es vizsgalgatnam hosszasan a laborban 
Melyik varosba latogatnal el a legszivesebben es miert? -
Biztos segít a szervezeteknek, akik meghirdetik magukat az adók 1%-ára, de biztos, hogy "nem mehet nekik" olyan nagyon jól.
Ha a fővárosi állatkertet nézem, az is hirdeti magát, hogy adományozzanak nekik, pedig ő biztos fent tudná magát tartani a jegy árakból, és azokból a díjakból, amit a sok büfé, és étterem fizet nekik, mert biztos nem ingyen árulnak az állatkert területén. :)
Melyik folyóhoz, tóhoz mennél el?(nyaralás stb., akár külföldön is) -
Hogyne ))
A felajánlott adónk egy%-a alapítványi támogatás szerinted segítség ??
Hiszel bennük ?? -
Hogyne! :D
Mész idén nyaralni? :) -
okos, de nem szorgalmas
Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :) -
Becézve nem szeretem, mert lányos; normálisan meg komor. De sok bajom van :)
Milyen tanuló voltál/vagy? -
szeretem
te? -
Júliusban.
Szereted a keresztneved, vagy legszívesebben mást adnál magadnak? -
coca, bár mostanában csak bulikban iszok kólát :D
Mikor van a szülinapod? -
Ha jól megfizetsz, igen :D
Coca-Cola vagy Pepsi? -
tejföl+sajt
hozol nekem most egy lángost? -
soha nem voltam.
mivel szereted a lángost? (ketchup, tejföl, sajt, stb..) -
régen igen, most már uncsi
Mikor voltál utoljára vérvételen? -
spray
Belgát szereted? -
nem nagyon izgat
Dezodorod golyós, stiftes, vagy spray-s? -
Is-is! Én inkább ez a Die-hard-ot nézném majd meg, hogy mit alkottak itt pesten.. Kár, hogy lecserélték az utcatáblákat oroszra.. :/
Mit szólsz ahhoz, hogy gyakorlatilag a kormány elszedi a mobilszolgáltatók által saját maguknak megtermelt pénzt?
(Állítólag a szolgáltatok maguk fogják megfizetni a mobiladót, vagy mi neki a neve, és fog születni egy törvény, hogy a mobilszolgáltatók ezt a díjat ne hajthassák be rajtunk, ami szép és jó, csak gusztustalan, bár a szolgáltatók is.. biztos vagyok benne, ha tehetnék ugyanúgy mégjobban lehúznának minket is..) -
madarakat patkányokat szoktam vele lőni.
MIB 3 várod?
-
Nekem nem, de nagyon régen, szerintem már van 10 éve, amikor volt itthon..
Ha lenne bármilyen lövésre alkalmas fegyvered, azt önvédelemből tartanád, vagy csak hobbiból/gyűjteményként? -
Kovács Ádám (karate)
Mirko Flipovics (főleg K1)
Van légpuskád? -
Blum #58677 Danny Hart (downhill)
Sergio Kun Agüero (futball - Manchester City)
Neked?